Lipt. Mikuláš – Trnava 4:3 (kon.) | Spišská N. Ves – Topoľčany 1:3 (kon.) | Prešov – Trebišov 6:1 (kon.)
Detva – Michalovce 8:4 (kon.) | Bardejov – Prievidza 5:2 (kon.) | Pov. Bystrica – Senica 2:6 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:3 (2:1, 1:0, 1:2)
HK Gladiators Trnava
sk Pátek 01.02.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    58:39
    Vylúčenie na oboch stranách, na trestnú lavicu odchádza za hostí Lisoň, z domácich je to spomínaný Bača, ktorý zhodil rukavice.
     
    55:03
    Trnava dala gól!
    Drámu dnešného stretnutia by azda ťažko napísal aj ten najlepší spisovateľ, Trnava opäť znižuje na rozdiel jedného gólu po tom čo využila presilovku, puk sa dostal pred bránu rovno na hokejku MICHALA DUDÁŠA, ktorý sa nemýlil. Asistencie: Dalimír Jančovič, David Schmidt.
     
    54:23
    Zbytočné vylúčenie v záverečných piatich minútach zápasu, na trestnú odchádza Kledrowetz po tom ako vyhodil puk z vlastného pásma na tribúnu.
     
    52:04
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Gól, ktorý dodá trocha síl a energie domácim hráčom, opäť musím pochváliť Patrika Kubáňa, ktorý má najväčšiu robotu na tomto góle, s pukom na hokejke obehol bránu, zakončil do betónu Hálu, následne už iba pred brankárom dorážal JOZEF FABO, ktorý sa nemýlil. Asistencia: Patrik Kubáň.
     
    47:17
    Trnava dala gól!
    Zápas sa nám nejako zdramatizoval, do konca je niečo vyše desať minút a rozdiel je už iba jednogólový. Trnava ako sme už spomínali v poslednej minúte držala súpera na uzde, najskôr nepremenila viacero šancí, ale teraz ťaží maximum. DALIMÍR JANČOVIČ sa dostal k puku pred brankárom Palkom, kde mu dokonale pretlačil puk pomedzi betóny. Asistencie: Milan Grman a Michal Dudáš.
     
    43:20
    Ďalšie vylúčenie, na trestnú odchádza Bača.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 280 divákov.
     
    42:00
    Trnava mala možnosť presilovky, tú však nejako nevyužila, na trestnú odchádza Grman za hákovanie.
     
    41:33
    Na trestnú odchádza domáci hráč Holiga, ktorý za vlastnou bránou trošku podržal spoluhráča, rozhodca mu ešte nadelil desať minút za nešportové správanie.
     
    39:52
    Tak v závere druhej tretiny prišiel zákrok Hálu z kvalít NHL ak nie vyššie, domáci hráči perfektne vykombinovali obranu súpera, prihrávka z pravej strany a následné zakončenie Bartíka pred brankárom neskončilo gólom, azda preto, že Hála aj s veľkou dávkou šťastia, či talentu vyrazil do bezpečia.
     
    38:36
    Krušné chvíle pre hostí, po pár sekundách prichádza ďalšie vylúčenie, na trestnú odchádza Poláček za hákovanie.
     
    38:24
    Liptovský Mikuláš môže navýšiť svoje vedenia po tom ako bude zahrávať presilovku o jedného hráča, na trestnú odchádza Uhlík.
     
    36:53
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa dostavajú do vedenia o dva góly, všetko to začalo po buly v útočnom pásme, hneď po ňom sa dostal do zakončenia PETER BARTÍK, ktorý sa prízemnou strelou do dolného rohu nemýlil. Asistencia: Lukáš Paukovček
     
    35:43
    Najaktívnejší hráč domácich, skúste hádať. Áno, možno ste trafili naozaj presne, opäť je to Patrik Kubáň, ktorý sa dostal do samostatného nájazdu, ale radosť mu opäť pokazil Hála, ktorý bravúrne zasiahol lapačkou.
     
    24:53
    V dnešnom zápase vyniká dobrou hrou a pohybom Kubáň, ten je dravý za každým pukom, v tejto chvíli sa mu podarilo pretlačiť cez dvoch obrancov a pred brankárom aj zakončiť, avšak jeho pokus mieril rovno do jeho brucha.
     
    20:00
    Hneď v úvode druhej tretiny začínajú domáci s výhodou o jedného hráča po tom ako na trestnej ostáva sedieť Daráš.
     
    17:00
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa presne tri minúty pred koncom prvej tretiny dostavajú opäť do vedenia, perfektný hokejový moment, resp. hokejový blafák predviedol LUKÁŠ PAUKOVČEK, ktorý si vychutnal v nájazde brankára. Asistenciu si pripisuje obranca Michal Galko.
     
    16:23
    V útočnom pásme Liptovského Mikuláša sa zrodila ďalšia veľká šanca, nahodený puk z hokejky Baču tečoval pred brankárom Sajko, ten už šiel tak povediac na strelu do proti pohybu, ale ešte koncom betónu vyrazil strelu do bezpečia.
     
    14:05
    Obrovská šanca pre Liptovský Mikuláš! Do 100% šance sa dostal Lukáš Paukovček, ktorý sa priam rútil na Hálu, pred ktorým však stroskotal, resp. po jeho blafáku končí puk pod betónom brankára.
     
    07:49
    Druhé vylúčenie Liptovského Mikuláša, tento krát to nie je niekto z hráčov, ale trestná lavica, resp. domáci hrali istý čas šiesti.
     
    05:07
    Trnava dala gól!
    Vyrovnanie prišlo veľmi skoro, Trnava sa hneď po buly dostala do pásma súpera, k puku sa dostal MAREK HRONEC, ktorý sa pred brankárom Palkom nemýlil. Asistenciu si pripisuje Daniel Rosa.
     
    04:38
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V úvode zápasu to nevyzeralo pre domácich najlepšie, v podstate si nevypracovali nejakú väčšiu šancu, v tejto chvíli sa však dostal PATRIK KUBÁŇ do samostatného nájazdu, na jeho pokus ešte brankár zareagoval, ale následná dorážka z hokejky FRANTIŠKA POLIAČEKA skončila za chrbtom Hálu. Asistencia: Patrik Kubáň.
     
    03:10
    Na prvú presilovku nečakáme nejako dlho, Bača odchádza v týchto sekundách na trestnú lavicu za podrazenie.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 5. Poliaček , 17. Paukovček (Galko), 37. Bartík (Paukovček), 53. Fabo (Kubáň) - 6. Hronec (Rosa), 48. Jančivič (Grman, Dudáš), 56. Dudáš (Jančovič, Schmidt)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Jonák, Sajko, Piatka, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Paukovček.
    HK Gladiators Trnava: Hála (Jančovič) - Hano, Šišmič, Dudáš, Hronec, Hluch, Faktor, Grman, Uhlík, Demo, Reho, Poláček, Baran, Bohunický, Schmidt, Jančovič, Daráš, Záhumenský, Rosa, Lisoň, Machač.

    Rozhodčí: Matula

    Diváci: 280
    bahis siteleri