Havířov – Opava 8:3 (kon.) | Vsetín – Šumperk 4:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Pátek 01.02.2013, 16:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Liga juniorů
Partner:
     
    42:16
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak i hosté se nyní mohou užít gólovou radost. Nedůraz domácí obrany potrestal JAN KOBZA který zblízka zužitkoval Langrovu přihrávku. Asistence: Tomáš Langr, Pavel Prokopec.
     
    41:12
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Teď ale Šumperští trestuhodně zapomněli na VOJTĚCHA BAROŠE. Ten stál hezkou řádku sekund osamocen na levém kruhu, až si ho všiml spoluhráč, poslal mu přihrávku, a Baroš se z dobré pozice nemýlil. Asistence: Dominik Tobola, Tomáš Vašíček.
     
    29:52
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    ... přesto ji ale promněňuje v branku. Před STANISLAVEM BÁCHOREM se otevřela doslova dálnice. Domácí bek si sjel na mezikruží, první střelu sice zastavilo tělo obránce, puk se ale Báchorovi vrátil rovnou na hůl a vsetínský hráč napodruhé přehodil, v té době již sedícího, brankáře Salithu. Asistence: Josef Daněk
     
    15:07
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Michal Žák a DOMINIK TOBOLA, využili rychlosti i s trochou štěstí se protáhli kolem statického beka a jeli tváří v tvář na Hoffmanna. Prvně jmenovaný nezištně přihrál Tobolovi a ten si s brankářem poradil za pomoci bekhendového blafáku. Asistence: Michal Žák, Vojtěch Baroš.
     
    11:03
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši ihned sevřeli soupeře v jeho pásmu a vzešel z toho úvodní gól. Šiafutdinov nabil na modrou MICHALU ŽÁKOVI a jeho následný projektil se zastavil až v síti. Asistence: Kamil Šiafutdinov.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 12. Žák (Šiafutdinov), 16. Tobola (Žák, Baroš), 30. Báchor (Daněk), 42. Baroš (Tobola, Vašíček) - 43. Kobza (Langr, Prokopec)


    VHK ROBE Vsetín: Kohn (Mana) - Vašíček, Valentík, Daněk, Žabčík, Gromus, Kývala, Uchin, Baroš, Hradil, Žák, Zvonek, Kajaba, Šjafutdinov, Tobola, Báchor.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Řoutil (Hoffmann) - Prokopec, Kobza, Pražák, Horváth, Hodulák, Langr, Galuška, Feledík, Nemeškal, Malý, Žalčík, Navrátil, Vepřek, Kovář.
    bahis siteleri