Havířov – Opava 8:3 (kon.) | Vsetín – Šumperk 4:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
DRACI PARS ŠUMPERK
Pátek 01.02.2013, 16:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • Liga juniorů
Partner:
     
    58:03
    Z trestné lavice se vracející Daněk nahrál Zvonkovi, jeho střela z velmi dobré pozice ale nemířila přesně.
     
    55:55
    Teď se nad hosty sám hlavní rozhodčí smiloval a doslova jim nabídnul možnost přesilovky. Prohřeškem domácího hráče je podražení.
     
    49:09
    Žák nyní zkusil trefit soupeře, svůj důraz ale značně přehnal. Dvě minuty přesilovky tedy čekají celek hostů. Žákův prohřešek byl pojmenován jako napadení.
     
    47:54
    Šiachutdinov se protáhl přes celé kluziště a našel spoluhráče na mezikruží. Toho ale fantastickým zákrokem betonem vychytal Hoffnmann. Hosté už mezitím v pěti.
     
    45:52
    Kývala efektní zadovkou našel Daňka, jeho střela sice neprošla, domácí kapitán si ale alespoň vykoledoval faul. Vyloučen je Horváth za sekání.
     
    42:16
    Draci právě vstřelili branku!
    Tak i hosté se nyní mohou užít gólovou radost. Nedůraz domácí obrany potrestal JAN KOBZA který zblízka zužitkoval Langrovu přihrávku. Asistence: Tomáš Langr, Pavel Prokopec.
     
    41:12
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Teď ale Šumperští trestuhodně zapomněli na VOJTĚCHA BAROŠE. Ten stál hezkou řádku sekund osamocen na levém kruhu, až si ho všiml spoluhráč, poslal mu přihrávku, a Baroš se z dobré pozice nemýlil. Asistence: Dominik Tobola, Tomáš Vašíček.
     
    40:51
    Uchin teď byl zcela sám před Hoffmannem. Míchal míchal, brankáře ale nevymíchal. Nakonec upadl po kontaktu z jeho betonem .
     
    38:19
    Teď naopak domácí chyba umožnila brejk Žalčíkovi, ten ale minul domácí branku.
     
    37:12
    Unavení hosté ale utekli houfně střídat čímž pustili VHK do velké šance. Baroš byl po přihrávce spoluhráče tváří v tvář brankáři, bekhendovou kjičkou ale neuspěl.
     
    35:50
    Kobza se dopustil hrubosti, Vsetín si tak zahraje v početní výhodě.
     
    32:55
    Prokopcovu tečovanou střelu dokázal Kohn v pádu vytěsnit vyrážečkou do síťky v horní části branky. Výbornou reakcí teď svůj celek zachránil.
     
    32:29
    Za zdržování hry je vyloučen Šiafutdinov. Hosté si zahrají minutu v pěti proti třem.
     
    31:25
    Tentokrát si v početní výhodě zahraje celek z Jeseníků. Za podražení je vyloučen Tomáš Žabčík.
     
    29:52
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    ... přesto ji ale promněňuje v branku. Před STANISLAVEM BÁCHOREM se otevřela doslova dálnice. Domácí bek si sjel na mezikruží, první střelu sice zastavilo tělo obránce, puk se ale Báchorovi vrátil rovnou na hůl a vsetínský hráč napodruhé přehodil, v té době již sedícího, brankáře Salithu. Asistence: Josef Daněk
     
    28:14
    Jen pomocí faulu teď nejspíš hosté zabránili Kajabovi v dorážce do odkryté brány. Vyloučen je Žalčík za hákování.
     
    25:52
    Karel Navrátil ze Šumperka dostává desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    25:00
    Zřejmě to vypadá, že za hosty dnes v útoku hraje pouze Lang. Znovu to byl totiž on kdo byl v šanci. Tentokrát to byla šance velká, řítil se totiž sám na Kohna. Pohybem ramen ale brankáře VHK nerozhodil a z bezprostřední blízkosti zakončil jen do něj.
     
    21:51
    Agilní domácí bek teď nechtěně nacouval až do brankáře. Hostující mladík s maskou zůstal chvíli otřesen na ledě, bude ale zřejmě v pořádku. Michal Žák pak dostává dvě minuty za napadení. Šumperk čeká třetí početní výhoda.
     
    18:53
    Valaši hráli v šesti a budou pykat. Dvě minuty pro hráčskou lavici Vsetína.
     
    15:07
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Michal Žák a DOMINIK TOBOLA, využili rychlosti i s trochou štěstí se protáhli kolem statického beka a jeli tváří v tvář na Hoffmanna. Prvně jmenovaný nezištně přihrál Tobolovi a ten si s brankářem poradil za pomoci bekhendového blafáku. Asistence: Michal Žák, Vojtěch Baroš.
     
    12:19
    Tak tohle byla pořádná kuriozita. Kohn vyjel daleko z brány, aby odpálil puk před rozjetým Langrem. To se mu ale příliš nepovedlo, neboť přihrál rovnou na hůl soupeře. Langr ale od modré trefil pouze boční konstrukci brány. Puk se mu vrátil a Lang měl druhý pokus trefit zcela opuštěnou svatyni. Ač z úhlu, mířil tentokrát líp, k hostující smůle se ale touši postavila do cesty levá tyč.
     
    11:03
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši ihned sevřeli soupeře v jeho pásmu a vzešel z toho úvodní gól. Šiafutdinov nabil na modrou MICHALU ŽÁKOVI a jeho následný projektil se zastavil až v síti. Asistence: Kamil Šiafutdinov.
     
    09:08
    Kajaba tak dlouho držel puk za bránou hostů až si vykoledoval faul. Tomáš Pražák je vyloučen, prohřeškem je držení. Hrát se tedy bude ve čtyřech.
     
    08:26
    První přesilovka zápasu je zde a zahraje si ji celek hostů. Za nedovolené bránění je na dvě minuty potrestán Stanislav Báchor.

    Radek Bařina

    Branky a nahrávky: 12. Žák (Šiafutdinov), 16. Tobola (Žák, Baroš), 30. Báchor (Daněk), 42. Baroš (Tobola, Vašíček) - 43. Kobza (Langr, Prokopec)


    VHK ROBE Vsetín: Kohn (Mana) - Vašíček, Valentík, Daněk, Žabčík, Gromus, Kývala, Uchin, Baroš, Hradil, Žák, Zvonek, Kajaba, Šjafutdinov, Tobola, Báchor.
    DRACI PARS ŠUMPERK: Řoutil (Hoffmann) - Prokopec, Kobza, Pražák, Horváth, Hodulák, Langr, Galuška, Feledík, Nemeškal, Malý, Žalčík, Navrátil, Vepřek, Kovář.
    bahis siteleri