Vsetín – Frýdek-M. 2:4 (kon.) | Orlová – Prostějov 2:7 (kon.) | Břeclav – Opava 6:3 (kon.)
Technika Brno – Val. Meziříčí 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 5:1 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 2:7 (kon.)
Děčín – Řisuty 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Technika Brno
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 09.10.2013, 18:00 • HHDM • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:44
    Technika právě vstřelila branku!
    Když bylo třeba, domácí opět přepnuli na vyšší rychlostní stupeň. Zkušený obránce a loňský mistr s plzeňskou Škodovkou DAVID HAVÍŘ se dostal k pravému kruhu a vyslal parádní střelu do levého horního růžku Slovákovy branky. Domácí veterán to trefil skutečně skvěle. Svižná střela někdejšího extraligisty zapadla do sítě a Brno se tak můžu znovu uklidnit. Asistence: Michal Brzobohatý.
     
    44:27
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Technika si nechala dát gól v oslabení. Jeden z obránců trefil jen před sebou stojícího protihráče a od vlastní modré čáry se poté na bránu řítil JIŘÍ SLOVÁK, jenž samostatný nájezd provedl fantasticky. Najel si před Chvátala a perfektní ranou do levé šibenice dokázal snížit na rozdíl jediné branky. Tak nás čeká zřejmě ještě drama. Bez asistence.
     
    22:00
    Technika právě vstřelila branku!
    Skóre se opět pohouplo na rozdíl dvou branek. Zábranský se vykroužil kolem brány, bekhendem vyzkoušel pozornost Slováka, který vyrazil puk před sebe, toho se u pravé tyče zmocnil MICHAL BRZOBOHATÝ a doklepl kotouč do sítě Valašského Meziříčí. Asistence: Martin Zábranský, Ondřej Látal.
     
    20:57
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Je sníženo a pro domácí tým velice brzo. Pro favorita by to mohlo být pořádné varování, protože obrana zapomněla na volného ONDŘEJE KUBÁČE, který střelou po ledě překonal bezmocného Chvátala, který nestačil srazit betony. Asistence: Tomáš Prycl, Ondřej Martiník.
     
    16:53
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují své vedení. JIŘÍ PARGÁČ si pohrál za bránou s pukem, chvíli se rozhlížel co s ním udělá, nakonec vybruslil zpoza brány a zkušeně si tento bývalý juniorský hráč Třince poradil s brankářem Slovákem, který tváří v tvář brněnskému střelci neměl šanci zasáhnout. Pohledná a především chytrá akce Pargáče znamená druhý gól a Brno se tak může uklidnit. Bez asistence.
     
    05:02
    Technika právě vstřelila branku!
    Sotva se Petr Bělohlávek vrátil z trestné lavice, rovnou udeřilo. Brněnský útočník ujel ve dvojici s JANEM FADRNÝM, který dostal puk přesně před hostujícího brankáře a střelou z první jej překonal. Slovák tedy neměl šanci zasáhnout, neboť se nestihl přesunout na zadní tyč. Asistence: Petr Bělohlávek, Jiří Zapletal.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 6. Fadrný (Bělohlávek, Zapletal), 17. Pargáč, 22. Brzobohatý (Zábranský, Látal), 50. Havíř (Brzobohatý) – 21. Kubáč (Prycl, Martiník), 45. Slovák


    HC Technika Brno: Chvátal (Novák) – Klimeš, Štindl, Zapletal, Havíř, Košecký, Habrovec (C), Dittrich – Česnek, Fadrný, Jurča – Odehnal, Benýšek, Hnilička – Brzobohatý, Zábranský, Látal – Pargáč, Bělohlávek, Čtvrtníček. Trenér: Roman Kaňkovský.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák I. (Smolka) – Heča, Zábojník, Tomiga, Kvapil, Mládenka, Hartmann, Ferenc – Varga Martin, Varga Miroslav, Varga David (C) – Kubáč, Martiník, Prycl – Kundera, Randýsek, Stráněl – Matušenko, Slovák, Vaněk. Trenér: Jan Vavrečka.

    Rozhodčí: Wolf – Maťašovský, Pospíšil

    Diváci: 189
    bahis siteleri