Vsetín – Frýdek-M. 2:4 (kon.) | Orlová – Prostějov 2:7 (kon.) | Břeclav – Opava 6:3 (kon.)
Technika Brno – Val. Meziříčí 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Nový Jičín 5:1 (kon.) | SHK Hodonín – Přerov 2:7 (kon.)
Děčín – Řisuty 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
HC Technika Brno
4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
HC Bobři Valašské Meziříčí
Středa 09.10.2013, 18:00 • HHDM • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:02
    Domácí obránce je při chuti a nyní dvakrát vypálil od modré čáry. To už byla signalizovaná výhoda pro Brno, a to už vypadá s hosty špatně. Na trestnou totiž usedá Kvapil za držení a v závěru budou hrát domácí početní výhodu.
     
    49:44
    Technika právě vstřelila branku!
    Když bylo třeba, domácí opět přepnuli na vyšší rychlostní stupeň. Zkušený obránce a loňský mistr s plzeňskou Škodovkou DAVID HAVÍŘ se dostal k pravému kruhu a vyslal parádní střelu do levého horního růžku Slovákovy branky. Domácí veterán to trefil skutečně skvěle. Svižná střela někdejšího extraligisty zapadla do sítě a Brno se tak můžu znovu uklidnit. Asistence: Michal Brzobohatý.
     
    44:27
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Technika si nechala dát gól v oslabení. Jeden z obránců trefil jen před sebou stojícího protihráče a od vlastní modré čáry se poté na bránu řítil JIŘÍ SLOVÁK, jenž samostatný nájezd provedl fantasticky. Najel si před Chvátala a perfektní ranou do levé šibenice dokázal snížit na rozdíl jediné branky. Tak nás čeká zřejmě ještě drama. Bez asistence.
     
    42:35
    Přesilovka Techniky byla u konce, ale bude následně pokračovat. Hosté byli v šesti a David Varga je již za katrem.
     
    40:30
    Jdeme do třetí části hry a je tu hned vyloučení. Na trestné sedí Lukáš Zábojník – držení protihráče.
     
    35:08
    Petr Štindl vyloučen za krosček, Valmez má tak velice dobrou šanci na to, aby s výsledkem něco udělal.
     
    29:14
    Obrovská šance hostů. David Varga ujel domácí obraně a z levé strany si najel před Chvátala, ten ho však dokázal vychytat. To byla tutovka Valmezu, která si žádala snížení.
     
    27:32
    Matušenko vyloučen za sekání a Technika bude v přesilovce kontinuálně pokračovat.
     
    26:04
    Obrovská šance Brna. Od modré pálil Jan Česnek a orazítkoval tyč Slovakovy svatyně.
     
    25:33
    Vyloučen je Jiří Slovák za hákování, Technika bude hrát přesilovku.
     
    24:53
    Martin Varga měl na hokejce snížení, ale skvěle zasáhl brankář Chvátal. Jeho spoluhráč Habrovec smolně upadl na led, a tak ho Varga obstřelil, ale brněnský gólman nakonec instinktivně dokázal zachránit svůj tým.
     
    22:00
    Technika právě vstřelila branku!
    Skóre se opět pohouplo na rozdíl dvou branek. Zábranský se vykroužil kolem brány, bekhendem vyzkoušel pozornost Slováka, který vyrazil puk před sebe, toho se u pravé tyče zmocnil MICHAL BRZOBOHATÝ a doklepl kotouč do sítě Valašského Meziříčí. Asistence: Martin Zábranský, Ondřej Látal.
     
    20:57
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Je sníženo a pro domácí tým velice brzo. Pro favorita by to mohlo být pořádné varování, protože obrana zapomněla na volného ONDŘEJE KUBÁČE, který střelou po ledě překonal bezmocného Chvátala, který nestačil srazit betony. Asistence: Tomáš Prycl, Ondřej Martiník.
     
    16:53
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují své vedení. JIŘÍ PARGÁČ si pohrál za bránou s pukem, chvíli se rozhlížel co s ním udělá, nakonec vybruslil zpoza brány a zkušeně si tento bývalý juniorský hráč Třince poradil s brankářem Slovákem, který tváří v tvář brněnskému střelci neměl šanci zasáhnout. Pohledná a především chytrá akce Pargáče znamená druhý gól a Brno se tak může uklidnit. Bez asistence.
     
    13:14
    Střela Zábranského zápěstím volala po gólu. Slovák jeho střelu velice nejistě chytil betony, od nich se šoural puk k brankové čáře, ale dle sudích nepřešel za lajnu.
     
    12:14
    Dlouho přesilovka Techniky netrvala, útočným faulem se provinil Jan Česnek – podražení.
     
    11:44
    Další trest pro Bobry, za katrem již sedí Heča – hákování.
     
    11:12
    Štindl dvakrát v řadě ostřeloval hostující bránu, nejprve trefil jen před sebou stojícího Vargu, následně napřáhl a trefil boční tyč.
     
    08:14
    Na trestnou putuje také Martin Zábranský, a to za hákování. Bude se hrát chvíli 4/4.
     
    06:40
    Pro Bobry opět nic moc dobrého. Za faul kolenem je potrestán Randýsek.
     
    05:02
    Technika právě vstřelila branku!
    Sotva se Petr Bělohlávek vrátil z trestné lavice, rovnou udeřilo. Brněnský útočník ujel ve dvojici s JANEM FADRNÝM, který dostal puk přesně před hostujícího brankáře a střelou z první jej překonal. Slovák tedy neměl šanci zasáhnout, neboť se nestihl přesunout na zadní tyč. Asistence: Petr Bělohlávek, Jiří Zapletal.
     
    02:54
    Domácí Petr Bělohlávek je prvním potrestaným hráčem dnešního mače. Menší trest nedovolené bránění.
     
    01:04
    Následně pálil Brzobohatý a před brankářem Slovákem bylo pořádně rušno. Kotouč však nakonec zamířil vedle. Poté se však urodila tutovka. Štindlova střela z mezikruží zapadla na břevno brankáře Valmezu.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 6. Fadrný (Bělohlávek, Zapletal), 17. Pargáč, 22. Brzobohatý (Zábranský, Látal), 50. Havíř (Brzobohatý) – 21. Kubáč (Prycl, Martiník), 45. Slovák


    HC Technika Brno: Chvátal (Novák) – Klimeš, Štindl, Zapletal, Havíř, Košecký, Habrovec (C), Dittrich – Česnek, Fadrný, Jurča – Odehnal, Benýšek, Hnilička – Brzobohatý, Zábranský, Látal – Pargáč, Bělohlávek, Čtvrtníček. Trenér: Roman Kaňkovský.
    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák I. (Smolka) – Heča, Zábojník, Tomiga, Kvapil, Mládenka, Hartmann, Ferenc – Varga Martin, Varga Miroslav, Varga David (C) – Kubáč, Martiník, Prycl – Kundera, Randýsek, Stráněl – Matušenko, Slovák, Vaněk. Trenér: Jan Vavrečka.

    Rozhodčí: Wolf – Maťašovský, Pospíšil

    Diváci: 189
    bahis siteleri