Toronto – Colorado 1:2 (kon.) | Philadelphia – Florida 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 5:2 (kon.)
NY Islanders – Arizona 6:1 (kon.) | Buffalo – Tampa 2:3 (po pr.) | Nashville – Minnesota 3:2 (kon.)
Vancouver – New Jersey 3:2 (po pr.) | San Jose – NY Rangers 9:2 (kon.)
po prodl.
Vancouver Canucks
3:2 (0:1, 2:1, 0:0 - 1:0)
New Jersey Devils
Středa 09.10.2013, 04:10 • Rogers Arena, Vancouver, BC • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí dlouho obléhali obranné pásmo hostí, JASON GARRISON to zkusil švihem od modré čáry a puk se zastavil až za Schneiderovými zády, ten toho příliš neviděl. Asistence: David Booth.
     
    49:12
    Patrik Eliáš (NJD) vyloučen za hákování, nutno však dodat, že potrestáni měli být za podobný zákrok i domácí.
     
    46:25
    První vyloučení na domácí straně v dnešním utkání, Henrik Sedin (VAN) potrestán dvěma minutami za hákování.
     
    35:40
    Kde se vzal, tu se vzal, za obranu hostů si sjel Jannik Hansen a Schneider musel předvést parádní zákrok, aby zabránil dánskému forwardovi ve skórování!
     
    33:47
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí pokračovali v útočné akci, Daniel Sedin přihrával z pravého kruhu na druhou stranu, kam si sjel ALEXANDER EDLER, jenž střelou nad pravý Schneiderův beton srovnává stav zápasu! Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
     
    28:51
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DANIEL SEDIN nahazoval kotouč na hostující klec, jeho střelu ještě usměrnila brusle jednoho z hráčů New Jersey a puk zapadl přesně k levé tyči branky ďáblů! Christopher Tanev, Ryan Stanton.
     
    28:40
    Domácí se dostali do situaci dvou proti jednomu, Henrik Sedin z pravé strany ale pouze trefil betony Schneidera!
     
    27:25
    Devils právě vstřelili branku!
    Eliáš vybojoval puk v rohu kluziště a poslal puk na branku, chvíli se sice zdálo, že kotouč ještě před brankou tečoval Jágr, nakonec je to ale čistý průstřel Luongových betonů, jenž má na svědomí PATRIK ELIÁŠ! Asistence: Anton Volčenkov, Jaromír Jágr.
     
    26:04
    Na konci domácího přečíslení 4 proti 2 je střela Kevina Bieksy, který si sjel mezi kruhy z druhé vlny, Schneider proti jeho pokusu dobře povyjel, čímž zmenšil střelecký úhel a domácí obránce trefuje pouze betony hostujícího brankáře!
     
    25:13
    David Booth si vybruslil s kotoučem až na hranici levého kruhu pro vhazování a prudkou střelou švihem notně provětral Schneiderovu lapačku!
     
    18:54
    Devils právě vstřelili branku!
    Pěkná kombinace českého tria v barvách New Jersey, Židlický zátahl kotouč do útočné třetiny, postrčil doleva na volného Eliáše, ten ještě postrčil nalevo na volného JAROMÍRA JÁGRA, který posílá puk za Luongova záda! Asistence: Patrik Eliáš, Marek Židlický.
     
    18:15
    Steve Bernier ve velké šanci, když si sjel před branku, kde ho našel přesný pas Greena z rohu kluziště, útočník hostí ale trefuje pouze Luongovy betony!
     
    10:26
    Za sekání vyloučen Marek Židlický (NJD), první přesilová hra zápasu pro domácí hokejisty.
     
    06:40
    Schneider skvělým zásahem kryje střelecký pokus Henrika Sedina, který si sjel do šance z levého kruhu, kde dorážel pokus bratra Daniela od modré čáry!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 29. Sedin (Tanev, Stanton), 34. Edler (Sedin D., Sedin H.), 63. Garrison (Booth) – 19. Jágr (Eliáš, Židlický), 28. Eliáš (Volčenkov, Jágr)


    Vancouver Canucks: Luongo (Lack) – Bieksa, Edler – Garrison, Hamhuis – Tanev, Stanton – Hansen, Sedin H. (C), Sedin D. (A) – Booth, Kesler (A), Higgins – Santorelli, Richardson, Weise – Weber, Dalpe, Sestito.
    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Salvador (C), Židlický – Greene, Fayne – Volčenkov, Harrold – Jágr, Eliáš (A), Zubrus – Ryder, Zajac, Henrique – Brunner, Loktionov, Clowe – Bernier, Gionta, Olesz.

    Rozhodčí: Kimmerly, O´Halloran – Heyer, Murchison

    Diváci: 18.910
    bahis siteleri