Jaroslavl – Vladivostok 4:0 (kon.) | Čerepovec – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Mytišči – Novokuzněck 2:1 (kon.)
Petrohrad – Novosibirsk 1:2 (1:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Minsk – Záhřeb 2:3 (po pr.)
Riga – Ufa 2:5 (kon.) | HC Slovan – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Lev – Nižněkamsk 2:0 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
Amur Chabarovsk
Středa 09.10.2013, 17:00 • Ice Palace, Čerepovec. • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:36
    Arťom Sedunov oslabil svůj tým, za svůj prohřešek už pyká na trestné lavici a Chabarovsk se bude muset dvě minuty bránit ve čtyřech.
     
    42:29
    Hosté vstoupili do závěrečné periody aktivněji a vynutili si další přesilovku. Na trestnou lavici usedl Petr Čáslava, provinil se vysokou holí.
     
    30:44
    Fedosejev už vydechuje na trestné lavici, provinil se hákováním. Čerepovec se bude znovu bránit ve čtyřech.
     
    26:52
    Tentokrát se vylučuje na domácí straně a Chabarovsk má šanci srovnat v přesilovce. První nabídnutou početní výhodu hosté využili, jak si povedou tentokrát? Mons dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    21:47
    Hosté se ale nyní budou muset bránit, Litovčenko dostal menší trest za hákování. Čerepovec má k dispozici první přesilovou hru.
     
    18:55
    Domácí bek Teemu Laakso vyfasoval menší trest za drobný prohřešek, po diskuzi s hlavním sudím však obdržel i trest do konce utkání a putuje předčasně do sprch!

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 19. Videll (Bušujev, Nikoncev), 20. Kovyršin (Kazakovcev), 48. Berdnikov – 21. Muršak (Petružálek), 21. V. Loginov (Litovčenko, A. Loginov)


    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Artemjev) – Laakso, Kiselevič, Čáslava, Jevsejenko, Stasenko, Andersén, Popov – Bušujev, Videll, Nikoncev – Antipov, Bumagin, Berdnikov – Kazakovcev, Kovyršin, Bučněvič – Mons, Fedosejev, Gogolev – Dedunov.
    Amur Chabarovsk: Murygin (Jerjomin) – Reese, Ježov, V. Loginov, Těrjajev, Sedunov, A. Loginov, Bilalov – Korotkov, Junkov, Petružálek – Fisenko, Muršak, Šiškanov – Tarasov, Lugin, Litovčenko – Dubinin, Smurov, Klimčuk.

    Rozhodčí: Bukin, Karabanov – Zacharenkov, Putilin.
    bahis siteleri