Boston – Colorado 0:2 (kon.) | Buffalo – Columbus 1:4 (kon.) | Washington – Carolina 2:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:4 (kon.) | Tampa – Florida 7:2 (kon.) | Nashville – Toronto 0:4 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 2:1 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:4 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 6:0 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:4 (1:3, 0:1, 0:0)
Columbus Blue Jackets
Pátek 11.10.2013, 01:00 • HSBC Arena Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    22:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    A zkraje druhé části hosté poprvé v dnešním zápase odskakují na rozdíl tří branek! Po střele od modré čáry se kotouč odrazil na kruhy k volně stojícímu BRANDONU DUBINSKEMU, který bekhendem po ledě překonal Millera – 1:4! Asistence: Marc Savard a Marián Gáborík.
     
    18:48
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nyní již ani brankář Miller nestačil. Obrana Buffala znovu propadla, přečíslení dva na jednoho se sice zpomalilo, i přesto z něj ale dokázal udělat MARIÁN GÁBORÍK třetí branku svého týmu – 1:3! Asistence: Cam Atkinson a Ryan Murray.
     
    16:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté se dnes podruhé dostávají do vedení! Pěknou kombinaci zpoza branky přerušila brusle Webera, který si srazil do vlastní sítě přihrávku RICHARDA ALLEN UMBERGERA – 1:2! Asistence: Nick Foligno a Ryan Johansen.
     
    08:50
    Sabres právě vstřelili branku!
    Kapitán Buffala THOMAS VANEK smazává náskok svého soupeře! Domácí střelec si chytře počíhal osamocen před brankou Columbusu, dostal přihrávku a pouze nastavil hokejku – 1:1! Asistence: Steve Ott a Cody Hodgson.
     
    01:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Úvodní tlak Blue Jackets po právu přináší první branku v síti Millera! Domácí brankář totiž nestačil na prudkou střelu z čepele CAMA ATKINSONA, jenž poslal kotouč přesně pod břevno – 0:1! Asistence: Marián Gáborík a James Wisniewski.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 9. Vanek (Ott, Hodgson) – 2. Atkinson (Gáborík, Wisniewski), 17. Umberger (Foligno, Johansen), 19. Gáborík (Atkinson, Murray), 23. Dubinsky (Savard, Gáborík)


    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) – Pysyk, Ehrhoff, Myers, Weber, Ristoalinen, McBain – Ott, Hodgson, Vanek – Stafford, Ennis, Foligno – Flynn, Grigorjenko, Girgensons – Kaleta, Porter, McCormick
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Prout, Johnson, Murray, Wisniewski, Savard, Nikitin – Gáborík, Dubinsky, Atkinson – Umberger, Johansen, Foligno – Comeau, Anisimov, Calvert – Boll, Letestu, MacKenzie

    Rozhodčí: Meier, Pollock – Brisebois, Driscoll
    bahis siteleri