Boston – Colorado 0:2 (kon.) | Buffalo – Columbus 1:4 (kon.) | Washington – Carolina 2:3 (kon.)
Detroit – Arizona 2:4 (kon.) | Tampa – Florida 7:2 (kon.) | Nashville – Toronto 0:4 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 2:1 (kon.) | Edmonton – Montreal 1:4 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 6:0 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:4 (1:3, 0:1, 0:0)
Columbus Blue Jackets
Pátek 11.10.2013, 01:00 • HSBC Arena Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:00
    Nyní si však Sabres zahraje první přesilovou hru v dnešním zápase! Za sekání míří za katr Comeau (CBJ). Dokáží se domácí vrátit do utkání a zdramatizovat jeho závěr?
     
    51:26
    Vzápětí mohlo udeřit na straně druhé! Thomas Vanek si zajel za obranu, postupoval sám na brankáře a volil tvrdou ránu příklepem. Bobrovskij si na jeho dělovku počkal a betony ji dokázal vytěsnit mimo tři tyče!
     
    50:58
    Do dobré šance se navíc tlačil Nick Foligno, v samostatném úniku byl zastaven podezřelým způsobem. Podle rozhodčích vše bylo v souladu s pravidly!
     
    46:13
    Na druhé straně orazítkoval Marián Gáborík nenápadnou střelou tyč Millerovy svatyně!
     
    45:39
    Ehrhoffovu střelu vyrazil Bobrovskij přímo před sebe, kde dojížděl ve velké rychlosti Stafford! Z bezprostřední blízkosti však ani on hostujícího brankáře neprostřelil!
     
    36:14
    Dnes již třetí početní výhoda pro Columbus. Nervy na uzdě neudržel Marcus Foligno (BUF), který je vyloučen na čtyři minuty za nedovolené bránění. Navíc si hráč Sabres odnesl osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    32:11
    To, co teď neproměnil Marián Gáborík, se už dlouho neuvidí! Před slovenský útočníkem zívala naprosto prázdná brána, měl moře času si rozhodnout, kam pošle kotouč. Bohužel pro něj ho poslal téměř po ledě do ležícího Millera!
     
    30:36
    Na lavici hanby se skloněnou hlavou odjíždí Myers (BUF) za hákování. Podaří se Columbusu využít druhou přesilovou hru"
     
    27:30
    Téměř v polovině utkání uvidíme první přesilovou hru. Foligno byl podražen Weberem (BUF), který by si za tento přestupek odnesl dvouminutový trest. Posléze se oba hráči do sebe pustili s vervou, pěstní souboj skončil zhruba nerozhodně. Oba si odnesou pět minut trestu navíc.
     
    27:13
    Ani tentokrát videorozhodčí puk za brankovou čarou neviděl!
     
    27:13
    Dnes podruhé se bude telefonovat! Střela Ryana Johansena z pravé strany sice skončila v lapačce domácího brankáře, ten s ní ale s největší pravděpodobností máchl za brankovou čarou! Za chvíli se dozvíme rozsudek!
     
    25:13
    Velmi nadějnou šanci měli na druhé straně Vanek s Hodgsonem! Druhý jmenovaný zůstal po zadovce Vaneka před prázdnou brankou, přes jednoho z bránících hráčů se ale ke kotouči nedostal!
     
    22:11
    Columbus právě vstřelil branku!
    A zkraje druhé části hosté poprvé v dnešním zápase odskakují na rozdíl tří branek! Po střele od modré čáry se kotouč odrazil na kruhy k volně stojícímu BRANDONU DUBINSKEMU, který bekhendem po ledě překonal Millera – 1:4! Asistence: Marc Savard a Marián Gáborík.
     
    18:48
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nyní již ani brankář Miller nestačil. Obrana Buffala znovu propadla, přečíslení dva na jednoho se sice zpomalilo, i přesto z něj ale dokázal udělat MARIÁN GÁBORÍK třetí branku svého týmu – 1:3! Asistence: Cam Atkinson a Ryan Murray.
     
    16:35
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté se dnes podruhé dostávají do vedení! Pěknou kombinaci zpoza branky přerušila brusle Webera, který si srazil do vlastní sítě přihrávku RICHARDA ALLEN UMBERGERA – 1:2! Asistence: Nick Foligno a Ryan Johansen.
     
    14:12
    Velmi aktivní je dnes zejména Thomas Vanek. Rakouský forward nyní sahal po druhém gólu, z ničeho nic se k němu dostal před brankovištěm kotouč. Bobrovskij se ale proti jeho střele a také následné dorážce dokázal přesunout a šanci kanonýra zlikvidovat!
     
    09:30
    Kotouč brankovou čáru nepřešel, stav zůstává vyrovnaný!
     
    09:30
    Na druhé straně táhl protiútok Johansen, zvolil střelu, kterou Johansen zřejmě vyrazil někam do brankoviště! Puk se potuloval okolo brankové čáry, rozhodčí nakonec využijí pomoct od videorozhodčího!
     
    08:50
    Sabres právě vstřelili branku!
    Kapitán Buffala THOMAS VANEK smazává náskok svého soupeře! Domácí střelec si chytře počíhal osamocen před brankou Columbusu, dostal přihrávku a pouze nastavil hokejku – 1:1! Asistence: Steve Ott a Cody Hodgson.
     
    03:10
    Začalo se opravdu zostra! Po třech minutách hry jsme byli svědky ukázkové bitky mezi Kaletou a Bollem a ve stejný čas se do sebe pustili také Prout a McCormick. Diváci si v Buffalo na počáteční nudu rozhodně stěžovat nemohou. Všichni čtyři hráči dostávají pětiminutový trest za hrubost.
     
    01:51
    Columbus právě vstřelil branku!
    Úvodní tlak Blue Jackets po právu přináší první branku v síti Millera! Domácí brankář totiž nestačil na prudkou střelu z čepele CAMA ATKINSONA, jenž poslal kotouč přesně pod břevno – 0:1! Asistence: Marián Gáborík a James Wisniewski.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 9. Vanek (Ott, Hodgson) – 2. Atkinson (Gáborík, Wisniewski), 17. Umberger (Foligno, Johansen), 19. Gáborík (Atkinson, Murray), 23. Dubinsky (Savard, Gáborík)


    Buffalo Sabres: Miller (Enroth) – Pysyk, Ehrhoff, Myers, Weber, Ristoalinen, McBain – Ott, Hodgson, Vanek – Stafford, Ennis, Foligno – Flynn, Grigorjenko, Girgensons – Kaleta, Porter, McCormick
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Prout, Johnson, Murray, Wisniewski, Savard, Nikitin – Gáborík, Dubinsky, Atkinson – Umberger, Johansen, Foligno – Comeau, Anisimov, Calvert – Boll, Letestu, MacKenzie

    Rozhodčí: Meier, Pollock – Brisebois, Driscoll
    bahis siteleri