Kadaň – Benátky n/J 3:2 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Motor ČB – Olomouc 4:1 (kon.) | Beroun – Havířov 2:9 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 1:4 (kon.)
Šumperk – Most 4:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 14.02.2014, 17:30 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Rebelové sice v závěru kombinovali, ale pak přišli o kotouč a Mladá Boleslav si náskok uhájila. Domácí si zápas prohráli vlastní vinou, když byli nedůrazní v koncovce.

    Dámy a pánové, z Kotliny se s vámi loučí Richard Wagner. Přeji vám hezký zbytek večera a u onlajnů z play-off se těším na počtenou. (19:53:48)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové sice nevyužili přesilovku 5 na 3, ale tři vteřiny před návratem druhého potrestaného na led se nejprve neprosadil Jan Berger, ale k touši se dostal David Stach, který našel Martina Vágnera, do jehož křižné nahrávky se opřel BOHUMIL JANK, jenž ranou na zadní tyč nedal Willovi jedinou šanci! Asistence: Martin Vágner a David Stach.
     
    59:04
    Hned po buly ale přišlo zakončení od modré čáry, jež schoval ve své výstroji připravený Roman Will.
     
    58:59
    Havlíčkobrodští si jen tak ledabyle přehazovali puk, ale neodkáží vystřelit. Když už vypálí Tomáš Kolafa, tak trefí jen padajícího beka.
     
    58:18
    Jan Zdráhal ztratil na modré čáře puk. Domácím se vůbec nedaří. Nestřílejí a soupeři tak ulehčují situaci.
     
    58:00
    Mladá Boleslav se dobře brání a dokonce málem trefila prázdnou branku. Rebelové nedokáží vystřelit...
     
    57:30
    Havlíčkův Brod hrál bez brankáře a šanci domácích přerušil faulem Tomáš Nouza (MBL)! Minutu a 40 vteřin 6 na 3!
     
    57:10
    Rebelové hrají přesilovku. Tomáš Protivný (MBL) dostal dvě minuty.
     
    57:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se nakonec prosazují a pomohl jim k tomu velký závar před brankou Romana Willa, který nejprve parádně vychytal střelu z levého kruhu a následně neodolal třetí dorážce, z níž se prosadil JAN POHL! Domácí kapitán tak kazí Willovi čisté konto. Bez asistence.
     
    56:27
    Havlíčkův Brod se cpal do šance, ale byl mu odpískán ofsajd. Bude se tak vhazovat ve středním pásmu.
     
    55:47
    Martin Vágner se trochu ukvapil a poslal kotouč přes všechny čáry až na zakázané uvolnění.
     
    55:34
    Domácí útočili alespoň na čestný úspěch, ale jejich střela z pravého kruhu skončila jen na hrudi připraveného Romana Willa.
     
    55:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté zřejmě definitivně potvrzuje svoji výhru! Po spolupráci Tomáše Nouzy a jeho jmenovce Demela se dostal do brejku DAVID VRBATA, který byl sice faulován, ale v pádu dokázal zakončit přesně mezi betony Ondřeje Kacetla! Asistence: Tomáš Demel a Tomáš Nouza.
     
    54:07
    Mladá Boleslav je v plném počtu a navíc útočí. Nicméně se nedokáže dostat až do ohrožení branky Ondřeje Kacetla.
     
    INFO: Třebíč na svém ledě nedokázala porazit Ústí nad Labem, které si z MANN+HUMMEL arény veze výhru 3:2. Bez ohledu na dnešní výsledek je tak jasné, že Rebelové skončí na čtvrté pozici!
     
    53:23
    Petr Polodna se ocitl v šanci, ale nejprve nedokázal trefit puk kolem betonů Romana Willa a následně z pravého rohu pásma trefil jen hruď výborného gólmana Škodovkářů!
     
    52:47
    Pavel Musil vyvezl touš a dokonce zakončil, leč nepřesně. Následně se na druhé straně nedostal do pásma David Stach.
     
    52:19
    Nahození Tomáše Semráda neodkázal před brankou nikdo tečovat a kotouč tak skončil až na zadním mantinelu.
     
    52:07
    Domácí mají velkou šanci na to, aby se dostali do kontaktu. Na lavici pro hříšné muže hokeje ledního putuje Eric Meland (MBL) za sekání.
     
    51:46
    Po zakázaném uvolnění mladoboleslavského bruslařského klubu se vhazuje před Romanem Willem.
     
    51:19
    Milan Mikulík hledal na druhé straně Tomáše Klimentu, ale ten nedokázal trefit touš. Kdyby ano, měl by Kacetl co dělat, aby se přemístil.
     
    50:26
    Rebelové vyhazují kotouč k Willovi, kde se nedokáží udržet. Mladá Boleslav si v klidu kontroluje svůj náskok. Domácí se špatně dostávají do zakončení.
     
    49:21
    Nejprve parádně vychytal Tomanovu ránu vyrážečkou a následně se před prázdnou brankou netrefil do skákajícího puku Radan Lenc!
     
    48:44
    Po zákroku Ondry Kacetla se bude vhazovat před jeho kasou. Hlasatel právě oznámil, že střetnutí sleduje 828 diváků.
     
    48:26
    Lukáš Endál uháněl do šance po levém křídle, ale včas se proti němu vydal z kasy Roman Will, který na kruhu zalehl touš a parádně zasáhl.
     
    48:07
    Ve středním pásmu ale sebral touš Zdeněk Kubica, jenž se prodral až na levý kruh a svou dělovkou našel jen hruď Ondry Kacetla.
     
    48:02
    Mladá Boleslav dvakrát po sobě zkoušela své štěstí z levého kruhu, ale ani jednou neuspěla. Následně Rebelové vyhazují.
     
    47:33
    Domácí celek se osvobodil a vyhodil touš až k Willovi.
     
    47:08
    Bohumil Jank (HBR) sekl svého protihráče do hokejky a je vykázán na trestnou lavici. Rebelové se musí bránit.
     
    47:03
    Domácí skvadra se osvobozuje jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    47:00
    Michal Broš se dostal mezi kruhy ke střele, kterou směroval pod horní tyč, ale tam se zjevilo parádní rameno Ondřeje Kacetla.
     
    46:19
    Rebelové jsou na tom nyní dobře co se týče útoku, Mladá Boleslav podporována hrstkou svých věrných příznivců ale zase dominuje v obraně.
     
    45:16
    Obrovská smůla pro domácí! Martin Vágner napřáhl na modré čáře a jeho dělová rána břinkla o tyč za Willovými zády, který by měl své konstrukci poděkovat! Rebelové konečně ale při přesilovce dokázali něco vymyslet.
     
    44:40
    A další dobrá rána ze strany domácích. Maskovaný muž Mladé Boleslavi chvilku nevěděl, kde má puk, ale nakonec jej v klidu podržel.
     
    44:33
    Bohumil Jank zakončil mdlou kombinaci domácích střelou z levého kruhu, ale jeho dělovku vyrazil Roman Will svými betony mimo.
     
    43:55
    Marek Loskot znovu ujel v oslabení domácím hráčům, ale ani tentokrát neuspěl, když jej svou vyrážečkou vychytal bravurní Ondřej Kacetl!
     
    43:23
    Havlíčkobrodští budou hrát přesilovku. Josef Jindra (MBL) dostal dvě minuty za podražení.
     
    43:07
    Rebelové se nejprve jen stěží ubránili a následně se jim nepodařilo před Romanem Willem dostat touš do střelecké pozice.
     
    42:16
    Tomáš Semrád si sjel až na brankoviště a když už se chystal vypálit, tak mu zblokoval hůl obránce Mladé Boleslavi a Roman Will tak mohl zůstat v klidu.
     
    41:41
    Mladá Boleslav je již v plném počtu a David Vrbata projel kolem Ladislava Gengela, ale na brankovišti nedokázal propálit připraveného Ondřeje Kacetla.
     
    40:50
    Velké šance na straně Rebelů, kteří dohrávají přesilovku! Roman Will létal na brankovišti jako hadr na holi, ale nakonec všechny akce pochytal. V té největší se ocitl Jan Pohl, ale nadvakrát trefil na brankovišti jen betony mladoboleslavského gólmana, který pak třikrát parádně zasáhl proti dorážce!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dlouho to vypadlo, že náskok zůstane stejný, jako po první periodě, ale nakonec se minutu a půl před koncem třetiny dostal k dorážce do odkryté svatyně Martin Látal, jenž si tak připsal do statistik již druhý zásah.

    Další perioda začne cca v 19:16.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Po střele od Jana Zdráhala, jíž Roman Will vykopl, se dostal k dorážce Jan Milfait, jenž ale namířil touš přímo do ochranné sítě.
     
    39:34
    Petr Polodna to zkusil z pravého kruhu a Romanu Willovi na bližší tyči střela vypadla, ale obránce byl včas u puku a dobře zasáhl.
     
    39:16
    Domácí mají šanci vstřelit branku do šatny. Milan Toman (MBL) dostal dvě minuty za podražení. Rebelům se ale přesilovky moc nedaří.
     
    38:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté skórují a pomohla jim k tomu chyba domácího obránce, který nechal volného Tomáše Demela, jenž objel protihráče, který mu padl pod nohy, roztáhl si Kacetla a nahrál před zcela odkrytou klec na volného MARTINA LÁTALA, jemuž už stačilo jen doklepnout touš za bezmocného brankáře. Asistence: Tomáš Demel a David Vrbata.
     
    38:02
    Ladislav Gengel se po souboji s Pavlem Musilem ocitl na ledě a odjíždí na střídačku v péči lékaře. Vypadá to na naražení ruky.
     
    37:37
    Celek z Kotliny je již v plném počtu a do brejku se po levém křídle hnal Lukáš Endál, který na kruhu vypálil, ale trefil jen beton připraveného Romana Willa, který tak znovu podržel své spoluhráče.
     
    37:12
    Petr Polodna se šikovně uvolnil a padl do soupeřovy nahrávky, čímž tak poslal puk do střední třetiny a osvobodil svůj mančaft.
     
    36:24
    Rebelové znovu vyhazují touš až k soupeřově svatyni a Roman Will musel dokonce zasahovat. Měl to ale velice jednoduché.
     
    35:52
    Havlíčkův Brod se osvobozuje dlouhým vyhozením až ke kase, jíž hájí Roman Will.
     
    35:28
    Domácí celek bude hrát v oslabení. Na lavici hanby je vykázán Martin Vágner (HBR) za podražení.
     
    35:00
    Rebelové se bránili a po chybě Karola Koríma mohli i inkasovat, ale dokázali se ubránit. Následně se dostal do brejku Radek Číp, který jel sám na bránu a zkusil to mezi betony, leč parádní zákrok vytáhl Roman Will! Ten měl pak štěstí, že Polodna se netrefil do puku při dorážce.
     
    34:04
    Karol Korím se dostal ke kotouči na modré čáře a nahrál jej vedle stojícímu Jakubu Kadlecovi, který tvrdou ránou prověřil jen bleskovou Willovu vyrážečku a Čípovi pak puk přeskočil hůl. Následně se hosté osvobozují.
     
    33:06
    Martin Látal se dostal na obranné modré čáře ke kotouči a tísněn bekem se prodral až ke Kacetlovi, kterého ale nedokázal překonat, když jej vyčapal svým betonem.
     
    32:36
    Mladá Boleslav bude hrát v oslabení. Milan Toman (MBL) dostal trest za sekání a je z toho šance domácích na vyrovnání.
     
    32:03
    Pavel Musil se na levém kruhu prodral ke střele, ale jeho dělovka skončila jen na betonu připraveného brankáře Havlíčkova Brodu.
     
    31:35
    Radek Číp se procpal až na brankovišti, ale nedokázal přehodit nastavené betony mladoboleslavského muže s maskou, jenž předvedl výborný zákrok.
     
    30:45
    Radek Číp vybojoval puk za bránou a našteloval jej před brankoviště, kde jej napálil směrem na kasu Jan Milfait, ale parádním zákrokem se blýskl Roman Will, jenž podržel puk na hrudi.
     
    30:39
    A znovu ten Stehlík! Tentokrát ale z pravého kruhu vystřelil jen mimo. Následně se hosté osvobozují jen na zakázané uvolnění.
     
    30:16
    Rebelové se dostali do šance, ale dobrou střelu Ondřeje Stehlíka vychytal spolehlivý brankář Mladé Boleslavi Roman Will.
     
    29:28
    David Stach zpoza brány hledal spoluhráče před Willovou svatyní, ale jediný, kdo sebral touš, byl Milan Toman, jenž vyvezl puk.
     
    28:41
    Na levém kruhu se dostal ke střele hostující soubor, ale jeho zakončení si našlo cestu jen do hrudi Ondřeje Kacetla.
     
    27:53
    Rebelové se nedostali na modrou čáru a na druhé straně schoval kotouč pod lapačkou Ondřej Kacetl, který přerušil hru.
     
    27:21
    Tribuny odměnily hromovým potleskem ledaře Miloslava Čonku, který byl povolán k úpravě Kacetlovy branky, která byla po jeho zákroku vychýlená.
     
    27:21
    Domácí celek spadl do průměru, kam jej následovala i Mladá Boleslav a hra moc krásy nepřináší. Kacetl teď zneškodnil slabou střelu od modré.
     
    26:47
    Nejprve neuspěl David Stach, jejž výborně vychytal Will a na druhé straně musel odpálit kotouč před Tomášem Nouzou vyjetý Ondra Kacetl.
     
    25:56
    Havlíčkobrodští se dostali do šance, ale nedokázali se na pravém kruhu zformovat do střely a nakonec vyváží BK kotouč.
     
    25:06
    Dvakrát po sobě se vhazovalo na středu kluziště, kde dvakrát po sobě uspěla na buly suverénní Mladá Boleslav. Hra teď ale moc krásy nepřináší.
     
    23:25
    Petr Polodna se na pravém kruhu opřel do kotouče, ale jeho rána si to naštrádovala jen do betonů Romana Willa, který si připsal další dobrý zákrok.
     
    23:43
    Marek Drtina přejel modrou čáru, ale jeho dělovka si našla cestu jen do výstroje obránce, který stál před ním.
     
    23:25
    Domácímu celku se nepodařilo dostat do šance a zahráli jen na zakázané uvolnění. Následně si jeden z hostů zavazuje brusle u pravého mantinelu. Dílo je hotové, nyní přichází na řadu ledař, který musí uklidit nepořádek po hráči soupeře...
     
    22:58
    Mladá Boleslav hraje v plném počtu. Ubránila se výborně a dokonce i ohrozila kasu soupeře, leč bez úspěchu.
     
    22:50
    Na levém kruhu se dostali ke střele hosté, ale Ondřej Kacetl si připsal dobrá zákrok, když schoval kotouč ve své lapačce.
     
    22:06
    Domácí celek hraje v početní převaze a po ráně od modré tečoval před kasou Jan Berger, jenž ale trefil touš jen do ochranné sítě.
     
    21:44
    Lukáš Endál pálil z dobré pozice, ale jeho dělovka skončila vedle tyče, následně se na led dostal jak Gengel, tak hráč BK.
     
    20:58
    Mladá Boleslav (MBL) je potrestána dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě. Bude se hrát čtyři na tři.
     
    20:42
    Ve velké šanci se ocitl nejprve Petr Polodna, který napálil kotouč asi sedm metrů vedle a následná rána mířila mimo.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou první periodu, v níž uspěli hosté, kteří se díky trefě Martina Látala dostali do vedení. Dobře se prezentuje gólman Roman Will. Pokud dnes nedostane jediný gól, nula mu, bohužel, nebude připsána, jelikož na necelou půlminutu stál mezi tyčemi junior Patrik Ašenbrenner.

    Prostřední část začne cca v 18:20.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Ladislav Gengel (HBR) sekl Romana Willa přes lapačku, pod níž byl schovaný puk a rozhodčí jej vykazuje na lavici hanby.
     
    19:30
    Zdeněk Kubica (MBL) dostal trest za sekání. Patrik Ašenbrenner opět odjíždí z klece a nastupuje opět Roman Will. Ašenbrenner tak alespoň donese do kabiny něco tekutého za první start.
     
    19:09
    Mladá Boleslav mění gólmany! Svou prvoligovou premiéru si odbude junior Patrik Ašenbrenner, který tak vůbec poprvé nastupuje do ostrého zápasu mezi muži!
     
    19:09
    V pravém rohu pásma byl sražen Milan Mikulík, jehož naremploval na mantinel Tomáš Kolafa.
     
    18:15
    Rebelové mají navrch a dostávají se do šancí, ale proti je parádní Roman Will, který chytá ve velké pohodě a ukazuje svůj talent.
     
    17:18
    Roman Maliník dostal na levý kruh pas od Davida Stacha, jenž se parádně prodral až do volného prostoru na pravém křídle. Maliník se opřel do touše, ale parádně se proti němu přesunul jeho jmenovec Will.
     
    16:14
    Jan Zdráhal po levém křídle projel do pásma a nahrál na pravý kruh, kde nahrál na Petra Polodnu, který proti sobě měl odkrytou klec, ale nedokázal se trefit přesně. Následně vyhodili hosté na icing.
     
    15:46
    Ctirad Ovčačík se opřel na modré čáře do touše a jeho dělovka si to naštrádovala jen do výstroje Ondřeje Kacetla, jenž si nebyl jistý, kde má puk, ale nakonec jej udržel ve výstroji.
     
    15:12
    Mladoboleslavský mančaft vypálil z kruhu, ale jeho dělovka se odrazila od Bohumila Janka do ochranné sítě.
     
    14:26
    Velké šance na obou stranách. Jan Milfait nejprve z kruhu trefil jen Willovy betony a po brejku pálili Tomáš Nouza s Martinem Látalem, ale ani jeden z nich nestřílel přesně.
     
    13:56
    Následný brejk ale řeší před Kacetlem hákováním Martin Vágner (HBR), který si tak posedí na trestné.
     
    13:40
    Rebelové se prohnali do šance a z levého kruhu vypálili, leč Roman Will si připsal výborný zákrok a podržel touš na hrudi.
     
    13:12
    Milan Toman si vybruslil z rohu pásma a svou střelou jen provětral betony maskovaného muže Havlíčkova Brodu, který teď nemá moc oddychu.
     
    12:32
    Tomáš Nouza se dostal na levém kruhu ke střele, ale jeho dělovka byla odražena vyrážečkou Ondřeje Kacetla do ochranné sítě.
     
    11:48
    O puk se dlouho bojovalo ve středním pásmu a domácí celek ale přišel o hrací gumu, přičemž se pak Mladá Boleslav nedokázala na kruhu prosadit.
     
    10:53
    Tomáš Demel se dostal do šance a vypálil z kruhu. Jeho rána se ale odrazila od chráničů soupeře mimo tři červené tyče.
     
    10:05
    Na modré čáře se dostal ke střele Eric Meland, ale jeho dělovku lapil Ondra Kacetl do své lapačky. I když nic neviděl přes clonícího hráče, tak bravurně zasáhl.
     
    09:25
    Pavel Musil se hned po návratu z trestné dostal do šance a po nahrávce Marka Loskota pálil z brankoviště, ale jeho zakončení vyškrábl svým betonem famózní Kacetl!
     
    08:24
    Tomáš Demel se v oslabení dostal do brejku, ale z mezikruží trefil jen betony Ondřeje Kacetla, který předvedl výborný zákrok.
     
    07:45
    Bruslaři dvakrát po sobě vyhodili touš až za záda Ondřeje Kacetla.
     
    07:07
    Pavel Musil (MBL) je potrestán za faul na Bohumila Janka v rohu útočného pásma.
     
    06:48
    Tomáš Klimenta se hned několikrát tlačil před maskovaného muže Havlíčkova Brodu, jenž měl ale štěstí, že mladoboleslavský kanonýr pálil mimo.
     
    05:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! Několikrát to zkoušel od modré čáry Eric Meland, ale ten neuspěl, protože pokaždé trefil jen chrániče protihráče. Na levém křídle se dostal k hrací gumě Tomáš Nouza, jenž nabil na MARTINA LÁTALA, jehož zakončení do poloodkryté klece nemělo chybu a prošlo až za Kacetla! Asistence: Tomáš Nouza.
     
    05:34
    Středočeši nejprve ranou z mezikruží minuli Kacetlovu klec a následně vyhodil Marek Drtina.
     
    05:12
    Výborná práce Marka Drtiny, který hned po buly vyhazuje kotouč ven z pásma a šetří tak čas.
     
    05:04
    David Stach (HBR) oslabuje svůj celek, když je mu udělen trest za podražení.
     
    04:46
    Tomáš Semrád svou ranou od modré zaduněl jen na zadní mantinel a tým z Mladé Boleslavi je v plném počtu.
     
    04:09
    Martin Vágner ze středního pásma sjel až k brance, kde dostal kotouč, jejž ještě cpal na lépe postaveného Jana Milfaita, který ale u pravé tyče ztroskotal na fantastickém betonu Romana Willa. Následná dorážka Radka Čípa byla také neúspěšná.
     
    03:49
    Mladá Boleslav znovu poslal puk až ke kase Ondřeje Kacetla, kde mají plné ruce práce Martin Vágner a Jan Zdráhal.
     
    03:15
    Hostující celek vyhodil a z pravého kruhu to z brejku zkoušel Petr Polodna, ale ten svou ranou na zadní tyč nechal vyniknout jen zadní mantinel.
     
    02:46
    Milan Toman (MBL) dostal trest za hákování a Bruslaři se tak budou muset bránit přesile.
     
    02:07
    Lukáš Endál nejprve z pravého kruhu minul zadní tyčku a na druhé straně neuspěl se střelou z levého křídla středočeský tým.
     
    01:14
    Havlíčkův Brod se musel bránit a vyhodil jen na icing. Hned po buly se do kotouče opřel mezi kruhy Mochal Broš, jenž rozezvučel horní tyčku za zády Ondry Kacetla!
     
    00:47
    Rebelové se snažili jako první dostat do útoku, ale Jan Milfait s Petrem Polodnou se neprotáhli skrze modrou čáru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Novák) – Drtina, M. Vágner, Jank, Zdráhal, Kolafa, Korím, Semrád, Pohl – Stehlík, Polodna „C“, Berger, Maliník, Endál, Chlubna, Šesták, Stach, Milfait, Kadlec, Číp, Gengel. Trenér: Jiří Mička.

    BK Mladá Boleslav: Will (Ašenbrenner) – Toman, Meland, Protivný, Pojkar, Jindra, Ovčačík – Broš „C“, Demel, Mikulík, Vrbata, Klimenta, Lenc, Látal, Nouza, Loskot, Kubica, Musil, Jarůšek. Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Petr Úlehla – Václav Guth, David Rittich.
     
    Ani Mladé Boleslavi se nevyhýbají problémy s kádrem. Do Kotliny dorazí totiž zřejmě oslabená. Důvodem je jednak marodka a následně také kolize s utkáním juniorů. Pro Rebely se tak otevírá šance, ale letošní vzájemné výsledky jim trochu berou vítr z plachet. Bruslaři totiž zatím uspěli ve všech třech střetnutí s celkem z Vysočiny a hned dvakrát z toho byl čistý debakl. V posledních třech zápasech ale tým z města Škodovek klopýtl. Z Havířova i z Olomouce se vracel bez vstřeleného gólu a s porážkou 0:3, doma pak remizoval s Českými Budějovicemi, jež Mladá Boleslav porazila až po nájezdech.
     
    Rebelové se potýkají s jedním velkým problémem. A tím je celkem paradoxně brankoviště. I přesto, že byli maskovaní muži Havlíčkovu Brodu v této sezoně velkými oporami, bude velkou otázkou, kdo nastoupí v play-off. Vojtěch Sedláček, s nímž se počítalo na pozici jedničky, totiž předčasně ukončil kariéru a chce se věnovat přítelkyni. "Zklamal nás, chtěli jsme jej jako prvního brankáře," znělo shodně z úst sportovního manažera Miroslava Baruse i trenéra Rebelů Jiřího Mičky. Jeho místo tak narychlo zaujal Lukáš Klimeš z juniorky Komety Brno. Start Ondřeje Kacetla je ohrožen pravidlem, které říká, že po patnáctém únoru nesmí hráč, jenž naskočil do utkání extraligy, vyjet na led v dresu prvoligového mančaftu. "Kacetl by mohl stihnout první dva zápasy play-off, pak se uvidí," hlásí Mička.

    Jinak se Havlíčkobrodským v posledních kolech moc nedaří. Doma sice přejeli Most 7:1, když se po delší pauze konečně objevil v sestavě špílmachr David Dvořáček, jenž stál u čtyřech tref. Ten ale ze sestavy znovu vypadl, anžto si své zranění obnovil. Po pondělní prohře v Ústí tak začala Rebelům dýchat na záda rozjetá Horácká Slavia Třebíč.
     
    Dobrý den! Rebelové se dnes s lídrem soutěže z Mladé Boleslavi střetnou netradičně již v pátek. Důvod je jednoduchý – kolize utkání 1. ligy se zápasem české reprezentace na ZOH v Soči.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 58. Pohl, 60. Jank (Vágner, Stach) – 6. Látal (Nouza), 39. Látal (Demel, Vrbata), 56. Vrbata (Demel, Nouza)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Novák) – Drtina, M. Vágner, Jank, Zdráhal, Kolafa, Korím, Semrád, Pohl – Stehlík, Polodna „C“, Berger, Maliník, Endál, Chlubna, Šesták, Stach, Milfait, Kadlec, Číp, Gengel. Trenér: Jiří Mička.
    BK Mladá Boleslav: Will (19:09 – 19:30 Ašenbrenner) – Toman, Meland, Protivný, Pojkar, Jindra, Ovčačík – Broš „C“, Demel, Mikulík, Vrbata, Klimenta, Lenc, Látal, Nouza, Loskot, Kubica, Musil, Jarůšek. Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Petr Úlehla – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 828
    bahis siteleri