Kadaň – Benátky n/J 3:2 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Motor ČB – Olomouc 4:1 (kon.) | Beroun – Havířov 2:9 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 1:4 (kon.)
Šumperk – Most 4:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 14.02.2014, 17:30 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové sice nevyužili přesilovku 5 na 3, ale tři vteřiny před návratem druhého potrestaného na led se nejprve neprosadil Jan Berger, ale k touši se dostal David Stach, který našel Martina Vágnera, do jehož křižné nahrávky se opřel BOHUMIL JANK, jenž ranou na zadní tyč nedal Willovi jedinou šanci! Asistence: Martin Vágner a David Stach.
     
    57:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se nakonec prosazují a pomohl jim k tomu velký závar před brankou Romana Willa, který nejprve parádně vychytal střelu z levého kruhu a následně neodolal třetí dorážce, z níž se prosadil JAN POHL! Domácí kapitán tak kazí Willovi čisté konto. Bez asistence.
     
    55:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté zřejmě definitivně potvrzuje svoji výhru! Po spolupráci Tomáše Nouzy a jeho jmenovce Demela se dostal do brejku DAVID VRBATA, který byl sice faulován, ale v pádu dokázal zakončit přesně mezi betony Ondřeje Kacetla! Asistence: Tomáš Demel a Tomáš Nouza.
     
    38:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté skórují a pomohla jim k tomu chyba domácího obránce, který nechal volného Tomáše Demela, jenž objel protihráče, který mu padl pod nohy, roztáhl si Kacetla a nahrál před zcela odkrytou klec na volného MARTINA LÁTALA, jemuž už stačilo jen doklepnout touš za bezmocného brankáře. Asistence: Tomáš Demel a David Vrbata.
     
    05:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! Několikrát to zkoušel od modré čáry Eric Meland, ale ten neuspěl, protože pokaždé trefil jen chrániče protihráče. Na levém křídle se dostal k hrací gumě Tomáš Nouza, jenž nabil na MARTINA LÁTALA, jehož zakončení do poloodkryté klece nemělo chybu a prošlo až za Kacetla! Asistence: Tomáš Nouza.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 58. Pohl, 60. Jank (Vágner, Stach) – 6. Látal (Nouza), 39. Látal (Demel, Vrbata), 56. Vrbata (Demel, Nouza)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Novák) – Drtina, M. Vágner, Jank, Zdráhal, Kolafa, Korím, Semrád, Pohl – Stehlík, Polodna „C“, Berger, Maliník, Endál, Chlubna, Šesták, Stach, Milfait, Kadlec, Číp, Gengel. Trenér: Jiří Mička.
    BK Mladá Boleslav: Will (19:09 – 19:30 Ašenbrenner) – Toman, Meland, Protivný, Pojkar, Jindra, Ovčačík – Broš „C“, Demel, Mikulík, Vrbata, Klimenta, Lenc, Látal, Nouza, Loskot, Kubica, Musil, Jarůšek. Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Petr Úlehla – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 828
    bahis siteleri