Kadaň – Benátky n/J 3:2 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Motor ČB – Olomouc 4:1 (kon.) | Beroun – Havířov 2:9 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 1:4 (kon.)
Šumperk – Most 4:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Pátek 14.02.2014, 17:30 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové sice nevyužili přesilovku 5 na 3, ale tři vteřiny před návratem druhého potrestaného na led se nejprve neprosadil Jan Berger, ale k touši se dostal David Stach, který našel Martina Vágnera, do jehož křižné nahrávky se opřel BOHUMIL JANK, jenž ranou na zadní tyč nedal Willovi jedinou šanci! Asistence: Martin Vágner a David Stach.
     
    58:00
    Mladá Boleslav se dobře brání a dokonce málem trefila prázdnou branku. Rebelové nedokáží vystřelit...
     
    57:30
    Havlíčkův Brod hrál bez brankáře a šanci domácích přerušil faulem Tomáš Nouza (MBL)! Minutu a 40 vteřin 6 na 3!
     
    57:10
    Rebelové hrají přesilovku. Tomáš Protivný (MBL) dostal dvě minuty.
     
    57:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se nakonec prosazují a pomohl jim k tomu velký závar před brankou Romana Willa, který nejprve parádně vychytal střelu z levého kruhu a následně neodolal třetí dorážce, z níž se prosadil JAN POHL! Domácí kapitán tak kazí Willovi čisté konto. Bez asistence.
     
    55:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté zřejmě definitivně potvrzuje svoji výhru! Po spolupráci Tomáše Nouzy a jeho jmenovce Demela se dostal do brejku DAVID VRBATA, který byl sice faulován, ale v pádu dokázal zakončit přesně mezi betony Ondřeje Kacetla! Asistence: Tomáš Demel a Tomáš Nouza.
     
    INFO: Třebíč na svém ledě nedokázala porazit Ústí nad Labem, které si z MANN+HUMMEL arény veze výhru 3:2. Bez ohledu na dnešní výsledek je tak jasné, že Rebelové skončí na čtvrté pozici!
     
    52:07
    Domácí mají velkou šanci na to, aby se dostali do kontaktu. Na lavici pro hříšné muže hokeje ledního putuje Eric Meland (MBL) za sekání.
     
    49:21
    Nejprve parádně vychytal Tomanovu ránu vyrážečkou a následně se před prázdnou brankou netrefil do skákajícího puku Radan Lenc!
     
    47:08
    Bohumil Jank (HBR) sekl svého protihráče do hokejky a je vykázán na trestnou lavici. Rebelové se musí bránit.
     
    45:16
    Obrovská smůla pro domácí! Martin Vágner napřáhl na modré čáře a jeho dělová rána břinkla o tyč za Willovými zády, který by měl své konstrukci poděkovat! Rebelové konečně ale při přesilovce dokázali něco vymyslet.
     
    43:55
    Marek Loskot znovu ujel v oslabení domácím hráčům, ale ani tentokrát neuspěl, když jej svou vyrážečkou vychytal bravurní Ondřej Kacetl!
     
    40:50
    Velké šance na straně Rebelů, kteří dohrávají přesilovku! Roman Will létal na brankovišti jako hadr na holi, ale nakonec všechny akce pochytal. V té největší se ocitl Jan Pohl, ale nadvakrát trefil na brankovišti jen betony mladoboleslavského gólmana, který pak třikrát parádně zasáhl proti dorážce!
     
    39:16
    Domácí mají šanci vstřelit branku do šatny. Milan Toman (MBL) dostal dvě minuty za podražení. Rebelům se ale přesilovky moc nedaří.
     
    38:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté skórují a pomohla jim k tomu chyba domácího obránce, který nechal volného Tomáše Demela, jenž objel protihráče, který mu padl pod nohy, roztáhl si Kacetla a nahrál před zcela odkrytou klec na volného MARTINA LÁTALA, jemuž už stačilo jen doklepnout touš za bezmocného brankáře. Asistence: Tomáš Demel a David Vrbata.
     
    37:37
    Celek z Kotliny je již v plném počtu a do brejku se po levém křídle hnal Lukáš Endál, který na kruhu vypálil, ale trefil jen beton připraveného Romana Willa, který tak znovu podržel své spoluhráče.
     
    35:28
    Domácí celek bude hrát v oslabení. Na lavici hanby je vykázán Martin Vágner (HBR) za podražení.
     
    35:00
    Rebelové se bránili a po chybě Karola Koríma mohli i inkasovat, ale dokázali se ubránit. Následně se dostal do brejku Radek Číp, který jel sám na bránu a zkusil to mezi betony, leč parádní zákrok vytáhl Roman Will! Ten měl pak štěstí, že Polodna se netrefil do puku při dorážce.
     
    34:04
    Karol Korím se dostal ke kotouči na modré čáře a nahrál jej vedle stojícímu Jakubu Kadlecovi, který tvrdou ránou prověřil jen bleskovou Willovu vyrážečku a Čípovi pak puk přeskočil hůl. Následně se hosté osvobozují.
     
    32:36
    Mladá Boleslav bude hrát v oslabení. Milan Toman (MBL) dostal trest za sekání a je z toho šance domácích na vyrovnání.
     
    30:45
    Radek Číp vybojoval puk za bránou a našteloval jej před brankoviště, kde jej napálil směrem na kasu Jan Milfait, ale parádním zákrokem se blýskl Roman Will, jenž podržel puk na hrudi.
     
    20:58
    Mladá Boleslav (MBL) je potrestána dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě. Bude se hrát čtyři na tři.
     
    19:40
    Ladislav Gengel (HBR) sekl Romana Willa přes lapačku, pod níž byl schovaný puk a rozhodčí jej vykazuje na lavici hanby.
     
    19:30
    Zdeněk Kubica (MBL) dostal trest za sekání. Patrik Ašenbrenner opět odjíždí z klece a nastupuje opět Roman Will. Ašenbrenner tak alespoň donese do kabiny něco tekutého za první start.
     
    19:09
    Mladá Boleslav mění gólmany! Svou prvoligovou premiéru si odbude junior Patrik Ašenbrenner, který tak vůbec poprvé nastupuje do ostrého zápasu mezi muži!
     
    16:14
    Jan Zdráhal po levém křídle projel do pásma a nahrál na pravý kruh, kde nahrál na Petra Polodnu, který proti sobě měl odkrytou klec, ale nedokázal se trefit přesně. Následně vyhodili hosté na icing.
     
    13:56
    Následný brejk ale řeší před Kacetlem hákováním Martin Vágner (HBR), který si tak posedí na trestné.
     
    09:25
    Pavel Musil se hned po návratu z trestné dostal do šance a po nahrávce Marka Loskota pálil z brankoviště, ale jeho zakončení vyškrábl svým betonem famózní Kacetl!
     
    07:07
    Pavel Musil (MBL) je potrestán za faul na Bohumila Janka v rohu útočného pásma.
     
    05:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! Několikrát to zkoušel od modré čáry Eric Meland, ale ten neuspěl, protože pokaždé trefil jen chrániče protihráče. Na levém křídle se dostal k hrací gumě Tomáš Nouza, jenž nabil na MARTINA LÁTALA, jehož zakončení do poloodkryté klece nemělo chybu a prošlo až za Kacetla! Asistence: Tomáš Nouza.
     
    05:04
    David Stach (HBR) oslabuje svůj celek, když je mu udělen trest za podražení.
     
    04:09
    Martin Vágner ze středního pásma sjel až k brance, kde dostal kotouč, jejž ještě cpal na lépe postaveného Jana Milfaita, který ale u pravé tyče ztroskotal na fantastickém betonu Romana Willa. Následná dorážka Radka Čípa byla také neúspěšná.
     
    02:46
    Milan Toman (MBL) dostal trest za hákování a Bruslaři se tak budou muset bránit přesile.
     
    01:14
    Havlíčkův Brod se musel bránit a vyhodil jen na icing. Hned po buly se do kotouče opřel mezi kruhy Mochal Broš, jenž rozezvučel horní tyčku za zády Ondry Kacetla!
     
    Dobrý den! Rebelové se dnes s lídrem soutěže z Mladé Boleslavi střetnou netradičně již v pátek. Důvod je jednoduchý – kolize utkání 1. ligy se zápasem české reprezentace na ZOH v Soči.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 58. Pohl, 60. Jank (Vágner, Stach) – 6. Látal (Nouza), 39. Látal (Demel, Vrbata), 56. Vrbata (Demel, Nouza)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kacetl (Novák) – Drtina, M. Vágner, Jank, Zdráhal, Kolafa, Korím, Semrád, Pohl – Stehlík, Polodna „C“, Berger, Maliník, Endál, Chlubna, Šesták, Stach, Milfait, Kadlec, Číp, Gengel. Trenér: Jiří Mička.
    BK Mladá Boleslav: Will (19:09 – 19:30 Ašenbrenner) – Toman, Meland, Protivný, Pojkar, Jindra, Ovčačík – Broš „C“, Demel, Mikulík, Vrbata, Klimenta, Lenc, Látal, Nouza, Loskot, Kubica, Musil, Jarůšek. Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Petr Úlehla – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 828
    bahis siteleri