Havlíčkův Brod – Prostějov 7:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
7:3 (2:0, 1:2, 4:1)
LHK Jestřábi Prostějov
Neděle 02.03.2014, 13:30 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    58:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jestřábi totálně odpadli a dostávají jeden gól za druhým! Lukáš Křížek posunul chvíli po vhazování puk na PATRIKA MÁLKA, který podruhé v krátkém časovém sledu rozvlnil síťku za Barvíkovými zády, když pálil z mírného úhlu na levé straně v krkolomé pozici z pádu! Asistence: Lukáš Křížek.
     
    57:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je hotovo, třígólovou ztrátu už hosté zřejmě nedoženou! Martin Polák posunul v útočném pásmu puk na hůl PATRIKA MÁLKA, který před brankovištěm udeřil do kotouče, který skončil až za Barvíkovými zády! Asistence: Martin Polák, Lukáš Křížek.
     
    53:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle už nevypadá pro hosty vůbec dobře, mladí Rebelové se ujímají dvoubrankového vedení! Ihned po vhazování se domácí natlačili před brankoviště a jejich důraz slavil úspěch, když Martin Polák ještě trefil Barvíkovy betony, ale MAREK BANCÍŘ si z pohotové dorážky už věděl rady a ukázal, že i když je obránce, pro svůj tým je nesmírně platný i na postu útočníka! Asistence: Martin Polák.
     
    51:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš, toto hokejové přísloví teď potrestalo hosty a Rebelové znovu vedou! Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu, puku se chopil Jakub Abbrent a přiťukl puk před branku na TOMÁŠE CEJPKA, jenž rychlou střelou trefil volný kout branky! Asistence: Jakub Abbrent.
     
    45:14
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Až příliš krutý trest postihl Rebely za zaváhání při rozehrávce, v Kotlině je vyrovnáno! Nepřesná nahrávka skončila mezi kruhy na holi Jaroslava Ondrouška, který tvrdou ranou z nápřahu zazvonil na levou Kekulovu tyčku, od níž se puk odrazil před brankoviště k volnému TOMÁŠI VYSTAVILOVI, jenž pohotovou dorážkou uklidil kotouč do odkryté části brány! Asistence: Jaroslav Ondroušek.
     
    38:15
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jenže co se nepovedlo Jestřábům při přesilovce, vyšlo jim při hře 5 na 5! O nepříjemné klovnutí se Rebelům postaral DANIEL WILLERT, jenž vybojoval puk, najel si před branku a zblízka prostřelil k lapačce bezmocného brankáře Kekulu! Bez asistence.
     
    30:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je nejlepší možná odpověď, Rebelové si berou bleskově zpět dvoubrankový náskok! Jakub Kraučuk přiťukl v útočném pásmu puk na TOMÁŠE CEJPKA, který se do puku opřel v blízkosti pravého mantinelu a kotouč překvapivě skončil až za Barvíkovými zády! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    28:17
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    A pozor, máme tu drama! Jan Pavel přiťukl puk na modrou čáru Lukáši Abrahámovi, který nahodil puk na bránu a kotouč ještě zřejmě tečoval v předbrankovém prostoru mimo dosah gólmana Kekuly JAROSLAV ONDROUŠEK! Asistence: Lukáš Abrahám, Jan Pavel.
     
    19:53
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové i při vlastním oslabení navýšili svůj náskok, vedou už 2:0! MARTIN POLÁK si najel k brance z levé strany, blafákem si rozhýbal brankáře Barvíka a podél jeho betonů poslal kotouč do sítě! Bez asistence.
     
    13:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové založili rychlý protiútok, který provedli skvěle a radují se z vedení! Jan Vacek posunul puk na Patrika Málka, který už mohl z kruhu střílet, ale všiml si před branku najíždějícího MARTINA POLÁKA, jenž měl dostatek času k tomu, aby puk zápěstím uklidil k pravé Barvíkově tyčce! Asistence: Patrik Málek, Jan Vacek.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 14. Polák (Málek, Vacek), 20. Polák (TS), 31. Cejpek (Kraučuk), 52. Cejpek (Abbrent), 54. Bancíř (Polák), 58. Málek (Polák, Křížek), 59. Málek (Křížek) – 29. Ondroušek (Abrahám, Pavel), 39. Willert, 46. Vystavil (Ondroušek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula – Krajcigr, Vacek, Mendl (C), Suchý – Bušek, Abbrent, Bancíř, Kraučuk, Křížek, Málek, Cejpek, Polák.
    LHK Jestřábi Prostějov: Barvík (Zapletal) – Křesala, Štěrba, Hejč, Abrahám, Jurík, Pavel, J. Krampol (C), D. krampol, Vystavil, Němec, Ondroušek, Willert, Ondrýsek, Krejčí.

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri