Toronto – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Tampa – Ottawa 2:3 (1:2 po s.n.) | NY Islanders – Carolina 4:3 (kon.)
Philadelphia – Montreal 3:4 (0:1 po s.n.) | Columbus – NY Rangers 5:2 (kon.) | Boston – Washington 0:4 (kon.)
Detroit – Anaheim 2:3 (kon.) | St. Louis – Calgary 4:1 (kon.) | Florida – New Jersey 1:5 (kon.)
Nashville – Dallas 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 6:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 3:2 (po pr.)
Colorado – Minnesota 0:3 (kon.) | Vancouver – Edmonton 5:4 (1:0 po s.n.) | San Jose – Winnipeg 3:0 (kon.)
po prodl.
Arizona Coyotes
3:2 (1:2, 1:0, 0:0 - 1:0)
Los Angeles Kings
Neděle 12.10.2014, 03:10 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    EKMAN-LARSSON - 3:2
     
    64:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec stihli vstřelit branku 14 vteřin před koncem prodloužení a berou tak z dnešního zápasu bonusový bod! OLIVER EKMAN-LARSSON se už nemohl dívat na zmařilé pokusy svých spoluhráčů, vyměnil si puk s Vermettem a střelou zápěstím z vrcholu pravého kruhu se trefil přesně pod břevno Quickovy branky! Asistence: Antoine Vermette a Keith Yandle.
     
    63:42
    Tyler Toffoli je vyloučen za hákování, obrovská šance pro domácí na získání bonusového bodu!
     
    63:42
    Martin Erat se skvěle protlačil přes obránce do šance, nakonec ještě přihrával Martinu Hanzalovi, který si hledal co nejlepší pozici na zakončení, nakonec byl ale faulován, a tak nedokázal pořádně vystřelit.
     
    60:33
    Po Martinezově střele se k dorážce dostal Tyler Toffoli, který trefil tyčku branky nic netušícího Dubnyka!
     
    59:50
    Jeff Carter se v samém závěru ještě dostal do samostatného úniku, jeho krátká klička s následným zasunutím pukem mezi betony si ale vylámala zuby na skvěle chytajícím Devanu Dubnykovi!
     
    57:13
    Je tomu tak, Shane Doan dostává menší trest za nedovolené bránění.
     
    57:13
    Možná jedna z rozhodujících akcí zápasu! Po Boedkerově střele se Doanovi podařilo z dorážky dostat puk do branky, přes nevoli diváků ale rozhodčí branku neuznávají a navíc zřejmě budou ještě vylučovat!
     
    56:34
    Po Kopitarově přihrávce měl Drew Doughty hodně času i prostoru na svou střelu, jeho střelu ale odkázal Dubnyk s trochou štěstí vyrazit!
     
    52:58
    Kopitar výbornou přihrávkou našel Doughtyho, který měl na hokejce opět vedoucí gól pro Kings. Ofenzivní obránce LA ale svou šancí pohrdl a branku přestřelil!
     
    43:31
    David Moss se ocitl v dobré šanci, když se k němu odrazil puk po střele z pravé strany, Quick se ale opět stihl přesunout a skvělým reflexivním zákrokem zachránit svůj tým!
     
    41:05
    Podruhé se v dnešním zápase provinili domácí hráči špatně odehraným vhazováním! Tentokrát míří na trestnou lavici Antoine Vermette.
     
    33:23
    Obrovská příležitost domácích! Po střele Ekmana-Larssona, kterou Quick dokázal vyrazit betonem pouze před sebe, se k dorážce dostal Martin Hanzal, ani on ale nedokázal Quicka překonat!
     
    31:29
    Klinkhammer se už řítil do samostatného úniku, byl ale nedovoleným způsobem zastaven Braydenem McNabbem, který míří na trestnou lavici za podražení.
    Mikkel BOEDKER - 2:2
     
    30:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí srovnávají stav zápasu! Tentokrát se chyby dopustili také hosté, kteří špatně střídali. Toho si všiml MIKKEL BOEDKER, který dostal ideální přihrávku do jízdy od Yandlea a svůj samostatný únik dokázal zakončit povedenou střelou pod víko Quickovy branky! Asistence: Keith Yandle a Michael Stone.
     
    27:14
    Po Doanově střele se k dorážce dostal Rob Klinkhammer, jeho pokus ale bravurním zákrokem zneškodnil Quick!
     
    24:42
    Opět vidíme oboustranně vyloučení. Justin Williams je vyloučen za držení protihráče, Martin Erat za nedovolené bránění.
    Antoine VERMETTE - 1:2
     
    19:21
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácím se přesilovou hru podařilo velmi rychle využít! Doanova střela se ještě mezi tři tyče nevešla. Následný pokus o vyhození ale zachytil na modré čáře Yandle, vyslal tvrdou střelu, kterou před Quickem tečoval ANTOINE VERMETTE tak šikovně, že hostující brankář neměl šanci zasáhnout! Asistence: Keith Yandle.
     
    19:11
    Coyotes si navíc zahrají přesilovku, na trestnou lavici za hákování míří Tanner Pearson.
     
    18:53
    Jeff Carter se dostal do samostatného úniku, Devan Dubynk ale předvedl famózní zákrok s vytyčenou hokejkou po vzoru Romana Čechmánka!
    Jeff CARTER - 0:2
     
    12:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí ale opět předvádí fatální chybu v obraně! Hosté se chystali na rychlý brejk, přihrávka na Toffoliho ale byla příliš dlouhá a k puku měl blíže Stone, který ale puk přiklepl přesně do jízdy JEFFU CARTEROVI, který se v pozicích v přímém ohrožení branky často nemýlí! Asistence: Tyler Toffoli.
     
    11:07
    Další vyloučení, tentokrát dokonce na obou stranách, na trestnou lavici míří Joe Vitale a Jarret Stoll.
     
    10:45
    Síly na ledě se ale vyrovnají, za podražení je totiž vyloučen Jeff Carter.
     
    09:41
    Sam Gagner nyní udělal hloupost při vhazování, když zalehl puk, za což se automaticky uděluje dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    03:18
    Lauri Korpikoski se nyní dostal k dorážce téměř do prázdné branky, Jonathan Quick se ale dokázal velmi rychle a mrštně přemístit a zachytil puk ještě před brankovou čárou!
    Tanner PEARSON - 0:1
     
    01:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    K čemu je ale domácím aktivní pojetí hry, když budou předvádět podobné chyby jako nyní Lauri Korpikoski, který se ve vlastním pásmu nechal obrat o puk TANNEREM PEARSONEM, který svou loupež zakončil i přesnou střelou pod břevno! Bez asistence.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 20. Vermette (Yandle), 31. Boedker (Yandle, Stone), 65. Ekman-Larsson (Vermette, Yandle) – 2. Pearson, 13. Carter (Toffoli)


    Arizona Coyotes: Dubnyk (Smith) – Ekman-Larsson, Michálek, Yandle, Stone, Summers, Murphy – Boedker, Vermette, Doan (C) – Erat, Hanzal, Klinkhammer – Korpikoski, Gagner, Moss – McMillan, Vitale, Crombeen
    Trenér: Dave Tippett.

    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – McNabb, Doughty, Regehr, Vojnov, Martinez, Greene – Gáborík, Kopitar, Wiliams – Pearson, Carter, Toffoli – King, Richards, Brown (C) – Clifford, Stoll, Nolan
    Trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: McCauley, St. Laurent – Lazarowich, Wheler

    Diváci: 12859
    bahis siteleri