Nitra – Žilina 4:5 (kon.) | Poprad – Zvolen 5:2 (kon.) | Skalica – Trenčín 4:5 (po pr.)
Banská Bystrica – Martin 2:1 (po pr.) | Košice – Piešťany 1:5 (kon.)
konec
HC Košice
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Neděle 12.10.2014, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tibor KUTÁLEK - 1:5
     
    45:58
    Piešťany dali gól!

    TIBOR KUTÁLEK v útočnej tretine vystihol puk, potiahol si ho pred obranu až ku bránke, odkiaľ bekhendom prekonal nového muža v bráne. Bez asistencií.
    Dušan PAŠEK - 1:4
     
    39:16
    Piešťany dali gól!

    Neuveriteľné! DUŠAN PAŠEK sa pred súperovou bránkou zorientoval najlepšie a puk poslal až do siete. Svojho bývalého spoluhráča prekonal už tretíkrát v tomto zápase! Pašekovi sa v Piešťanoch darí, je to už jeho druhý hetrik v drese nového zamestnávateľa. Asistencia: Tibor Kutálek.
    Dušan PAŠEK - 1:3
     
    38:23
    Piešťany dali gól!

    Hostia zo svojej aktivity vyťažili ďalší presný zásah. Jeho autorom je opäť bývalý Oceliar DUŠAN PAŠEK, ktorý pálil z hranice ľavého kruhu a prekvapil Hyláka. Asistencie: Marcel Holovič, Tomáš Bučka.
    Matej ČEŠÍK - 1:2
     
    13:57
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti sa napokon dostávajú späť do hry. V útočnej tretine si pri mantineli vzal puk MATEJ ČEŠÍK, sám si ho potiahol až pred bránku, oklamal dvojicu obrancov a zakončil pomedzi betóny Rybára. Asistencie: Matúš Chovan, Peter Sojčík.
    Dušan PAŠEK - 0:2
     
    02:38
    Piešťany dali gól!

    Hostia už dokonca vyhrávajú rozdielom dvoch presných zásahov! Po prečíslení dvoch proti jednému pálil medzi betóny domáceho brankára DUŠAN PAŠEK. Asistencie: Jozef Haring, Richard Vaculín.
    KONEČNÝ - 0:1
     
    00:16
    Piešťany dali gól!

    Prvá tretina sa začala výherným buly pre domáci tím, no Košičanom sa puk nepodarilo dostať ani len do útočnej tretiny. Piešťany sa okamžite vrhli do útoku, puk dostal pred bránky RASTISLAV KONEČNÝ a prepálil Hyláka. Asistencia: Tomáš Klempa, Matej Mišura.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 14. Češík (Chovan, Sojčík) – 1. Konečný (Klempa, Mišura), 3. Pašek (Haring, Vaculín), 39. Pašek (Holiovič), 40. Pašek (Kutálek), 46. Kutálek


    HC Košice: Hylák (41. Melicherčík) – Cebák, Jánošík, Černák, Štrbák, Drgoň, Philipp, Macejko, Šeda – Bartánus, Hrnka, Lapšanský – Spilar, Bartoš, Jenčík – Chovan, Češík, Sojčík – Hinďoš, Kolena, Stupka
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár – Škarda, Šedivý, Rais, Brňák, Valjent, Cunik, Srnec, Bučka – Klempa, Mišura, Konečný – Kutálek, Pašek, Holovič – Toman, Peško, Lichanec – Haring, Vaculín

    Rozhodčí: J. Konc – Bednár, Rovenský
    bahis siteleri