Slavia – Plzeň 1:1 (kon.) | Třinec – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Ostrava – Liberec 4:0 (kon.)
konec
FK Třinec
1:0 (0:0)
Bohemians Praha 1905
Neděle 20.09.2015, 13:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Juniorská liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Třinec tahá čas, jak jen může, a ještě posílá na hřiště Jiřího Pilcha. Ten v závěrečných sekundách vystřídá Jakuba Kalfase.
     
    89
    Samiec byl u rohového praporku faulován a Třinec drží balon na útočné polovině. Ještě jedno střídání. Lukáš Foitzik opouští hřiště a nastupuje Marek Minařík.
     
    88
    Zimka přistrčil balon Šenkovi, který v souboji s Tiessem vybojoval autové vhazování, čili další sekundy k dobru. Mezitím domácí znovu střídají. Václava Tomečka nahrazuje David Králíček.
     
    82
    Třinečtí byli blízko ke vstřelení druhého zásahu! Černý se po autu Šenka protáhl šestnáctkou až na brankovou čáru a přihrával na zadní tyč Tomečkovi! Ten přijel na místo určení ve skluzu o chlup později.
     
    78
    Podruhé v zápase střídají hosté z Prahy. Trenér Kopač stahuje ze hry Dana Bláhu, jehož vystřídá na závěrečnou čtvrthodinku Jan Šetina.
     
    75
    Charvát si udělal prostor na hranici šestnáctky a po zemi napálil balon k tyči! Brych byl u míče včas a vyrazil jej na roh! Lulićův roh Třinec zvládl bez problému přečkat.
     
    70
    Třinec střídá podruhé v dnešním zápase. Utkání skončilo pro útočníka Maria Latochu, kterého na hřišti střídá Tomáš Pustka. Třinec útočí po levé straně.
     
    69
    Pavol Zimka (TRI) fauloval Charváta tak ostře, že byl potrestán žlutou kartou. Třinečtí si však poradili také s dalším přímým kopem z kopačky Luliće.
     
    60
    K prvnímu střídání sáhli také trenéři Třince. Z trávníku odchází David Martynek a poslední půlhodinku odehraje Slovák Pavol Zimka.
     
    59
    Klokani měli obrovskou šanci na vyrovnání! Berger měl mnoho prostoru, aby uvolnil nabíhajícího Luliće, jehož technický pokus proskákal jen těsně okolo tyče Brychovy branky!
     
    54
    Bohemians poprvé v utkání střídají. Ze hřiště byl stažen v první půli velmi aktivní Roman Artemuk, jehož na hřišti nahrazuje Adam Tokár.
     
    51
    Káš zastavil čistým způsobem při průniku Černého, ale o pár sekund později obdržel za faul a následné řeči Petr Rothe (BOH).
     
    47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinci skvěle vyšel vstup do druhé půle a ujímá se vedení! DANIEL ČERNÝ obral na půlce o balon Bláhu a rozehrál doleva na Latocha. O chvilku později si Černý našel odražený balon po Latochově centru a zpoza šestnáctky po zemi prostřelil Dočekala! Brankář Bohemians ale také nemá čisté svědomí – 1:0!
     
    37
    Martynek s Tomečkem rozehráli další rohový kop a Kučerova hlavička mířila jen těsně vedle! K míči ještě ve skluzu dojel Čelůstka, avšak z úhlu bránu minul!
     
    35
    Tomeček přistrčil Martynkovi, a ten posílal míč před branku. Latocha jej přeběhl, po další nabídce od Martynka zakončoval ve skluzu Černý, avšak nedokázal balon dobře trefit a přestřelil!
     
    3
    Artemukův centr zprava přizvedl Čelůstka nad sebe, ale k balonu se dostali hostující útočníci. Po odrazu od Charváta zakončoval z bezprostřední blízkosti Bláha, ale byl zablokován Čelůstkou a pro balon si došel Brych.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 47. Černý

    Karty:   69. Zimka (TRI) – 51. Rothe (BOH)


    FK Třinec: Brych – Šenk, Kučera (C), Čelůstka, Kalfas (90+2. Pilch) – Foitzik (89. Minařík) – Martynek (60. Zimka), Samiec, Tomeček (88. Králíček) – Latocha (70. Pustka), Černý. Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Orawski – Minařík, Zimka, Pustka, Králíček, Pilch.

    Bohemians Praha 1905: Dočekal – Fotr, Rothe (C), Káš, Tiesse – Artemuk (54. Tokár), Žaloudek, Lulić, Charvát – Bláha (78. Šetina), Berger. Trenér: Marek Kopač.
    Náhradníci: Došek – Šetina, Tokár, Habrun.

    Rozhodčí: Pavel Julínek – Stanislav Pochylý, Petr Caletka

    Diváci: 50
    bahis siteleri