Slavia – Plzeň 1:1 (kon.) | Třinec – Bohemians 1905 1:0 (kon.) | Ostrava – Liberec 4:0 (kon.)
konec
FK Třinec
1:0 (0:0)
Bohemians Praha 1905
Neděle 20.09.2015, 13:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Juniorská liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Třinec se dnešním vítězstvím posunul již na třetí místo za dvojici pražských „S". Bohemians zatím zůstávají čtrnáctí. Třinec se představí v dalším kole přesně za týden v Českých Budějovicích od 15:00, klokani přivítají také v neděli, ale už v 11:00 Jablonec.

    Ode mě je to pro dnešek všechno a loučím se s vámi. Děkuji vám za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. Přeji příjemný zbytek víkendu a příště se těším, na počtenou! (15:25:48)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Utkání skončilo a Třinečtí vítězí v Juniorské lize potřetí v řadě. Druhou půli začali parádně, když si Černý našel odražený balon z Latochova centru a zamířil zpoza šestnáctky přesně k tyči. Brankář Dočekal si asi bude tento gól dlouho vyčítat. Za dvanáct minut mohlo být vyrovnáno, když Berger vyslal do úniku Luliće, který však po zemi zakončoval těsně vedle. V dalších minutách Třinec držel balon na kopačkách a kontroloval těsné vedení.

    V závěru se Bohemians pokoušeli o tlak, jenže mnoho příležitostí nepřicházelo. Tu největší zneškodnil čtvrt hodiny před koncem gólman Brych, když vyrazil na roh prudkou ránu Charváta, směřující k tyči. Poslední minuty už se nesly ve znamení třineckých střídání, domácí spoustu času ušetřili na útočné polovině a Brych už byl takřka bez práce. Definitivně mohl rozhodnout Tomeček, avšak nedosáhl na přihrávku Černého. V nastavení Šetina přestřelil třineckou branku a Slezané mohli začít slavit.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Třinec tahá čas, jak jen může, a ještě posílá na hřiště Jiřího Pilcha. Ten v závěrečných sekundách vystřídá Jakuba Kalfase.
     
    90+2
    Klokani jsou konečně alespoň na útočné polovině. Přihrávku Šetiny odkopl daleko do zámezí Černý. O něco později střílel po nabídce Rotheho vysoko nad bránu Šetina.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí ještě nastavuje tři minuty. Čelůstka si v pokutovém území tělem odstavil Rotheho a hosté si marně žádali penaltu.
     
    90
    Běží poslední minuta regulérního hracího času a Třinec se stále drží na útočné půlce. S nadějemi Bohemians na bod to vypadá velmi bledě.
     
    89
    Samiec byl u rohového praporku faulován a Třinec drží balon na útočné polovině. Ještě jedno střídání. Lukáš Foitzik opouští hřiště a nastupuje Marek Minařík.
     
    88
    Zimka přistrčil balon Šenkovi, který v souboji s Tiessem vybojoval autové vhazování, čili další sekundy k dobru. Mezitím domácí znovu střídají. Václava Tomečka nahrazuje David Králíček.
     
    87
    Černý po vhazování Kalfase fauloval Fotra, ale v místě, kde ho to vůbec nemusí mrzet. Třinec má čas, aby se přesunul zpět do defenzivního bloku.
     
    86
    Žaloudkův centr Třinečtí v poklidu zvládli odvrátit a zatím se skutečně nedostávají pod tlak Bohemians. Brych opět odkopává na útočníky.
     
    85
    Šenk sice v souboji s Tiessem přišel o balon, jenže Lulić byl pak v momentě Angličanovy přihrávky v ofsajdu. Pět minut před koncem proto rozehrává Brych.
     
    84
    Rothe vzal jako správný kapitán zodpovědnost na sebe a středem hřiště si to namířil rovnou na branku. V poslední fázi si ale balon příliš ukopl a Brych v pohodě zasáhl.
     
    83
    Černý v dalším brejku Třince na levé straně uvolnil Pustku, jenž se snažil rychle přihrát před branku na Samiece. Levačkou ale nastřelil jen Tiesseho.
     
    82
    Třinečtí byli blízko ke vstřelení druhého zásahu! Černý se po autu Šenka protáhl šestnáctkou až na brankovou čáru a přihrával na zadní tyč Tomečkovi! Ten přijel na místo určení ve skluzu o chlup později.
     
    81
    Bohemians přišli o balon na hranici třinecké šestnáctky. Foitzik vyvedl balon až na útočnou polovinu, kde Zimka vybojoval v souboji s Tiessem autové vhazování.
     
    80
    Do konce utkání zbývá deset minut a z vlastní poloviny bude rozehrávat Brych. Třinec zatím drží hubený náskok s přehledem.
     
    79
    Po faulu na Černého dostal Tomeček výhodu a zavedl balon na útočnou polovinu hřiště. Tam se bude snažit nějaký čas ušetřit Zimka.
     
    78
    Podruhé v zápase střídají hosté z Prahy. Trenér Kopač stahuje ze hry Dana Bláhu, jehož vystřídá na závěrečnou čtvrthodinku Jan Šetina.
     
    77
    Káš zahrál před Zimkou Dočekalovi, který znovu rozehrává nakrátko Žaloudkovi. V posledních minutách je patrná zvýšená aktivita Bohemians.
     
    76
    Brych rozehrál nakrátko na Šenka, který pouze odkopl soupeři. Bergerovu první přihrávku do vápna zastavil Kučera, podruhé přihrál Berger Lulićovi do zámezí.
     
    75
    Charvát si udělal prostor na hranici šestnáctky a po zemi napálil balon k tyči! Brych byl u míče včas a vyrazil jej na roh! Lulićův roh Třinec zvládl bez problému přečkat.
     
    74
    Šenk sice dovolil odcentrovat Charvátovi, ale Čelůstka centr odhlavičkoval. Centr z druhé strany zase pro změnu odvrátil Šenk a do protiútoku míří Pustka.
     
    73
    Zimka ani nadvakrát skluzy nezastavil Tiesseho, ale Bohemians se k ničemu zajímavému nedostali. Na opačné straně chybělo málo, aby si Černý v zajímavé pozici zpracoval Pustkovu nabídku.
     
    72
    Brych stáhl centr ze vzduchu a položil si balon na zem. Ušetřil nějaké sekundy, než ho Bláha začal napadat. Následoval dlouhý nákop dopředu.
     
    71
    Šenk uklidnil nepřehlednou situaci na půlce hřiště malou domů Brychovi. Zimku pak v jeho průniku skluzem zastavoval Rothe, slovenský útočník nespadl a Dočekal jeho zakončení pokryl.
     
    70
    Třinec střídá podruhé v dnešním zápase. Utkání skončilo pro útočníka Maria Latochu, kterého na hřišti střídá Tomáš Pustka. Třinec útočí po levé straně.
     
    69
    Pavol Zimka (TRI) fauloval Charváta tak ostře, že byl potrestán žlutou kartou. Třinečtí si však poradili také s dalším přímým kopem z kopačky Luliće.
     
    68
    Po faulu na Žaloudka rozehrál standardní situaci z pravé strany Lulić. Rozhodčí ještě umravnil hráče v šestnáctce, než balon odvrátili Tomeček s Kučerou.
     
    67
    Čelůstka zaváhal v souboji s Fotrem, ale nakonec se mu podařilo přihrát Kalfasovi. Běhavý Fotr vybojoval na Kalfasovi alespoň autové vhazování.
     
    66
    Foitzik zkusil štěstí střelou z úctyhodné vzdálenosti, jenže branku Dočekala neohrozil. Klokani znovu kombinují vzadu, ale do dobré příležitosti se už dlouho nedostali.
     
    65
    Tiesse nepustil po pravé straně Zimku a Šenk si zopakoval autové vhazování. Latochův centr nikoho z Třineckých nenašel a zamířil k Bláhovi.
     
    64
    Zimka v souboji dvou osmiček čistě obral o míč Luliće, ale útočníci nesebrali ze vzduchu Brychův odkop. Brych o chvilku později prokázal dobré čtení hry a znovu včas vyběhl proti Bergerovi.
     
    63
    Brych rozehrál do levého křídla na Tomečka, ale zbytek třinecké akce už se nepodařil. Bohemians rozehráli nakrátko a jsou napadáni Zimkou.
     
    62
    Zimkovi se nepodařila přihrávka na útočníky a Šenk Tiesseho ve skluzu o balon nepřipravil. Brych poté vyběhl a odkopl odražený balon do zámezí.
     
    61
    Zimkův centr šajtlí Bohemians odvrátili a vytlačili Slezany na polovinu hřiště. Černý si na levé straně dal balon příliš od nohy a byl obehrán Fotrem.
     
    60
    K prvnímu střídání sáhli také trenéři Třince. Z trávníku odchází David Martynek a poslední půlhodinku odehraje Slovák Pavol Zimka.
     
    59
    Klokani měli obrovskou šanci na vyrovnání! Berger měl mnoho prostoru, aby uvolnil nabíhajícího Luliće, jehož technický pokus proskákal jen těsně okolo tyče Brychovy branky!
     
    59
    Lulić si středem hřiště proklestil cestu až k zakončení. Z levé strany prošel středem na hranici šestnáctky, Brych byl na místě a balon pokryl.
     
    58
    Tiesse odvrátil hlavou také další Tomečkův pas na Martynka. Protiútok Bohemians přibrzdili Slezané faulem na půli hřiště.
     
    57
    Kučera v útoku neuspěl a musí se vracet zpět do obrany. Po Tiesseho vhazování však Třinečtí získali balon na své kopačky.
     
    56
    Útok klokanů vypadal docela nebezpečně, než jej nepokazil špatnou přihrávkou pod sebe Charvát. Brychův výkop odhlavičkoval Tiesse.
     
    55
    Dočekal se dvakrát během rozehrávky svého týmu dostal k míči a podruhé přihrál Žaloudkovi okolo Černého s hodně velkou porcí štěstí.
     
    54
    Bohemians poprvé v utkání střídají. Ze hřiště byl stažen v první půli velmi aktivní Roman Artemuk, jehož na hřišti nahrazuje Adam Tokár.
     
    53
    Kučera nejdříve pustil Tiesseho do úniku, ale později se do situace vrátil úspěšným skluzem. Bohemians hrají v posledních okamžicích častěji s míčem.
     
    52
    Martynkův centr Pražané odvrátili a později rozehrával Dočekal. Martynek nezvládl zpracování Kučerovy přihrávky a byl o balon připraven Tiessem.
     
    51
    Káš zastavil čistým způsobem při průniku Černého, ale o pár sekund později obdržel za faul a následné řeči Petr Rothe (BOH).
     
    50
    Bláhův centr mířil na Fotra do šestnáctky Třince, jenomže toho stačil ubránit Kučera a definitivně odvrátil nebezpečí Šenk.
     
    49
    Brych rozehrál nakrátko s Kučerou, a ten přihrál na druhou stranu Čelůstkovi. Tomeček později nakopl na Martynka, kterého ubránil Tiesse.
     
    48
    Artemuk byl na polovině hřiště faulován a Bohemians po krátké chvíli rozehráli. Berger střílel z dálky, avšak střela se mu vůbec nepovedla a branku netrefil.
     
    47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinci skvěle vyšel vstup do druhé půle a ujímá se vedení! DANIEL ČERNÝ obral na půlce o balon Bláhu a rozehrál doleva na Latocha. O chvilku později si Černý našel odražený balon po Latochově centru a zpoza šestnáctky po zemi prostřelil Dočekala! Brankář Bohemians ale také nemá čisté svědomí – 1:0!
     
    46
    Druhý poločas byl zahájen a obě mužstva pokračují beze změn v sestavě. Po boji Foitzika na postranní čáře vhazuje Tiesse.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas utkání mezi Třincem a Bohemians máme za sebou a zatím se pod Javorovým nehraje příliš záživný fotbal. Hrstka diváků sice viděl první nebezpečnou situaci už ve třetí minutě, pak se ale dlouho nedělo vůbec nic. Ve zmiňované příležitosti se octli Pražané, Artemukův centr se od Charváta odrazil k Bláhovi, kterého však zablokoval Čelůstka. V dalších minutách se hrál vyrovnaný fotbal, bojovalo se především o střed hřiště a ve finální fázi scházela oběma týmům přesnost.

    Ke konci poločasu se přeci jen jazýček na vahách trochu více přiklonil na stranu domácího celku. Několik nebezpečných centrů mělo za následek gólové možnosti. Martynkův přízemní centr nalezl před bránou Černého, jenž však ve skluzu přestřelil. Za další dvě minuty hlavičkoval po rohovém kopu Kučera a Čelůstka ve skluzu Dočekalovu svatyni opět minul. Doufejme, že ve druhém poločase začnou padat góly.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:30.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Tomeček zezadu kopl Artemuka přes kotník a Bohemians rozehrávali standardní situaci z poloviny hřiště. Centr Luliće domácí ubránili a Čelůstka odkopl.
     
    44
    Tomečkův centr zablokoval Rothe a Slezané rozehrávali rohový kop. Od rohového praporku kopal znovu Tomeček, Černého zakončení znovu zablokováno.
     
    43
    Brychův dlouhý výkop prolétl mezi útočníky Třince až k Dočekalovi. Bohemians však o balon rychle přišli.
     
    42
    Martynkův přetažený centr nalezl na vzdálenější tyči Kučeru, který vrátil míč pod sebe na hranici vápna. Foitzik si připravil balon na střelu, ale byl čistě zablokován Rothem.
     
    41
    Po delší době zahrozili Pražané na druhé straně, Artemukův centr odhlavičkoval Kučera. Samiec to měl k dlouhému pasu z poloviny hřiště daleko.
     
    40
    Třinec posílá do šestnáctky míč za míčem, ale zatím bez efektivního zakončení. Tomečkovo zakončení zablokovala obrana Bohemians.
     
    39
    Přes Kučeru a Tomečka se měl balon dostat doleva ke Kalfasovi, ale přihrávku zastavil Fotr. O chvilku později skončil Martynkův centr až za brankou.
     
    38
    Martynek se zbavil Tiesseho, jenže pak nastřelil jen Káše. Třinec přitlačil Bohemians a snaží se o vstřelení první branky.
     
    37
    Martynek s Tomečkem rozehráli další rohový kop a Kučerova hlavička mířila jen těsně vedle! K míči ještě ve skluzu dojel Čelůstka, avšak z úhlu bránu minul!
     
    36
    Černého zakončení bylo největší příležitostí Třince v dosavadním průběhu. Luliće na druhé straně čistě zastavil Čelůstka, Třinec bude kopat další roh.
     
    35
    Tomeček přistrčil Martynkovi, a ten posílal míč před branku. Latocha jej přeběhl, po další nabídce od Martynka zakončoval ve skluzu Černý, avšak nedokázal balon dobře trefit a přestřelil!
     
    34
    Šenk nevzdal souboj o dlouhý balon Kučery a ve střetu s Tiessem vybojoval rohový kop. Od rohového praporku by měl opět rozehrávat Tomeček.
     
    33
    Kučerova přihrávka na gólmana Brycha byla příliš pomalá a třinecký gólman při odkopu nastřelil Bláhu. Domácí měli štěstí, že se balon odrazil znovu přímo ke Kučerovi.
     
    32
    Třinec se dostal k rohovému kopu, jenomže Tomečkův centr odhlavičkoval Žaloudek. Balon se Třineckým vrátil na polovině hřiště.
     
    31
    Černého rána zpoza šestnáctky sice šla přímo na Dočekala, ale balon se nebezpečně kroutil a vypadl brankáři klokanů. Měl ale dostatek času, aby jej pak zkrotil.
     
    30
    Po půlhodině hry je skóre bezbrankové a hraje se prakticky bez šancí. Čelůstkovu přihrávku sklepl Tomeček Kalfasovi jen do zámezí.
     
    29
    Třinec je v posledních minutách o něco aktivnějším celkem a stále se snaží najít cestičku do pokutového území Bohemians. Novou akci zakládá Foitzik.
     
    28
    Černého pas přelétl Martynka a balon zamířil až do zámezí. O něco později se k balonu na šestnáctce protlačil Tomeček, avšak byl zastaven Žaloudkem.
     
    27
    Přes Kučeru a Tomečka se balon opět dostal k rozběhnutému Latochovi. Toho však uhlídal Tiesse, stejně jako na druhé straně Čelůstka ubránil Artemuka.
     
    26
    Třinec se v útoku marně snaží výrazněji prosadit. Čelůstkův nákop prodloužil Šenk Latochovi, který už si ale míč nepřebral a ztratil jej.
     
    25
    Dočekalův výkop sice sebrali Třinečtí, ale jejich kombinaci před vlastní šestnáctkou scházela jistota. Špatným odkopem do zámezí vše završil gólman Brych.
     
    24
    Nutno podotknout, že zatím to v Třinci není bůhvíjaká podívaná. Kalfas už nestihl Čelůstkovu přihrávku vzduchem na hřišti a opět rozehrává Dočekal.
     
    23
    Také další Bergerova přihrávka do běhu Lulićovi byla pouze do ofsajdu. Rozhodčí to tentokrát pustili, jelikož si pro míč doběhl Brych.
     
    22
    Tiesse rozehrál autové vhazování z půli hřiště na Bergera, který ale přihrávkou po levém křídle našel Luliće v ofsajdu.
     
    21
    Třinečtí obléhali šestnáctku Pražanů a vybojovali rohový kop. Na Tomečkův centr si naskočil Kučera a jeho tečovaná hlavička skončila nad brankou.
     
    20
    Berger v rámci útočné akce přihrál doleva na Charváta, kterému se ale centr vůbec nepodařil. Balon se mu svezl po kopačce a skončil v zámezí.
     
    19
    Samiec ve středu hřiště nedosáhl na dlouhou přihrávku a vzápětí fauloval Žaloudka. Klokani rozehráli nakrátko a kombinují na polovině hřiště.
     
    18
    Fotrovo vhazování sklepl Kalfas hlavou na Brycha, Kučerův nákop odhlavičkoval Káš. Bohemians se budou bránit proti dalšímu postupnému útoku Třince.
     
    17
    Kalfas si zpracoval těžkou přihrávku od Tomečka a přešel přes Artemuka. Pak ale mezi trojicí obránců o míč přišel a právě Artemuka zatáhl za dres.
     
    16
    Martynek si neporadil s balonem po přihrávce Šenka a pro jeho nepodařený centr si v klidu došel Dočekal. Po jeho výkopu ale hrají znovu Slezané.
     
    15
    Lulić se také hojně zapojuje do kombinace a do přihrávkou do ulice šikovně uvolnil Charváta. Toho jednak vychytal Brych a jednak mu byl odpískán ofsajd.
     
    14
    Artemuk hraje s míčem velmi často, naposled vyslal do úniku po pravé straně Luliće. S tím si na jedničku poradil Čelůstka, když o něj odrazil míč až za brankovou čáru.
     
    13
    Charvát si v souboji s Černým pomohl nedovoleným způsobem, a tak nehrozilo pro Třinec ze standardní situace žádné nebezpečí. Brych rozehrává nakrátko Čelůstkovi.
     
    12
    Samiec na postranní čáře fauloval Artemuka a může být rád, že se to obešlo bez žluté karty. Přímý kop z pravého křídla bude rozehrávat Lulić.
     
    11
    Tomeček odvrátil Lulićův centr na hranici šestnáctky, odkud dostal míč dopředu Kučera. Teď už ale zase hrají hosté a vymýšlejí nový útok.
     
    10
    Foitzik pokazil nadějnou útočnou akci Třince špatnou přihrávkou a odevzdal míč Fotrovi. Na opačné straně nevyřešil brejkovou situaci nejlépe Lulić, ale bude alespoň rozehrávat roh.
     
    9
    Káš fauloval na půlícím kruhu a Třinec rozehrál standardní situaci nakrátko. Foitzik si nezpracoval Čelůstkovu přihrávku a Bohemians se zadarmo dostali k míči.
     
    8
    Tiesse si po zásahu Šenka autové vhazování zopakoval, Bohemians se snaží postupným útokem projít po levém křídle.
     
    7
    Po výkopu Brycha vyhrál Černý hlavičkový souboj a z pravé strany vhazuje Šenk. První minuty se nesou ve znamení vyrovnaného fotbalu.
     
    6
    Kalfas rozehrál autové vhazování na Čelůstku, který posunul míč Kučerovi. Tomu se nepodařil pas na útočníky, a tak bude rozehrávat Dočekal.
     
    5
    Kučerovi se úplně nepodařila malá domů, Brych si ovšem s přihrávkou vzduchem poradil. Po práci Černého a Latochy neprošel do šestnáctky Pražanů Martynkův centr.
     
    4
    Artemuk zaměstnal levou stranu třinecké defenzivy také o něco později. Tentokrát však jeho centr stáhl ze vzduchu rovnou Brych.
     
    3
    Artemukův centr zprava přizvedl Čelůstka nad sebe, ale k balonu se dostali hostující útočníci. Po odrazu od Charváta zakončoval z bezprostřední blízkosti Bláha, ale byl zablokován Čelůstkou a pro balon si došel Brych.
     
    2
    Třinec dostal Bohemians pod menší tlak, klokanům se nepodařilo vhazování a Martynkův nebezpečný centr do vápna musel odvracet Káš.
     
    1
    Výkop zápasu obstarali hosté z Prahy. Okamžitě následoval nákop po levé straně, kde však domácího Kučeru podrazil Berger.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Utkání může za pár minut začít, hráči s rozhodčími již nastupují na trávník. Třinec bude hrát kompletně v červeném, Bohemians nastupují v bílých trenýrkách a zeleno-bílých, pruhovaných dresech. Počasí je pro fotbalisty doslova ideální.
     
    Hostující trenér Kopač udělal ve své sestavě rovněž několik změn. Dvojice brankářů ovšem zůstává stejná, stejně jako v předchozích zápasech bude chytat Petr Dočekal. V poli schází klokanům jejich nejlepší střelec Dominik Kostka a nebudou hrát ani Leonid Akulinin nebo Pavel Hašek. Novými muži v základní sestavě jsou Angličan Smith Tiesse, Patrik Berger a Dan Bláha. Nechybí ani chorvatská posila Karlo Lulić a fotbalista ukrajinského původu Roman Artemuk.
     
    Třinec oproti poslednímu utkání ve Znojmě vystřídal gólmana a od první minuty nastoupí Lukáš Brych. Na lavičce bude Jiří Orawski. V poli pak udělal kouč Vašek dvě změny, Tomáše Knötiga, který na soupisce chybí, nahradil Jakub Kalfas a v záloze vystřídal Pavola Zimku navrátilec z reprezentace do osmnácti let Martin Samiec. Na lavičce náhradníků se po dlouhé době ocitá Jiří Pilch. Slezanům dnes kromě brankáře Brycha pomůže ještě čtveřice hráčů z A-týmu, Peter Šenk, Marek Čelůstka, Václav Tomeček a Daniel Černý.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Fotbal Třinec: Brych – Šenk, Kučera (C), Čelůstka, Kalfas – Foitzik – Martynek, Samiec, Tomeček – Latocha, Černý. Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Orawski – Minařík, Zimka, Pustka, Králíček, Pilch.

    Bohemians Praha 1905: Dočekal – Fotr, Rothe (C), Káš, Tiesse – Artemuk, Žaloudek, Lulić, Charvát – Bláha, Berger. Trenér: Marek Kopač.
    Náhradníci: Došek – Šetina, Tokár, Habrun.

    Rozhodčí: Pavel Julínek – Stanislav Pochylý, Petr Caletka.
     
    Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání mezi Třincem a Bohemians 1905, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat. Zároveň můžete připojit hashtagy #TRIvBOH a #juniorskaliga.
     
    VZÁJEMNÁ UTKÁNÍ

    Třinec odehrál proti Bohemians celkem čtyři duely a vychází mu z nich pozitivní bilance dvou výher, jedné remízy a jedné prohry. V loňské sezoně se vždy z vítězství radoval hostující celek. Pojďme si připomenout tyto dva duely.

    Pondělí 23. března 2015, 13:00, 26. kolo, Meteor Praha:
    Bohemians Praha 1905 – FK Fotbal Třinec 1:2 (0:0)
    Branky: 80. Řezníček – 66. a 71. Gajdošík.

    Neděle 7. září 2014, 13:30, 8. kolo, Třinec:
    FK Fotbal Třinec – Bohemians Praha 1905 0:2 (0:2)
    Branky: 22. a 36. Nováček.
    Diváci: 52.

    ROZHODČÍ

    Jako hlavní sudí povede utkání čtyřiatřicetiletý Pavel Julínek. Na čarách mu pomohou o tři roky starší Stanislav Pochylý a pětadvacetiletý Petr Caletka.

    ZAJÍMAVOSTI

    Hráčem osmého kola Juniorské ligy byl vyhlášen Peter Kučera z Třince. Kučera vstřelil ve Znojmě dvě branky a stal se třetím třineckým hráčem v historii, který toto ocenění získal.

    Třinecká juniorka má poprvé ve své historii kladnou bilanci mezi vítězstvími a porážkami. Slezané mají na kontě kromě jedné remízy čtyři vítězství a tři porážky.
     
    BOHEMIANS PRAHA 1905
    14. místo, 6 bodů, skóre 6:12


    Bohemians působí v Juniorské lize od jejího počátku v roce 2012 a rok od roku své umístění vylepšují. V prvním ročníku skončili sedmnáctí, následovalo třinácté místo a vloni desátá příčka. Letos by tak klokani určitě chtěli v tomto trendu pokračovat a nakouknout do elitní desítky. Svěřencům Marka Kopače však vstup do nové sezony nevyšel zrovna ideálně. Doma Bohemians ještě vůbec nebodovali, a tak je zatím zachraňují alespoň dvě vítězství ze Znojma a ze hřiště pražské Dukly. V tabulce patří Pražané mezi horší týmy, ale rozdíly nejsou propastné.

    Poslední tři kola v podání Bohemians

    Neděle 30. srpna, 11:00, 6. kolo, Uhříněves:
    Bohemians Praha 1905 – FK Teplice 0:3 (0:0)
    Branky: 48. Chukwuma, 55. Česlák (pen.), 82. Softič.

    Neděle 6. září, 10:15, 7. kolo, Uhelné sklady Praha:
    FK Dukla Praha – Bohemians Praha 1905 0:1 (0:0)
    Branka: 51. Artemuk.
    Diváci: 105.

    Neděle 13. září, 11:00, 8. kolo, Uhříněves:
    Bohemians Praha 1905 – FC Hradec Králové 0:1 (0:0)
    Branka: 73. Kraják.
    BOH: Dočekal – Žaloudek, Káš, Charvát, Hašek (46. Tokár), Rothe, Lulić (26. Bláha), Akulinin (64. Grohmann), Kostka (46. Hubínek), Fotr (73. Vachoušek), Artemuk.
    Trenér: Marek Kopač.
    Náhradníci: Došek – Hubínek, Bláha, Tokár, Grohmann, Vachoušek.

    Klokani mají stejně jako Třinec nejlepšího střelce se třemi vstřelenými góly. Je jím Dominik Kostka. Bohemians mají druhou nejhorší ofenzivu Juniorské ligy, protože ke Kostkovi se zatím přidali jen další tři střelci. Po jednom gólu zatím zaznamenali Roman Artemuk, Adam Fotr a Matúš Mikuš. Jedničkou v brance je Petr Dočekal, jenž je také autorem zatím jediného čistého konta klokanů, které vychytal na Dukle.
     
    FK FOTBAL TŘINEC
    6. místo, 13 bodů, skóre 18:13


    Třinec těsně před startem své třetí sezony v Juniorské lize vyměnil trenéra. Kamil Papuga se totiž stal asistentem hlavního kouče u A-mužstva a juniorka byla svěřena do rukou dvojici Lubomír VašekMartin Zbončák. V týmu se neodehrály žádné dramatické změny, avšak po prvních dvou kolech měl na kontě pouhý bod. Pak ovšem doma porazil favorizované Brno, Mladou Boleslav, Plzeň a přivezl tři body také ze Znojma. Mužstvo okolo kapitána Petera Kučery tedy ukázalo, že se nechce potácet na posledních příčkách jako v předešlých ročnících.

    Poslední tři kola v podání Třince

    Pondělí 31. srpna, 13:00, 6. kolo, Liberec:
    FC Slovan Liberec – FK Fotbal Třinec 4:3 (1:1)
    Branky: 17. a 67. Dydowicz, 54. Kaiser, 81. Tabeira – 37. Pustka, 75. Krejčí (vl.), 90+2. Šenk.
    Diváci: 50.

    Neděle 6. září, 11:00, 7. kolo, Třinec:
    FK Fotbal Třinec – FC Viktoria Plzeň 2:1 (2:1)
    Branky: 22. Samiec, 35. Martynek – 17. Bong.
    Diváci: 35.

    Pondělí 14. září, 16:00, 8. kolo, Znojmo:
    1. SC Znojmo FK – FK Fotbal Třinec 1:4 (1:2)
    Branky: 44. Nehyba – 6. a 78. Kučera, 27. Zimka, 84. Čelůstka.
    Diváci: 100.
    TRI: Orawski – Šenk, Kučera (C), Čelůstka, Knötig – Martynek (76. Kalfas), Foitzik (83. Lanc), Tomeček, Zimka (60. Králíček) – Latocha (69. Pustka), Černý.
    Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Bocek – Kalfas, Pustka, Králíček, Lanc.

    Nejlepším střelcem Třince je se třemi přesnými zásahy Slovák Peter Kučera. Kapitán juniorů z Třince sice ve Znojmě nastoupil na postu stopera, přesto zaznamenal v zápase dvě branky. O druhou pozici v třineckém týmu se dělí tři dvoubrankoví střelci, a sice Mario Latocha, David Martynek a Pavol Zimka. V brance dostává nejvíce prostoru Lukáš Brych, který také vychytal jedinou třineckou nulu proti Mladé Boleslavi. Proti Bohemians by měl chytat on, jelikož náhradník Jiří Orawski je zraněný.
     
    Příjemné odpoledne z Třince přeji všem příznivkyním a příznivcům fotbalu! Vítejte při sledování textového online přenosu z utkání devátého kola Juniorské ligy. Naše jediná soutěž fotbalistů do jednadvaceti let dnes rozehraje deváté kolo třemi zápasy, zbytek se bude dohrávat v pondělí. V tomto přenose se zaměříme na duel mezi týmy FK Fotbal Třinec a Bohemians Praha 1905, který slibuje zajímavou podívanou.

    Třineckým juniorům nebývale vychází vstup do sezony a po osmi kolech se vyhřívají v horní polovině tabulky. Slezané vytvářejí z domácího stadionu nedobytnou tvrz a naposled přivezli tři body také z venku. Klokani naopak zatím patří mezi slabší mužstva a na kontě mají více porážek. Utkání startuje ve 13:30 na třineckém stadionu Rudolfa Labaje. Pokud nebudete přímo tam, pak jste srdečně zváni ke sledování online přenosu, kterým vás provede Ondřej Zoubek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 47. Černý

    Karty:   69. Zimka (TRI) – 51. Rothe (BOH)


    FK Třinec: Brych – Šenk, Kučera (C), Čelůstka, Kalfas (90+2. Pilch) – Foitzik (89. Minařík) – Martynek (60. Zimka), Samiec, Tomeček (88. Králíček) – Latocha (70. Pustka), Černý. Trenér: Lubomír Vašek.
    Náhradníci: Orawski – Minařík, Zimka, Pustka, Králíček, Pilch.

    Bohemians Praha 1905: Dočekal – Fotr, Rothe (C), Káš, Tiesse – Artemuk (54. Tokár), Žaloudek, Lulić, Charvát – Bláha (78. Šetina), Berger. Trenér: Marek Kopač.
    Náhradníci: Došek – Šetina, Tokár, Habrun.

    Rozhodčí: Pavel Julínek – Stanislav Pochylý, Petr Caletka

    Diváci: 50
    bahis siteleri