Dynamo Moskva – Nižněkamsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Čeljabinsk 1:4 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Sobota 26.09.2015, 16:00 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:02
    Maxim Karpov (DMS) a Jevgenij Lapenkov (NIZ) se rozhodli okořenit samotný závěr utkání a rozdali si to v pohledném pěstním souboji. Karpov sice měl zpočátku navrch, ale poté inkasoval dva zásahy a jako první skončil na ledové ploše. Výsledkem je pětiminutový trest pro oba kohouty.
     
    52:50
    Alexej Cvetkov (DMS) se provinil podražením a završuje tak dnes hattrick vyloučení.
     
    47:50
    Výsledkem je vyloučení pouze jednoho hráče, kterým je Alexander Jevsejenkov (NIZ). Ten chytl Hietanena pod krkem a dostává dvě minuty za hrubost.
     
    44:11
    Před Sudnicinem se strhla menší šarvátka, ve které byli nejaktivnější Martins Karsums (DMS) s Kirillem Ljaminem (NIZ). Oba dostávají dvě trestné minuty za hrubost.
     
    30:51
    Domácí se opět tlačili do útoku, ale nyní z toho pramení pouze vyloučení Maxima Cvetkova (DMS), který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    15:45
    První nebezpečný atak na domácího hráče sice prošel, ale po druhém je již vyloužen Igor Polygalov (NIZ), který se provinil krosčekem do zad Cvetkova.
     
    12:24
    Polygalova během dorážení poslal k zemi Dmitrij Višněvskij (DMS), který byl dle sudích příliš důrazný a je rovněž odsouzen k dvěma trestným minutám.
     
    10:30
    Maxim Cvetkov (DMS) nyní příliš dlouho držel protihráče a je potrestán dvěma minutami na lavici hanby.
     
    05:12
    Uvidíme první přesilovou hru zápasu. Tu si po hákování Tima Kennedyho (NIZ) zahrají domácí.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 18. Galimov (Osipov, Babenko), 30. Avcin (Pestuško, Osipov), 51. Nikulin (Kokarev, Gorovikov)


    Dynamo Moskva: Lazušin (Šaryčenkov) – Višněvskij, Nikulin, Hietanen, Robinson, Korjagin, Osipov, A.Volkov – Kokarev, Gorovikov (A), Pestuško – Karpov, Cvetkov (A), Karsums – Galimov, K.Volkov, Babenko (C) – Brjuvkin, Těreščenko, Avcin – Tarasov
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Koval) – Rjasenskij, Sergejev, Berezin, Ogurcov, Ljamin, Pujacs, Bryncev, Jevsejenkov (A) – Zdunov, Milovzorov, Polygalov (A) – Žukov, Stas, Rybin (C) – Kennedy, Taffe, Grigorenoko – Lapenkov, Kulikov, Chajrullin

    Rozhodčí: Rafael Kadyrov, Vladislav Kiseljov – Dmitrij Parfjonov, Alexander Sisujev

    Diváci: 5.125
    bahis siteleri