Dynamo Moskva – Nižněkamsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Čeljabinsk 1:4 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Sobota 26.09.2015, 16:00 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Hosté sice po velkém tlaku dosáhli branky, ale podle všeho šlo již o gól po vypršení šedesáti minut a Alexander Lazušin si tak připisuje čisté konto!
     
    55:02
    Maxim Karpov (DMS) a Jevgenij Lapenkov (NIZ) se rozhodli okořenit samotný závěr utkání a rozdali si to v pohledném pěstním souboji. Karpov sice měl zpočátku navrch, ale poté inkasoval dva zásahy a jako první skončil na ledové ploše. Výsledkem je pětiminutový trest pro oba kohouty.
    55:02 Povedená bitka Karpova s Lapenkovem
     
    55:02
    Je tady bitka!
     
    52:50
    Alexej Cvetkov (DMS) se provinil podražením a završuje tak dnes hattrick vyloučení.
    50:27 Ilja NIKULIN - 3:0
     
    50:27
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tohle snad ani nemohlo skončit jinak! Naprosto utavení hráči Neftěchimiku již vůbec nestačili a výsledkem bylo hodně prostoru pro ILJU NIKULINA, který si sjel mezi kruhy a nechytatelnou dělovkou propálil hostujícího brankáře. Troufnu si říct, že je rozhodnuto! Asistence: Denis Kokarev, Konstantin Gorovikov
     
    47:50
    Výsledkem je vyloučení pouze jednoho hráče, kterým je Alexander Jevsejenkov (NIZ). Ten chytl Hietanena pod krkem a dostává dvě minuty za hrubost.
     
    44:11
    Před Sudnicinem se strhla menší šarvátka, ve které byli nejaktivnější Martins Karsums (DMS) s Kirillem Ljaminem (NIZ). Oba dostávají dvě trestné minuty za hrubost.
     
    44:11
    Mohlo být téměř rozhodnuto! Domácí se dostali do přečíslení tří na dva, které skončilo několika velmi nebezpečnými dorážkami z hranice brankoviště. Následnou střelu od modré již Sudnicin schoval v lapačce.
     
    41:29
    Velká chyba v rozehrávce Neftěchimiku! Alexander Bryncev si zahrával tak dlouho až mu kotouč před bránou vypíchl Avcin, který rychlým švihem prověřil pozornost hostujícího brankáře. Ten Nižněkamsk zachránil a Bryncev mu za to po zásluze poděkoval.
     
    33:40
    Obrovská šance Nižněkamsku! Grigorenko si projel obranou Dinama jako nůž máslem, ale na fantastického Lazušina vyzrát nedokázal! Tim Kennedy pak v brankovišti dvakrát netrefil puk a nedokázal jej tak posunout do zcela odkryté brány.
     
    30:51
    Domácí se opět tlačili do útoku, ale nyní z toho pramení pouze vyloučení Maxima Cvetkova (DMS), který se provinil nedovoleným bráněním.
    29:37 Alexander AVCIN - 2:0
     
    29:37
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla naprosto výstavní akce domácích, kteří jdou do dvoubrankového vedení! Alexander Osipov skvělou přihrávkou přes celou šíři útočného pásma vyřadil ze hry polovinu obrany Neftěchimiku a poté již se další výbornou finální přihrávkou prezentoval Pestuško, který předložil kotouč jako na zlatém podnose ALEXANDRU AVCINOVI, pro kterého nebyl problém trefit prázdnou bránu. Opravdu akce jako z učebnice. Asistence: Maxim Pestuško, Mat Robinson
     
    26:29
    Uběhla další minuta druhé třetiny a byli jsme svědky zajímavého akce Neftěchimiku. Tu řešil svižnou střelou Michajl Žukov a Lazušin si nebyl vůbec jistý, kde se dobrá střela od tyče odrazila. Nakonec puk zamířil zezadu mezi betony domácího brankáře, při kterém tak stála obrovská kopa štěstí.
     
    25:14
    Až nyní se domácí dokázali vymanit ze středního pásma a rázem z toho bylo přečíslení tří proti dvěma. To přihrávkou na střed hřiště vyřešil Tarasov, ale jeho spoluhráč již bombou z mezikruží bránu netrefil.
    17:46 Ansel GALIMOV - 1:0
     
    17:46
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté sice nakonec přežili oslabení bez úhony, ale pouhou sekundu po návratu vyloučeného Polygalova se domácí ujímají vedení. Dinamo vykombinovalo celou akci až na modrou čáru, kde natáhl ke střele Osipov a jeho dělovku ještě před brankářem dokázal tečovat ANSEL GALIMOV, který otevírá skóre zápasu. Asistence: Alexander Osipov, Jurij Babenko
     
    15:45
    První nebezpečný atak na domácího hráče sice prošel, ale po druhém je již vyloužen Igor Polygalov (NIZ), který se provinil krosčekem do zad Cvetkova.
     
    12:24
    Polygalova během dorážení poslal k zemi Dmitrij Višněvskij (DMS), který byl dle sudích příliš důrazný a je rovněž odsouzen k dvěma trestným minutám.
     
    12:24
    Nepříjemná situace pro Lazušina! Dobrou nabídku před brankoviště obdržel Igor Polygalov, který poslal puk na bránu a zde po nejistém zákroku domácího brankáře dvakrát dorážel Zdunov! Dinamo Moskva se protentokrát ubránilo, ale na trestnou lavici zamíří další hráč.
     
    10:30
    Maxim Cvetkov (DMS) nyní příliš dlouho držel protihráče a je potrestán dvěma minutami na lavici hanby.
     
    07:37
    Hráči Dinama již zvedali ruce nad hlavu, ale Daniil Tarasov z hranice brankoviště usměrnil přihrávku Nikulina jen do břevna! Obrovská šance domácího celku.
     
    05:12
    Uvidíme první přesilovou hru zápasu. Tu si po hákování Tima Kennedyho (NIZ) zahrají domácí.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 18. Galimov (Osipov, Babenko), 30. Avcin (Pestuško, Osipov), 51. Nikulin (Kokarev, Gorovikov)


    Dynamo Moskva: Lazušin (Šaryčenkov) – Višněvskij, Nikulin, Hietanen, Robinson, Korjagin, Osipov, A.Volkov – Kokarev, Gorovikov (A), Pestuško – Karpov, Cvetkov (A), Karsums – Galimov, K.Volkov, Babenko (C) – Brjuvkin, Těreščenko, Avcin – Tarasov
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Koval) – Rjasenskij, Sergejev, Berezin, Ogurcov, Ljamin, Pujacs, Bryncev, Jevsejenkov (A) – Zdunov, Milovzorov, Polygalov (A) – Žukov, Stas, Rybin (C) – Kennedy, Taffe, Grigorenoko – Lapenkov, Kulikov, Chajrullin

    Rozhodčí: Rafael Kadyrov, Vladislav Kiseljov – Dmitrij Parfjonov, Alexander Sisujev

    Diváci: 5.125
    bahis siteleri