Kometa Brno – Žďár n/S 11:0 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 6:3 (kon.) | Třinec – Warriors Brno 8:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Liberec 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 26.09.2015, 14:30 • Zimní stadion Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    51:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostující celek zřejmě rozhoduje o svém vítězství, ačkoliv na závěry je ještě příliš brzy. Domácí obrana si nyní vybrala nehledě na trenéry oddechový čas a dala tak prostor Bílým tygrům. David Aubrecht se dostal do útočného pásma, kde předložil kotouč do jízdy MATĚJI HÁJKOVI, který přišpendlil kotouč za marně se natahujícího maskovaného muže domácích. Asistence: David Aubrecht.
     
    47:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak teď to liberecký hráč provedl náramně a posílá tak svoji ekipu do vedení. A vzhledem k obrazu hry z posledních minut i zaslouženého. Petr Šafařovský poslal kotouč za branku, kde se jej chopil MATĚJ HÁJEK. Ten si vybruslil před Arbelovského, který křepčil u levé tyče, nemajíc moc výhled díky tře hráčům před sebou. Hájek pak klečícího gólmana pokořil jemnou zápěstní střelou nad rameno. Asistence: Petr Šafařovský.
     
    29:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Podobný scénář jako u staršího dorostu. Liberec také zhruba v polovině zápasu vyrovnává. A pomohla mu k tomu skvěle sehraná přesilovková kombinace. Kotouč putoval po buly mezi hokejkami a po ose Jan Kotyza – Jan Šír až na hokejku PETRA BITMANA, který ze spodku levého kruhu zametl puk nad přesouvajícího se Dominika Arbelovského! Asistence: Jan Šír a Jan Kotyza.
     
    18:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři nakonec využívají klasickou přesilovku a dostávají se do vedení! Liberec se sice dlouho držel alespoň ve středním pásmu, ale nakonec se do pásma probil Michal Kyncl, který předložil pas na levé křídlo kapitánu MARKU TECLOVI, který se s ničím nemazal a pokořil slajdujícího brankáře Bílých tygrů! Asistence: Michal Kyncl.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 19. Tecl (Kyncl) – 30. Bitman (Šír, Kotyza), 48. Hájek (Šafařovský), 52. Hájek (Aubrecht)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Krejčí, Dvořák, Adam, Zvěřina, Horák, Hybeš, Smolko – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl "C", Krajíček, Teplý, Pejchal "C", Kyncl.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    Bílí Tygři Liberec: Novák (Hosnedl) – Aubrecht, Zeman, Šuráň, Charvát, Nikolič, Křepelka, Jíra, Mojžíšek – Rychlovský, Dospěl, Šír "C", Maťátko, Dupal, Vomáčka, Bitman "A", Hájek, Kotyza, Virág, Šafařovský.

    Rozhodčí: Michal Antonín – Pavel Lainka, Martin Šustr
    bahis siteleri