Kometa Brno – Žďár n/S 11:0 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 6:3 (kon.) | Třinec – Warriors Brno 8:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Liberec 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 26.09.2015, 14:30 • Zimní stadion Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    56:48
    Znovu se otevírají vrátka na trestné lavici, kam putuje Matěj Krejčí (HBR). Ten je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    55:29
    Marek Tecl se prodral až před branku, kde ale neodkázal zvednout kotouč nad ležícího brankáře. Následuje vzájemné vyloučení. Dospěl a Adam (LIB) a Kohout s Teclem (HBR) jsou potrestáni.
     
    54:57
    David Aubrecht nasměroval kotouč před branku, kde chtěl tečovat touš za záda Dominika Arbelovského Petr Bitman, ale netrefil se do kotouče!
     
    51:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hostující celek zřejmě rozhoduje o svém vítězství, ačkoliv na závěry je ještě příliš brzy. Domácí obrana si nyní vybrala nehledě na trenéry oddechový čas a dala tak prostor Bílým tygrům. David Aubrecht se dostal do útočného pásma, kde předložil kotouč do jízdy MATĚJI HÁJKOVI, který přišpendlil kotouč za marně se natahujícího maskovaného muže domácích. Asistence: David Aubrecht.
     
    48:52
    Liberec si vypracoval další tlak a domácí muž s maskou létal v brankovišti doslova jako hadr na holi. Nakonec je tento nápor zastaven faulem Matěje Krejčího (HBR), který odpočívá za hákování.
     
    47:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak teď to liberecký hráč provedl náramně a posílá tak svoji ekipu do vedení. A vzhledem k obrazu hry z posledních minut i zaslouženého. Petr Šafařovský poslal kotouč za branku, kde se jej chopil MATĚJ HÁJEK. Ten si vybruslil před Arbelovského, který křepčil u levé tyče, nemajíc moc výhled díky tře hráčům před sebou. Hájek pak klečícího gólmana pokořil jemnou zápěstní střelou nad rameno. Asistence: Petr Šafařovský.
     
    40:21
    Liberec začal aktivně a Jan Šír se dvakrát dostal do zakončení. Nejprve vystřelil nepřesně z mezikruží a následně jeho zakončení zblízka vykopl svými betony Dominik Arbelovský!
     
    38:58
    Na druhé straně se hosté propracovali do zajímavé šance, po níž přišly snad tři dorážky v chumlu před brankou. Dominik Arbelovský ale zalehl kotouč a zamezil tak Jakubu Rychlovskému další.
     
    36:05
    Michal Teplý vyšťoural kotouč na pravém kruhu a dostal se až před brankáře, kterému chtěl prohodit puk mezi betony, ale Kristián Novák nechal na ledě položenou hokejku, kterou pak domácí kanonýr pouze trefil. Dobrá práce od hostujícího gólmana.
     
    31:25
    Znovu Lukáš Pokorný! Tentokrát pálil z jedničky v pozici klečícího střelce na pravém rohu brankoviště, ale zásunu za přesouvajícího gólmana zabránil obětavý obránce Bílých tygrů!
     
    29:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Podobný scénář jako u staršího dorostu. Liberec také zhruba v polovině zápasu vyrovnává. A pomohla mu k tomu skvěle sehraná přesilovková kombinace. Kotouč putoval po buly mezi hokejkami a po ose Jan Kotyza – Jan Šír až na hokejku PETRA BITMANA, který ze spodku levého kruhu zametl puk nad přesouvajícího se Dominika Arbelovského! Asistence: Jan Šír a Jan Kotyza.
     
    28:48
    Jenže jej brzy získal zpět a po dobrém tlaku do brankoviště přišel faul, po němž je vyloučen domácí hráč. Na dvě minuty za hákování je na trestnou poslán Filip Hybeš (HBR) za podražení.
     
    25:16
    Bílí tygři budou mít k dispozici přesilovou hru. Pavel Zvěřina (HBR) je vyloučen za hákování. Ve výhodě ještě musel Arbelovský zastavovat hrudí pokus zblízka.
     
    19:00
    Trestů nám padá jako uzrálých hrušek ze stromu. Nyní je vykázán na lavici hanby Richard Cachnín (HBR), který pyká za podražení.
     
    18:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři nakonec využívají klasickou přesilovku a dostávají se do vedení! Liberec se sice dlouho držel alespoň ve středním pásmu, ale nakonec se do pásma probil Michal Kyncl, který předložil pas na levé křídlo kapitánu MARKU TECLOVI, který se s ničím nemazal a pokořil slajdujícího brankáře Bílých tygrů! Asistence: Michal Kyncl.
     
    15:18
    A další trest pro Liberec! Tentokráte putuje k trestměřičům Jan Kotyza (LIB) za sekání.
     
    14:51
    Hned po buly přichází faul Bílých tygrů a domácí budou hrát skoro dvě minuty 4 na 3. Jakub Nikolič (LIB) je potrestán za podražení.
     
    14:38
    Bude se vylučovat. Adam Charvát byl za brankou hákován Markem Teclem (HBR). Liberec pak ve výhodě zatlačil a Luboš Dospěl tvrdou ranou od modré nechal vyniknout Arbelovského. Charvát (LIB) pak v mlýnici před brankou atakoval hráče a je taky vyloučen. 4 na 4.
     
    12:29
    Marek Tecl zdařile prokličkoval obranou z levého kruhu na pravý. Odtud vyslal střelu do protipohybu gólmana, která ale břinkla o horní tyč a vypadla ven! Liberec je kompletní!
     
    10:29
    Liberecká střídačka je potrestána dvěma minutami za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpykává Jakub Rychlovský (LIB).
     
    07:35
    Jan Šír posílal zpoza brány puk před brankoviště, kde stál Petr Bitman, který byl však blokován obráncem a nemohl tak zamést puk za dezorientovaného gólmana domácích!
     
    05:06
    Znovu tahle lajna zatopila domácímu brankáři. Petr Bitman se snažil před kasou zakončovat do poloodkryté sítě, ale domácí muž s maskou vytasil pohotové betony!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 19. Tecl (Kyncl) – 30. Bitman (Šír, Kotyza), 48. Hájek (Šafařovský), 52. Hájek (Aubrecht)


    BK Havlíčkův Brod: Arbelovský (Kružík) – Krejčí, Dvořák, Adam, Zvěřina, Horák, Hybeš, Smolko – Kohout, Kulhánek, Pokorný, Cachnín, Plíhal, Tecl "C", Krajíček, Teplý, Pejchal "C", Kyncl.
    Trenéři: Aleš Kraučuk a Petr Adam.

    Bílí Tygři Liberec: Novák (Hosnedl) – Aubrecht, Zeman, Šuráň, Charvát, Nikolič, Křepelka, Jíra, Mojžíšek – Rychlovský, Dospěl, Šír "C", Maťátko, Dupal, Vomáčka, Bitman "A", Hájek, Kotyza, Virág, Šafařovský.

    Rozhodčí: Michal Antonín – Pavel Lainka, Martin Šustr
    bahis siteleri