Chabarovsk – Omsk 2:4 (kon.) | Vladivostok – Barys 6:3 (kon.) | N.Novgorod – CSKA Moskva 0:3 (kon.)
Čerepovec – Minsk 0:5 (kon.) | Dynamo Moskva – Toljatti 1:2 (0:1 po s.n.) | Petrohrad – Magnitogorsk 5:3 (kon.)
Viťaz – Kazaň 3:2 (kon.) | Spartak Moskva – Ufa 3:1 (kon.) | Záhřeb – Soči 3:2 (2:0 po s.n.)
HC Slovan – Jaroslavl 0:1 (kon.)
konec
Admiral Vladivostok
6:3 (2:0, 3:1, 1:2)
Barys Nur-Sultan
Pátek 11.12.2015, 10:30 • Fetisov hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Admiral Vladivostok nakonec ovládl přestřelku s Barysem Astana, a získává tři body za výhru 6:3!

    První třetina nabídl velmi dobrý výkon domácího celku! Admiral se dostal do vedení již ve druhé minutě, kdy se dokázal prosadit Alexander Goroškov! Admiral měl i poté herní převahu, a dostával se do šancí. Při přesilové hře Vladivostoku se však do samostatného úniku dostal Bochenski, ten však neuspěl. Hned poté se při přesilové hře prosadil Jonathan Blum, který navýšil vedení domácího celku!

    Druhá třetina nabídla celkem čtyři branky! Admiral vstoupil do prostředí třetiny velmi aktivně, třetí branky se však dočkal až ve 29. minutě, kdy se prosadil Dmitrij Lugin. Hned o minutu později se však prosadil Brandon Bochenski, který zdramatizoval průběh dnešního zápasu! Astana se následně tlačila za další brankou, nicméně v závěru ji nepodržel brankář Poleuktov. Nejprve se prosadil lehkou tečí Jegor Dugin, a poté s dorážky David Booth!

    Astana ještě ve třetí třetině utkání zdramatizovala, když se prosadil Martin St. Pierre a Roman Starčenko! V 53. minutě však pečetil vítězství domácího celku Jegor Dugin!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Ján Laco (AST) – nastoupil na začátku třetí třetiny, 1 obdržená branka, pět zásahů

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (12:56:11)
     
    Konec zápasu.
     
    58:46
    V závěru zápasu se ještě k dorážce před brankou dostal Puškarjov, který však výborného Nalimova nepřekonal!
     
    58:09
    Za brankou operoval s kotoučem David Booth, který se pokoušel dostat před branku. Amerického útočníka si však velmi dobře hlídal Dallman!
     
    57:23
    Astana opět kombinovala v útočném pásmu, poté však přišla ztráta Lipina, a dopředu se mohl dostat Lugin. Hostující obránce však jeho postup včas zastavil!
     
    56:48
    Po dobré kombinaci kazašského celku v útočném pásmu se dostal ke střele od modré Semjonov. Jeho však dokázal lapit Nalimov!
     
    56:29
    Utkání se již pouze dohrává, nicméně Astana se ještě pokouší přidat v závěru jednu branku.
     
    55:41
    Nigel Dawes posílal z pravého rohu před branku nebezpečnou přihrávku, na kterou si najížděl Bochenski. Dráhu puku však na poslední chvíli změnil obránce Blum!
     
    55:17
    Na druhé straně zahrozil Vadim Krasnoslobodcev, který vystřelil z levé strany. Jeho ránu však Nalimov v pohodě lapil!
     
    54:41
    Na druhé straně kluziště měl velkou šanci Kuzněcov, který těžil z dobré přihrávky Makarova. Jeho střelu však Ján Laco dokázal udržet!
     
    54:12
    Admiralu se tentokrát nepodařila rozehrávka, a kotouč končí na zakázaném uvolnění. Hra se tak stěhuje před Nalimova!
     
    53:21
    Astana se ještě pokouší něco kloudného vymyslet v útočném pásmu, nicméně domácí obrana brání velmi dobře!
    Dmitrij DUGIN - 6:3
     
    52:41
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Ale Admiral se šesté branky opravdu dočkal, a troufám si říct, že je rozhodnuto! Do útočného pásma najel rozjetý JEGOR DUGIN, který přesnou střelou překonal Laca, a prosazuje se podruhé v tomto zápase! Bez asistence.
     
    52:28
    Od modré čáry tentokrát nahoduil kotouč Kevin Dallman, který však pouze našel lapačku brankáře Nalimova. Následuje vhazování v pásmu Admiralu!
     
    50:55
    Do samostatného úniku se dostal Dmitrij Lugin, který dosáhl branky, nicméně pouze za cenu seknutí do Jána Laca, tudíž branka není uznána!
     
    50:45
    Barys je po třetí brance ještě víc aktivní, a pokouší se vstřelit další branku. Obrana Admiralu však dobře drží modrou čáru!
     
    50:09
    Další velkou šanci hostujícího celku měl k dispozici Nikita Michalis, jehož pohotová rána však skončila v ochranné síti po zásahu Nalimova!
    Roman STARČENKO - 5:3

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 2. Goroškov (Lugin), 18. Blum (Podšendjalov, Makarov), 29. Lugin (Voronin, Lisov), 38. Dugin (Booth), 40. Booth (Blum, Rafikov), 53. Dugin – 30. Bochenski (Boyd), 48. St.Pierre (Krasnoslobodcev), 50. Starčenko (Chudjakov)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Blum, Rafikov, Zemčjonok, Lisov, Kosmačev, Mnacjan, Konev – Booth, Dugin, Ugarov (A) – Lugin, Fisenko (C), Goroškov – Alševskij, Sajustov, Voronin – Podšendjalov, Makarov, Kuzněcov (A) – Jakovlev
    Barys Nur-Sultan: Poluektov (od 41.Laco) – Dallman (A), Lundin, Ellerby, Semjonov, Trjasunov, Lipin, Lobanov – Dawes, Bochenski (C), Boyd – Krasnoslobodcev, Chudjakov, Puškarjov – Starčenko (A), Rjamarev, St.Pierre – Michalis, Solarev, Panšin

    Rozhodčí: Ravodin, Cjplakov – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri