Olomouc – Kladno 4:2 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 2:3 (0:1 po s.n.) | Jihlava – HC Plzeň 2:0 (kon.)
Vítkovice – Chomutov 0:4 (kon.) | Zlín – Slavia 4:1 (kon.) | Třinec – HC Litvínov 6:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (4:0, 0:1, 0:0)
HC Slavia Praha
Pátek 11.12.2015, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    34:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku. Nestrašil vybídl ke střele z vrcholu kruhu JOSEFA SAŇU, který se napřáhl, otřel puk o tyč a snížil stav zápasu na 1:4. Asistence: Viktor Nestrašil.
     
    16:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácím dnes vychází na co sáhnou. Krásná kombinace mezi Hlaváče, Hořanským a Horváthem končí branku LUKÁŠE HORVÁTHA, který se trefuje již podruhé v utkání. Asistence: Adam Hořanský, Michael Hlaváč,
     
    06:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Trvalo to jen 24 sekund a máme tu již třetí branku zápasů. O tu se postarala opět Zlín a byl to ADAM HOŘANSKÝ. Asistence: Michael Hlaváč.
     
    06:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme to o dva góly. Ševcům se úvod zápasu parádně povedl. Po přihrávce od Strmiska zvyšuje na rozdíl dvou branek DANIEL GAZDA. Asistence: Petr Strmiska, David Peška.
     
    04:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci jsou do vedení. Hořanský poslal puk na LUKÁŠE HORVÁTHA, který se prosmýkl kolem obránců až před branku a dotlačil puk za záda Sochůrka. Asistence: Adam Hořanský, Jakub Kužílek.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 5. Horváth (Hořanský, Kužílek), 7. Gazda (Strmiska, Peška), 7. Hořanský (Hlaváč), 17. Horváth (Hořaský, Hlaváč) – 35. Saňa (Nestrašil)


    Berani Zlín: Haloda (Barvík) – Kosorin, Kužílek, Váňa, Schmied, Procházka, Gazda – Hořanský, Hlaváč, Gago, Miko, Dalajka, Lainka, Stiksa, Peška, Horváth, Vyoral, Strmiska, Hladiš
    HC Slavia Praha: Sochůrek (od 7. minuty Dubský) – Krásný, Novák, Drahorád, Zderadička, Saňa, Straka – Poruba, Kašek, Nestrašil, Heldák, Ječný, Zídek, Vyskočil, Tejral, Josefus, Mareček, Kohút, Furch

    Rozhodčí: Obadal – Blaha, Novák
    bahis siteleri