Detroit – Montreal 3:2 (kon.) | Tampa – Ottawa 4:1 (kon.) | Florida – Washington 4:1 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 2:4 (kon.) | Nashville – Chicago 5:1 (kon.) | Winnipeg – Columbus 6:4 (kon.)
Calgary – Buffalo 4:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Montreal Canadiens
Pátek 11.12.2015, 01:30 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:59 Darren HELM - 3:2
     
    53:59
    Detroit právě vstřelil branku!
    DARREN HELM střílí druhý gól v dnešním zápase a nádherným způsobem otáčí vývoj zápasu na stranu Detroitu Red Wings!! To byla nádhera. Darren Helm u pravé tyče získal puk po chybě jednoho z hráčů Canadiens a poté si vybruslil k levé tyči, kde ho z úhlu poslal do prázdné brány. Dustin Tokarski nevěděl, kde mu hlava stojí. Asistence: Pavel Dacjuk.
    52:48 Justin ABDELKADER - 2:2
     
    52:48
    Detroit právě vstřelil branku!
    JUSTIN ABDELKADER využívá přesilovou hru a vyrovnává na 2:2!! Henrik Zetterberg z levého kruhu pro vhazování poslal před bránu perfektní přihrávku a puk se od brusle Justina Abdelkadera odrazil pod břevno. Asistence: Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall.
    44:30 Tomáš FLEISCHMANN - 1:2
     
    44:30
    Montreal právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ FLEISCHMANN střílí gól a otáčí vývoj dnešního zápasu na stranu Montrealu Canadiens!! Tomáš Fleischmann v pravém kruhu pro vhazování napřáhl po přihrávce Davida Desharnaise ke střele po ledě a zamířil přesně k levé tyči. Asistence: David Desharnais, Daniel Carr.
    33:21 Sven ANDRIGHETTO - 1:1
     
    33:21
    Montreal právě vstřelil branku!
    SVEN ANDRIGHETTO střílí snadný gól a vyrovnává na 1:1!! Charles Hudon na pravém křídle nabral rychlost a mezi betony propálil Petra Mrázka. Puk poté směřoval do brány, pro jistotu ho do ní ale ještě dorazil z blízkosti Sven Andrighetto. Asistence: Charles Hudon, Andrej Markov.
    31:18 Darren HELM - 1:0
     
    31:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    DARREN HELM střílí nádherný gól a posílá Detroit Red Wings do vedení!! Darren Helm si mezi kruhy pro vhazování rukavicí shodil puk ze vzduchu na led a poté nádhernou střelou vymetl přesně levý horní roh brány. Asistence: Luke Glendening, Joakim Andersson.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 32. Helm (Glendening, Andersson), 53. Abdelkader (Zetterberg, Kronwall), 54. Helm (Dacjuk) – 34. Andrighetto (Hudon, Markov), 45. Fleischmann (Desharnais, Carr)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – Smith, Marčenko – DeKeyser, Ericsson – Kronwall (A), Green – Jurčo, Glendening, Andersson – Nyquist, Sheahan, Tatar – Helm, Dacjuk (A), Richards – Larkin, Zetterberg (C), Abdelkader.
    Montreal Canadiens: Tokarski (Condon) – Pateryn, Gilbert – Jemelin, Petry – Markov, Subban (A) – Flynn, Hudon, Carr – Fleschmann, Desharnais, Weise – Eller, Plekanec (A), Byron – Pacioretty (C), Galchenyuk, Andrighetto.

    Rozhodčí: Dean Morton, Justin St. Pierre – Bryan Pancich, Tony Sericolo
    bahis siteleri