Detroit – Montreal 3:2 (kon.) | Tampa – Ottawa 4:1 (kon.) | Florida – Washington 4:1 (kon.)
St. Louis – Philadelphia 2:4 (kon.) | Nashville – Chicago 5:1 (kon.) | Winnipeg – Columbus 6:4 (kon.)
Calgary – Buffalo 4:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
4:3 (0:0, 2:0, 2:3)
Buffalo Sabres
Pátek 11.12.2015, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:10 Johnny GAUDREAU - 4:3
     
    55:10
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak tomuto se říká třetina plná branek. Diváky v hale musí hokej zaručeně bavit, protože v závěrečné dvacetiminutovce padá jedna branka za druhou a výsledek se stále převažuje. Teď mají znovu Plameny zpátky své hubené vedení o jednu branku, když se prosazují necelých pět minut před koncem základní hrací doby. Rozdílovou trefu má na svědomí šikovný mladíček JOHNNY GAUDREAU, který asi překvapil gólmana Johnsona střelou mezi jeho betony. Poměrně hbitá akce a teď bude zajímavé sledovat, jak se k situaci Sabres postaví. Asistence: Sean Monahan, T. J. Brodie.
    54:15 Rasmus RISTOLAINEN - 3:3
     
    54:15
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jenže to už teď znovu neplatí, i když se zdálo, že Calgary Flames mají hru pod kontrolou a v obraně nedělají tolik chyb jako na začátku třetí části. Skóre na kostce v hale je znovu vyrovnané, asi nikoho pak nepřekvapí, že třetí puk do sítě Calgary v tomto utkání dopravil znovu RASMUS RISTOLAINEN, jenž tak dosahuje hattricku a je zároveň jediným střelcem svého týmu v zápase. Teď nádherně vykroužil zpoza braky a nejspíš ještě s tečí někoho z domácích hokejistů poslal touš za brankovou čáru, zajímavý počin. Asistence: Matt Moulson, Zach Bogosian.
    49:25 Sean MONAHAN - 3:2
     
    49:25
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames se přeci jen dokázali koncentrovat na taktický výkon, to vede k získání vedení zpátky na hokejky Calgary. A hádejte, kdo je autorem zatím rozdílového gólu? Ano, máme tu druhého dvoubrankového střelce utkání, po hostujícím Ristolainenovi dává druhý gól také SEAN MONAHAN, jenž se ocitl ve správnou chvíli na správném místě a z levé strany brankoviště už neměl problém uklidit touš do skoro z poloviny odkryté svatyně Johnsona. Jak bude asi reagovat Buffalo? Asistence: Johnny Gaudreau, Mark Giordano.
    44:44 Rasmus RISTOLAINEN - 2:2
     
    44:44
    Sabres právě vstřelili branku!
    Máme vyrovnáno, vedení Calgary Flames získané ve druhé třetině je poměrně rychle pryč, Sabres k tomu nepotřebovali ani pět minut ze třetí části. Je z toho další využitá početní výhoda, nyní navíc ještě rychleji než v předchozím případě. Autorem druhého zásahu Buffala se stal znovu RASMUS RISTOLAINEN, jenž tak slaví druhou trefu v rámci dnešního střetnutí, znovu po výborné pecce, dokonce bez přípravy. Čeká nás pravděpodobně hodně napínavý závěr utkání. Asistence: Ryan O'Reilly.
    42:27 Rasmus RISTOLAINEN - 2:1
     
    42:27
    Sabres právě vstřelili branku!
    Přesilovky dnes zatím nebyly tím, co by mělo hře obou týmů přidávat na kráse a úspěšnosti, ale Buffalo se to teď pokusilo změnit. A úspěšně. Hosté snižují na rozdíl jediné branky ve skóre, když se prosazují v početní výhodě po ukázkové ráně od modré čáry v podání RASMUSE RISTOLAINENA. Zdálo se, že Jons Hillera docela dobře na puk vidí, ale nakonec tomu tak nejspíš nebylo, protože puk bez jediné teče před klecí doskotačil až do domácí klece. Rázem tu máme napínavější průběh. Asistence: Sam Reinhart, Ryan O'Reilly.
    39:53 Markus GRANLUND - 2:0
     
    39:53
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Flames si ponesou do kabiny náskok o dvě branky, jen několik vteřin před druhou sirénou se jim totiž daří zvýšit rozdíl ve skóre, nutno podotknout že poměrně zaslouženě, pokud budeme porovnávat herní výkon z posledních minut v prostředním dějství. Puk do sítě gólmana Buffala Johnsona dopravil MARKUS GRANLUND, jenž snad ani nemohl pohrdnout nádhernou nahrávkou před brankoviště, kterou krásně umístil do klece Sabres. Velikou zásluhu na této trefě má asistent u gólu Dougie Hamilton, nádherná příhra přímo na hokejku. Asistence: Dougie Hamilton, Joe Colborne.
    25:46 Sean MONAHAN - 1:0
     
    25:46
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Známé sportovní pravidlo nedáš a dostaneš aktuálně ukázalo svou pravou tvář a domácí parta jde do vedení. Buffalo se trápilo v přesilové hře a nedostalo se do žádné větší šance, hned po skončení vlastního oslabení se pak na druhé straně hrací plochy prosazují domácí barvy. A konkrétně je to SEAN MONAHAN, kdo byl velice důrazný na brankovišti a stačil dopravit puk za v tu chvíli bezmocného a již na ledě ležícího brankáře Johnsona. Buffalo musí dohánět a nejspíš si nyní bude vyčítat nevyužitou přesilovku. Asistence: Dennis Wideman, Brandon Bollig.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 26. Monahan (Wideman, Bollig), 40. Granulnd (Hamilton, Colborne), 50. Monahan (Gaudreau, Giordano), 56. Gaudreau (Monahan, Brodie) – 43. Ristolainen (Reinhart, O'Reilly), 45. Ristolainen (O'Reilly), 55. Ristolainen (Moulson, Bogosian)


    Calgary Flames: Hilller (Rämo) – Giordano, Brodie, Wideman, Hamilton, Šmíd, Engelland – Gaudreau, Monahan, Jones – Bennett, Granlund, Ferland – Raymond, Backlund, Frolík – Bollig, Stajan, Colborne
    Buffalo Sabres: Johnson (Ulmark) – Gorges, Ristolainen, Weber, Franson, Colaiacovo, Bogosian – McGinn, O'Reilly, Reinhart – Kane, Eichel, Gionta – Larsson, Girgensons, Moulson – Deslauriers, Legwand, Foligno

    Rozhodčí: Rehman, Watson – Rody, Sharrers

    Diváci: 18 565
    bahis siteleri