Žilina – Piešťany 3:2 (1:0 po s.n.) | Banská Bystrica – Košice 3:0 (kon.) | Nitra – Zvolen 3:4 (kon.)
Skalica – Martin 2:4 (kon.) | Trenčín – Poprad 2:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
MsHK Žilina
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:0)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 11.12.2015, 17:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní ďalšieho pokračovania našej najvyššej hokejovej súťaže. Tipsport liga má dnes na programe svoje predposledné kolo pred decembrovou reprezentačnou prestávkou a v rámci neho sa vo vzájomnom súboji predstavia aj tímy Žiliny a Piešťan.

    Domáci Žilinčania sa priebežne nachádzajú na predposlednej priečke v tabuľke, avšak pred poslednou Skalicou majú sedembodový náskok a na ôsmy Martin strácajú iba štyri body. Vlci v aktuálnom ročníku dosiahli 10 triumfov (z toho 10 v riadnom hracom čase) a 18-krát prehrali (z toho 15-krát v riadnom hracom čase). Ich celkový bodový súčet je aktuálne na čísle 37 a celkové skóre hokejistov spod Dubňa je pasívne 66:85.

    Hostia z kúpeľného mesta sa priebežne nachádzajú na šiestej priečke v tabuľke. Na svojom konte majú 46 bodov, pričom na piatu Banskú Bystricu strácajú tri body a pred šiestym Popradom majú takisto trojbodový náskok. Havrani v doterajšom priebehu sezóny 16-krát vyhrali (z toho 13-krát v riadnom hracom čase) a zaznamenali aj 13 prehier (z toho 12 v riadnom hracom čase). Ich celkové skóre je mierne aktívne 80:79.

    V uplynulom kole sa na tento duel víťazne naladili iba Piešťany. Tie sa predstavili na domácom klzisku, kde privítali poslednú Skalicu a tú po góloch Marcela Holoviča, Jindřicha Baráka a Samira Salijiho zdolali tesne 3:2. Posledný duel hrali doma aj Žilinčania, ktorí pod Dubňom privítali majstra z Košíc. Vlci začali zápas veľmi dobre a po prvej tretine viedli 3:0, avšak Košičanom sa podaril bravúrny obrat a v Žiline napokon vyhrali 4:3. O góly domácich sa postupne postarali Louis Leblanc, Rastislav Konečný a Daniel Brejčák.

    Žilina a Piešťany sa už v aktuálnom ročníku trikrát stretli. V dvoch z trojice vzájomných zápasov boli úspešnejší žilinskí hokejisti, ktorí v 11. kole doma vyhrali 4:1 a v 20. kole triumfovali v kúpeľnom meste pomerom 3:2. Piešťany zaznamenali jedinú tohtosezónnu výhru proti Žiline v 2. kole na domácom klzisku, kde zvíťazili 4:2.

    Tento zápas favorita nepozná. Bookmakeri stávkových kancelárií o niečo viac dôverujú žilinským hokejistom, ktorým by mohla pomôcť výhoda domáceho prostredia. Na triumf Žiliny si môžete staviť s kurzovou ponukou 2.2, zatiaľ čo na výhru Piešťan s kurzom približne 2.6.

    Začiatok duelu je naplánovaný na 17:00. Ostaňte s portálom Onlajny.eu a určite vám z neho neunikne nič podstatné.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    MsHK DOXXbet Žilina: Tomek – Zaťko, Brejčák, Novotný, Homer, Kurali, Leško, Makovský, Ťavoda – Handlovský, Ro. Huna, Ri. Huna – Stupka, Škoda, Konečný – Drevenák, Ježek, Valášek – Švec, Kolena, Rehák

    ŠHK 37 Piešťany: Rybár – Kotaška, Hudec, Gipters, Trefný, Kania, Filip, Hluch – Kučera, Pardavý, Šimíček – Tibenský, Holovič, J. Ručkay – Saliji, Brancis, Belluš – Tvrdoň, Tomčák, Hrehorčák

    Rozhodca: J. Konc – Bednár, Smrek.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:07
    Zápas sa začal výherným buly pre Piešťany, ktoré dnes hrajú v žltých dresoch. Domáci tím hrá v zelenom a hneď v úvode sa tlačí dopredu.
     
    00:28
    Žilinčania začali výborne a takmer sa im bleskovo podarilo otvoriť skóre! Od modrej čiary prudko vypálil obranca Zaťko a jeho pokus chcel ešte do siete dorážať Richard Huna, ale Rybár ostal pozorný a gólu zabránil.
     
    00:54
    Piešťany sa bleskovo presunuli na opačnú polovicu klziska a takisto tam vyprodukovali gólovú príležitosť! V nej sa osamotený pred bránkou ocitol TIbenský a ihneď pálil, ale aj Tomek predviedol v úvode veľkú koncentráciu.
     
    01:23
    Domáci tím sa dokázal ubrániť a odišiel striedať, takžeZilinčania puk iba nahodili do útočnej tretiny.
     
    02:04
    Piešťanci sa presunuli do útoku a pokúsili sa tam niečo vymyslieť. Puk si pýtal Holovič, avšak prihrávka na neho neprešla a strieľať nemohol.
     
    02:58
    Teraz už ale hosťom strelecký pokus vyšiel. Spred modrej čiary prudko vypálil Tvrdoň, no jeho pokus bol trochu nepresný.
     
    03:28
    Hra sa prelieva zo strany na stranu a šancu mali teraz aj domáci hokejisti. Spred bránky zakončoval Robert Huna, ktorému prihrával Handlovský, no cez Rybára neprešiel ani tento dobrý puk.
     
    04:35
    Piešťany sa dostali do výborného prečíslenia a mohli otvoriť skóre! Proti dvojici domácich obrancov sa stredom vyrútil Ručkay, ktorý prihral na pravú stranu Holovičovi, no druhý menovaný ešte vrátil medzi kruhy na Jakuba Ručkaya, ale jeho okamžitú strelu zastavil betónom iba Tomek.
     
    04:47
    V tomto stretnutí sa doposiaľ hra prerušila iba raz v prvej minúte. Odvtedy sa hrá nepretržite a vidíme zaujímavý a rýchly hokej, ktorý sa prelína zo strany na stranu.
     
    05:12
    Saliji v útočnej tretine výborne napádal rozohrávku súpera a puk napokon aj vybojoval. Piešťany získavajú pásmo, v ktorom majú od úvodu veľa priestoru.
     
    06:20
    Žilinčanom teraz nevyšla rozohrávka spoza svojej bránky, keď Brejčák pridal iba Pardavému. Domáci to však rýchlo vyriešili a Zaťko trenčianskeho mladíka do pásma nepustil.
     
    06:45
    Žilinčanom sa podarilo puk pred svojou bránkou prevziať na hokejky a zamieriť do útoku. Tam sa individuálne prezentoval Stupka, ktorý sa dostal k prudkej strele, no aj s tou si Rybár bez zaváhania poradil.
     
    07:33
    Neustále sa hrá veľmi dlho bez prerušenia a oba celky už niekoľkýkrát v zápase striedajú počas hry.
     
    08:19
    Žilinčania sa presunuli do pásma. Tam sa po puku naťahoval Drevenák, ale získal ho v pozícii, z ktorej páliť nemôže.
     
    08:48
    Na modrej čiare si ešte puk pýtal domáci Kurali, ale prihrávka na neho neprešla, pretože ju zrazili hosťujúci hokejisti.
     
    09:37
    Až teraz sa druhýkrát v zápase prerušovalo. VIdeli sme deväťminútovú šnúru hry bez akéhokoľvek rozhodcovského hvizdu.
     
    10:09
    Domáci hokejisti to skúsili ďalšou útočnou akciou. Na jej konci spred modrej čiary pálil Ťavoda, ale Rybár si s jeho pokusom dobre poradil a puk schoval v lapačke.
     
    10:43
    Vlci pokračujú vo svojej ofenzívnej aktivite. Handlovský teraz puk získal na pravej strane v strednom pásme, prenikol do útoku a pálil z uhla, ale našiel iba lapačku Rybára.
     
    11:02
    Šancu sme videli aj na opačnej polovici klziska! Holovič v pásme našiel Tibenského, ktorý sa dostal pred obranu a skúšal individuálne zakončenie, ale Tomek spojil betóny a puk za čiaru nepustil.
     
    11:30
    Hra sa stále rýchlo presúva zo strany na stranu a v útoku to skúsili aj Žilinčania. Dopredu sa pretlačil Škoda, ktorý vyprodukoval ďalšie presné zakončenie, no opäť raz sa zaskvel iba piešťanský gólman.
     
    11:56
    Žilinčania buly prehrali, ale súpera spred Rybára stále nepúšťajú. Po dobrom forčekingu Drevenáka domáci hráči získali puk a pokračujú v ofenzívnej aktivite.
     
    12:03
    Napokon sme videli aj menší pästný súboj. V ňom sa do seba pustili domáci Ježek a hosťujúci Belluš, avšak domáci hráč spadol na zem a rozhodovia následne dvojicu od seba oddelili.
     
    12:03
    Za spomínanú potýčku udelili rozhodcovia nasledujúce tresty: domáci Aleš Ježek a hosťujúci Martin Belluš a Edgars Brancis inkasovali po dve minúty za hrubosť. Žilina si teda zahrá presilovku piatich proti štyrom.
     
    12:56
    Domáci hráči sa okamžite nasťahovali do útočnej tretiny, kde to strelecky skúšal Handlovský, no Rybár stále drží svoj tím nad vodou.
     
    13:44
    Domáci hráči pokračujú vo svojej presilovkovej aktivite. Od modrej čiary dvakrát v rade pálil Homer, no Rybár si v oboch prípadoch poradil.
     
    14:03
    Žilina ostala v útočnej tretine až do samého záveru presilovky, ale tlak sa jej využiť nepodarilo. Musíme uznať, že domáci tím predviedol skutočne dobrú početnú výhodu.
     
    14:18
    Hostia teda už medzičasom hrajú v plnom počte a pokúsia sa hru upokojiť, pretože posledné minúty strávili v obrannej tretine.
     
    15:04
    Po strele Zaťka a teči Richarda Hunu prepadol puk do siete za Rybárom, ale rozhodcovia si situáciu radšej overia s videoarbitrom.
     
    15:04
    Žilina dala gól!
    Po dlhšej porade napokon videorozhodca uznal gól a domáci hokejisti sa ujímajú vedenia. Tvrdú strelu od modrej čiary predviedol Zaťko a jeho pokus ešte výborne tečoval RICHARD HUNA, na čo už Rybár nestihol zareagovať. Asistencia: Miroslav Zaťko.
    15:04 Richard HUNA - 1:0
     
    15:55
    Domáci hokejisti sú vo vedení, ale po dlhšej dobe sa musia brániť, pretože Piešťanci budú chcieť čo najrýchlejšie odpovedať rovnakou gólovou mincou.
     
    16:45
    Piešťany to v pásme vôbec nemysleli zle. Skúsili to prihrávkou na Salijiho, ale domáci tím situáciu veľmi dobre prečítal a nebezpečnšjeiu priamu strelu nepripustil.
     
    17:17
    Žilinčania sa vôbec nechcú brániť a opäť sa presunuli do útočnej tretiny. Sledujeme ďalšie pokračovanie bojovného zápasu.
     
    17:40
    Domáci Handlovský vybojoval puk za bránkou súpera a pokúšal sa prihrávať niekomu do lepšej pozície, ale tam sa jeho spolluhráči vďaka zorientovanej defenzíve Piešťan nedostali.
     
    18:08
    Začali sa posledné dve minúty tejto tretiny a domáci tím je neustále v útočnej tretine. Piešťany sa musia brániť.
     
    19:04
    Žilinčania si napokon vypracovali výbornú šancu na druhý gól! Handlovský sa na pravej strane vedľa bránky zbavil obrancu a puk hodil priamo pred Rybára na Richarda Hunu, ktorý ihneď zakončoval, no trafil iba spomínaného gólmana.
     
    19:57
    Piešťany sa v samom závere tejto tretiny chceli z vlastnej obrany bleskovo dostať do útoku, ale previnili sa pri tom iba zakázaným uvoľnením.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina je minulosťou. Videli sme v nej veľmi sympatický a bojovný výkon z oboch strán, z ktorého majú zatiaľ viac domáci hokejisti. Tí sa tesného vedenia 1:0 ujali na začiatku 16. minúty, kedy Richard Huna pred bránkou výborne tečoval Zaťkovu strelu. Piešťany ale takisto predvádzajú dobrý výkon a je pravdepodobné, že dnes ešte pod Dubňom uvidíme atraktívny boj o vyrovnanie.

    Druhá tretina sa začne približne o 17:47.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:07
    Domáci hokejisti začali druhú tretinu výherným buly a okamžite sa pokúšajú o založenie útočnej akcie.
     
    20:30
    Puk si ale na hokejky prevzali hostia, ktorí chceli bleskovo rozohrať spred vlastnej bránky. To im však nevyšlo podľa predstáv a dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    21:15
    Domáci hokejisti aj po zmene strán pokračujú vo veľmi dobrej útočnej snahe. Novotný teraz s pukom na hokejke obkrúžil celé útočné pásmo a prudko pálil, ale trafil iba obrancov stojacich pred brankárom.
     
    21:55
    Do ofenzívy sa presunuli aj hosťujúci hokejisti. Prudko pálil Holovič, ktorého pokus Tomek iba vyrazil, no následne sa rýchlo zorientoval a Tibenského už k dorážke nepustil.
     
    22:37
    Hostia ešte udržali útočné pásmo a dostali sa k ďalšej strele, ale Tomek ostal pokojný. Aj v tejto tretine vidíme veľkú bojovnosť na oboch stranách.
     
    23:21
    Do útoku sa po rýchlom prechode nahrnul domáci tím. V závere akcie prišla prihrávka pred bránku, odkiaľ zakončoval Richard Huna, no Rybár bol na mieste.
     
    23:57
    Domáci Leško sa k puku dostal v strede klziska, ale nemal komu prihrávať, tak puk iba nahodil do útoku, kde si ho prevezmú hostia.
     
    25:21
    Piešťany dali gól!
    Je vyrovnané! DOmáci tím teraz v obrane prenechal priveľa priestoru súperovi, Jakub Ručkay v ľavom kruhu puk prenechal MARCELOVI HOLOVIČOVI a ten svojou rýchlou strelou prepálil Tomeka, ktorý toho veľa nevidel. Asistencia: Jakub Ručkay.
    25:21 Marcel HOLOVIČ - 1:1
     
    26:19
    Piešťany sa ihneď po góle mohli aj ujať vedenia! Domáci tím nechal pred bránkou úplne osamoteného Samira Salijiho, ktorý pálil, avšak Tomek jeho pokus vyrazil. Saliji sa následne vrhol aj do dorážky, ale ani tá nebola úspešná.
     
    27:03
    Žilinčania to na opačnej polovici vymysleli výborne a do úniku vyslali jedného z bratov Hunovcov. Ten to ale nemal jednoduché, pretože prihrávka bola pridlhá a zakončenie napokon domácemu útočníkovi nevyšlo podľa predstáv.
     
    27:39
    Ďalšia skvelá šanca domáceho tímu. Brejčák si puk zobral v strednom pásme a bez mihnutia oka sa pomedzi celú obranu Piešťan dostal až pred Rybára, no ňa nom so svojím pokusom o blafák pohorel.
     
    28:16
    Domáci hokejisti pokračujú vo svojej aktivite a ostávajú nasťahovaní v útočnej tretine.
     
    28:55
    Puk si v útoku pri mantineli zobral na hokejku domáci Konečný a predral sa s ním až pred bránku. Tam to skúšal aj zakončením, ale opäť musíme pochváliť gólmana Piešťan Rybára, ktorý bol na mieste.
     
    30:35
    Piešťany sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za seknutie Edgars Brancis.
     
    31:09
    Žilina dala gól!
    Domáci po aktivite v pásme využívajú presilovku a opäť sa ujímajú vedenia. Hostia chceli puk vyhodiť, ale trafili iba hlavného rozhodcu Juraja Konca, od ktorého korčule sa puk odrazil k Handlovskému. Ten okamžite prirhával do pravého kruhu, kde bol úplne osamotený RICHARD HUNA, ktorý po prudkej strele dosiahol svoj druhý gól v zápase. Asistencia: Lukáš Handlovský.
    31:09 Richard HUNA - 2:1
     
    31:34
    Hosťujúci tím teda vlastné oslabenie neubránil a medzičasom už hrá v plnom počte. Piešťany musia opäť doťahovať jednogólovú stratu.
     
    32:20
    Domáci tím aj naďalej pokračuje v útočnej aktivite. Puk si teraz do pásma potiahol Drevenák a z ľavej strany zakončoval individuálne, ale proti Rybárovi nepochodil.
     
    33:23
    Piešťanci sa na opačnej polovici klziska takisto dostali do dobrej šance. Z pravej strany prirhával Pardavý na Hudeca, ale ten sa zamotal v zmätku pred bránkou a Tomeka neprekvapil.
     
    33:56
    Žilinčania vyhrali buly pred svojou bránkou a puk okamžite dostali preč z ich obrannej tretiny. Piešťany musia útok začínať od základov.
     
    34:32
    Pri puku sú ale aj naďalej domáci hráči. Konečný si puk do pásma potiahol po ľavej strane a skúšal to prihrávkou na modrú čiaru, no jeho puk bol zrazený.
     
    34:59
    Vidíme rýchle prechody z jednej strany klziska na druhú. Za Piešťany to teraz skúsil Saliji, no piešťanský gólman proti jeho strele nemohol zaváhať.
     
    35:06
    Piešťany pokračujú vo svojej snahe v útočnej tretine. Po buly dvakrát v rade pálil Belluš, no raz ho vychytal Tomek a druhýkrát puk smeroval iba mimo bránky.
     
    36:22
    Piešťanci sa stále snažua dostať do zaončenia, ale teraz ich po veľkom boji pri modrej čiare zastavil iba ofsajd.
     
    36:58
    Žilina sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje Václav Stupka, ktorý sa nedovoleným zákrokom previnil proti hosťujúcemu Šimíčkovi.
     
    37:10
    Žilinčania zvládajú hru v početnej nevýhode veľmi dobre a puk ihneď v úvode oslabenia vyhadzujú cez všetky čiary.
     
    37:45
    Domáci tím môže byť stále pokojný, pretože Piešťanci sú veľmi ďaleko od svätyne Tomáša Tomeka. Žilina sa bráni naozaj veľmi dobre.
     
    38:10
    Hosťujúci Belluš napokon po viac ako minúte piešťanskej presilovke dostal puk do útoku a chcel nájsť spoluhráča Filipa, no jemu puk hokejku preskočil.
     
    38:41
    Hostia teda museli prechod skúsiť ešte raz, no aj napriek tomu sa im stále nedarí lepšie sa rozostaviť. Žilina má hru pod kontrolou.
     
    39:11
    Domáci tím sa počas oslabenia pohodlne ubránil a druhá tretina sa nám medzičasom preklenula do svojej záverečnej minúty.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina je minulosou. Piešťanom sa v nej najskôr podarilo vyrovnať, ale potom druhýkrát v zápase inkasovali z hokejky Richarda Hunu a do šatní tak opäť odchádzajú s jednogólovou stratou.

    Tretia tretina sa začne približne o 18:36.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:27
    V úvode tretej tretiny sa Piešťany ihneď tlačia do útoku a pokúšajú sa o vyrovnanie. DOmáci tím sa bude musieť veľmi dobre brániť.
     
    40:57
    Žilinčania sa presunuli do útoku a mohli zvýšiť svoj náskok! Spred bránky nasjkôr pálil Stupka, ale zoči-voči Rybárovi nepochodil. Puk sa potoom ešte pokúšal dorážať Konečný, ale v dobrej pozícii bránku munul.
     
    42:30
    Do útoku sa teraz dostali aj hosťujúci hokejisti. Tomčák pred bránkou našiel Hrehorčáka a spomínaná dvojica chcel z bezprostrednej vzdialenosti prepáliť Tomeka, ale ten je stále veľmi pozorný.
     
    42:57
    Hostia to skúsili aj nastrelením na zadný mantinel, kde si síce puk prvý prevzal Pardavý, no následne bol výborne napádaný a zakončiť nemohol.
     
    43:16
    Žilinčania si prevzali puk a presunuli sa do útoku. Tam strieľal Richard Huna, ale jeho pokus piešanská defenzíva zrazila.
     
    43:37
    Teraz sme už gól naozaj mohli vidieť! Domáci tím po ľavej strane dobre vysunul Škodu, ktorý sa rútil dopredu, aj keď ho dostihla dvojica obrancov. Domáci hráč z uhla prudko vypálil, no Rybár si priestor pri bližšej žrdi pokryl.
     
    44:18
    PIešťany sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za seknutie Marcel Holovič.
     
    45:02
    Piešťany sa v úvode oslabenia bránia veľmi dobre a puk dokázali dostať cez všetky čiary. Žilina v tejto početnej výhode zatiaľ nebezpečnejšie nezakončila.
     
    45:39
    Výborná hra Piešťan v oslabení pokračuje. Hosťujúci hokejisti majú hru pod kontrolou a súpera k ničomu nepúšťaú.
     
    46:10
    Domáci tím sa napoko do útoku dostal, ale až v samom závere presilovky. Od modrej čiary to strelecky skúšal Zaťko, no jeho pokus Rybára neprekvpail, pretože bol zrazený.
     
    46:18
    Holovič je už späť na ľadovej ploche a Piešťany hrajú v plnom počte. Hostí musíme za hru v početnej nevýhode pochváliť, pretože sa ubránili veľmi dobre.
     
    46:35
    Žilinčania ešte puk od záveru svojej preislovky udržali v pásme. Pred bránkou si ho vypýtal Brejčák a zakončoval, ale Rybár sa opäť nenechal prekvapiť.
     
    48:15
    Domáci tím sa nechce brániť a svoje sily stále presúva do útoku. Tam si puk vypýtal Ježek a prudko zakončoval, no iba do Rybára.
     
    48:40
    Na ľadovej ploche sledujeme veľmi bojný zápas, avšak aktuálne nám v ňom chýbajú vyloženejšie šance na jednej či druhej strane. Domáci tím má na svojom konte tesný náskok a ten sa pokúša udržať.
     
    49:45
    Hostia sa po dlhšom čase dostali do útočnej tretiny. Tam puk vybojovali za bránkou súpera a skúsili to prihrávkou do ľavého kruhu, odkiaľ strieľal Šimíček, no iba do Tomekovej lapačky.
     
    50:08
    Začala sa nám posledná desaťminútovka tejto tretiny a možno aj celého stretnutia. Žilinčania už postupne viac a viac strážia svoju bránku a nepúšťajú súpera do zakončenia.
     
    50:34
    Žilinčania sa ale aj napriek pozornej obrane dostali do útoku. Handlovský si tam puk hodil medzi obrancov a chcel zakončovať, no dvojica hostí ho výborne zablokovala.
     
    51:11
    Domáci tím drží puk čo najďalej od Tomeka a zatiaľ mu to vychádza. Škoda to skúsil prudkým streleckým pokuosm, s ktorým si poradil piešťanská gólman Rybár.
     
    51:33
    Piešťanom sa podarilo vyhrať buly a preniesť hru na opačnú stranu. Tam puk nebezpečne poskakoval pred bránkou Žiliny a do siete sa ho pokúšali dostať Hrehorčák s Tomčákom, no ani jednému z nich sa to nepodarilo.
     
    52:20
    Hra sa stále prelieva zo strany na stranu. V ľavom kruhu teraz po puku siahal Richard Huna, no bol výborne bránený a nedokázal sa presadiť.
     
    53:08
    Piešťany chceli spoza vlastnej bránky rozohrávať novú útočnú akciu. Puk smeroval na Hlohoviča, no bol príliš rýchly a hosťujúci útočník ho už nestihol.
     
    53:38
    Piešťany sa napokon do pásma vôbec nedostali, pretože Filip vyprodukoval ofsajd, ktorý bol dokonca posúdený ako úmyselný. Hra sa presunie pred Rybára.
     
    53:45
    Žilinčania opnúknutý priestor prijali a ihneď sa prepracovali k zakončeniu. Po buly si puk pred modrú čiaru vypýtal Ježek a prudko pálil, trafil však iba hruď Patrika Rybára.
     
    54:33
    Piešťany skúsili vystreliť od modrej čiary, ale Tomek si s ich pokusom poradil. Máme pred sebou záverečnú päťminútovku tejto tretiny a gólmani na oboch stranách predvádzajú skutočne kvalitné výkony.
     
    55:15
    Žilinčania dostali puk do útoku, Robert Huna pred bránkou našiel Stupku, no na konci akcie bol opäť iba brankár hostí.
     
    55:32
    Piešťany dali gól!
    Hostia sa dostali do pásma a po nenápadnej akcii vyrovnávajú stav stretnutia! Kučera to spravil výborne pri pravom mantineli, puk posunul pred bránku úplne voľnému JAKUBOVI ŠIMÍČKOVI a ten už so zakončením popod betón Tomeka nemohol mať problém. Asistecia: Kristián Kučera.
    55:32 Jakub ŠIMÍČEK - 2:2
     
    56:47
    Žilinčania sa dostali do útoku a pokúšajú sa opäť ujať vedenia. Zaťko to tam skúsil strelou od modrej čiary, ale nebol presný a Rybár zasahovať nemusel.
     
    57:10
    Záver tretej tretiny napokon priniesol veľké zauzlenie celého duelu, počas ktorého boli väčšinu času vo vedení domáci hokejisti. Aktivita je v závere na ich strane a Žilinčania sa pokúšajú dostať späť do vedenia.
     
    57:55
    Žilinčania stále ostávajú v útoku. Strelecky to skúšal Stupka, ale skvelý Rybár si poradil.
     
    58:20
    Skvelý Patrik Rybár privádza domáci tím do zúfalstva. Spred bránky mohol o víťazovi rozhodnúť Drevenák, no to by medzi tromi žrďami nesmel stáť spomínaný gólman.
     
    58:44
    Ďalšia vyložená šanca domáceho celku. Pred obrancov sa dostal Robert Huna, puk tam poskakoval pred Rybárom, avšak piešťanský gólman nechal betóny pevne na zemi a puku nedovolil preniknúť za čiaru.
     
    59:13
    Medzičasom sa nám začala už posledná minúta tejto tretiny. Žilinčania stále útočia, ale s najväčšou pravdepodobnosťou už presný zásah neuvidíme.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Tretia tretine je minulosťou a stav je po nej vyrovnaný. Po krátkej prestávke bude nasledovať päťminútové predĺženie, ktoré odohrajú oba celky so štvoricou korčuliarov.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:23
    V predĺžení začali aktívne oba celky. Piešťany potiahol do útoku po pravej strane Saliji, no jeho strela spoza obrany nepatrila mezi nebezpečné.
     
    60:40
    Na opačnej strane klziska vybojovala Žilina pásmo po dobrej práci Roberta Hunu. Následne od modrej čiary pálil Homer, no Rybár si s obomi pokusmi poradil.
     
    61:37
    Žilina ostáva v pásme, ale hostia sa veľmi dobre bránia. V predĺžení sledujeme taktickú hru a nikto nechce inkasovať.
     
    62:20
    Žilinčania sa opäť presunuli do pásma. Po prechode čiarou to tam strelecky skúsil Konečný, no bránku netrafil.
     
    62:48
    Žilina sa teraz musela vrátiť pred svoju bránku. Tam sa nie najlepšie zorientoval Zaťko, puk proti nemu vybojoval Hrehorčák, ale bol už mimo vhodnej streleckej pozície.
     
    63:54
    Piešťany sa stiahli k svojej bránke a hru trochu upokojili. Hostia majú puk na hokejkách a ešte sa pokúsia zaútočiť.
     
    64:14
    Žilinčania súpera k strele nepustili, sami sa presunuli do útoku a mohli rozhodnúť o osude tohto zápasu. Prudko vystrelil Václav Stupka, no jeho pokus zastavila iba horná žrď Rybárovej svätyne.
     
    65:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Päťminútové predĺženie o víťazovi tohto stretnutia nerozhodlo. Po krátkej úprave ľadovej plochy budú nasledovať samostatné nájazdy.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. série
    0:0
    Hosťujúci Jakub ŠIMÍČEK sa na nájazde predstavil ako prvý, ale bekhend mu nevyšiel.
     
    1. série
    0:0
    Lukáš HANDLOVSKÝ si puk potiahol na ľavú stranu, ale následnú strelu poslal iba vedľa bránky.
     
    2. série
    0:0
    Edgars BRANCIS nepremieňa.
     
    2. série
    1:0
    Vladimir ŠKODA premieňa svoj samostatný nájazd strelou pomedzi betóny.
     
    3. série
    1:0
    Samir SALIJI sa pomedzi betóny nepresadil a Žilina v tomo zápase víťazí!
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím MsHK DOXXbet Žilina.
    Autorom víťazného gólu je VLADIMIR ŠKODA.
     
    Koniec zápasu.
     
    Domáci hokejisti zvládli záverečné samostatné nájazdy lepšie a na svoje konto si pripisujú dva body. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (20:26:51)

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 16. Ri. Huna (Zaťko), 32. Ri. Huna (Handlovský), rozh. náj. Škoda – 26. Holovič (J. Ručkay), 56. Šimíček (Kučera)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jakub Šimíček (PIE)
    0:0   Lukáš Handlovský (ZIL)
    2. série:
    0:0   Edgars Brancis (PIE)
    1:0   Vladimir Škoda (ZIL)
    3. série:
    1:0   Samir Saliji (PIE)


    MsHK Žilina: Tomek – Zaťko, Brejčák, Novotný, Homer, Kurali, Leško, Makovský, Ťavoda – Handlovský, Ro. Huna, Ri. Huna – Stupka, Škoda, Konečný – Drevenák, Ježek, Valášek – Švec, Kolena, Rehák
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár – Kotaška, Hudec, Gipters, Trefný, Kania, Filip, Hluch – Kučera, Pardavý, Šimíček – Tibenský, Holovič, J. Ručkay – Saliji, Brancis, Belluš – Tvrdoň, Tomčák, Hrehorčák

    Rozhodčí: J. Konc – Bednár, Smrek
    bahis siteleri