Manchester Utd. – Leicester 4:1 (kon.) | Bournemouth – Everton 1:0 (kon.) | Liverpool – Hull City 5:1 (kon.)
Middlesbrough – Tottenham 1:2 (kon.) | Stoke – West Brom 1:1 (kon.) | Sunderland – Crystal Palace 2:3 (kon.)
Swansea – Manchester City 1:3 (kon.) | Arsenal – Chelsea 3:0 (kon.)
konec
Arsenal FC
3:0 (3:0)
Chelsea FC
Sobota 24.09.2016, 18:30 • Emirates Stadium, London • Anglická Premier League • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek sobotního večera. U sledování dalších on-line přenosů na počtenou! Loučí se s vámi Daniel Kinc. (20:45:56)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 9:7. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 9:11.
     
    Utkání je u konce! Domácí si nakonec dokázali pohlídat tříbrankový náskok z první půle vítězí 3:0 a připisují si ve velkém londýnském derby tři body!

    O branky se již v prvním poločase postarali Alexis Sánchez, chvíli po něm také Theo Walcott a v závěru půle po rychlém brejku i Mesut Ozil. Ve druhém poločase měly oba celky své šance, ovšem oba mančafty podrželi brankáři...Petr Čech si proti svému bývalému zaměstnavateli připisuje první čisté konto od svého příchodu ke Gunners.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Gibbs si na levé straně udělal dobrý den z Ivanoviče a následně hledal Girouda, ale toho v pravý moment zastavil Nemanja Matič.
     
    90+2
    Luiz dobrým pasem našel Batshuayie, který si ale nezvládl obhodit Bellerína a zdá se, že Arsenal dohraje zápas s míčem na svých kopačkách.
     
    90+1
    Do jedné z posledních šancí se hnal Olivier Giroud, přes dobře blokujícího Ivanoviče ale na balon nedosáhl a hrací předmět tak ukryl v rukavicích brankáře Courtois.
     
    90
    Nastavují se tři minuty.
    Až do 80. minuty dnešního zápasu byl brankář Petr Čech bez práce!

     
    89
    Ten příliš nevyšel, ale stejně tak nevyšel hostům centr Ivanoviče, který v šestnáctce Gunners našel jen hlavu připraveného Mustafiho.
     
    88
    Centr Monreala z levé strany přes Ivanoviče doběhl Alonso, který však ve zmatcích zahrál míč do zámezí, a je zde další rohový kop domácích.
     
    87
    Do vápna domácích se pro další centr zaběhl také obránce Alonso, jenž ale v těžké pozici prudký nákop nezpracoval a Petr Čech bude moci vykopávat.
     
    86
    Z následné akce Chelsea rezultovala ukvapená rána Pedra, který se sice dobře opět do balonu, ale z nadějné pozice jej poslal vysoko nad Čechovu svatyni.
     
    85
    Na druhé straně si aktivní Walcott nabíhal na centr k bližší tyči, Cahill byl však rychlejší a na poslední chvíli míč přes svým reprezentačním kolegou odvrátil.
    84. Únik Batshuayie dokázal Petr Čech zlikvidovat!
     
    84
    Hosté mohli snížit! Na krásnou kolmici za obranu si naběhl střídající belgický útočník Michy Batshuayi, který šel naprosto sám na Petra Čecha, ovšem český brankář vytáhl skvělý zákrok a jeho pokus na bližší tyč nohou vykopl mimo tři tyče!
     
    83
    Diego Costa byl povalen k zemi Koscielnym, rozhodčí nechal ve hře pokračovat. Impulzivnímu španělskému útočníkovi se to ale nelíbilo, celou situaci okomentoval několika peprnými slovy a obdržel žlutou kartu.
     
    82
    Nakonec jeho nabídku do šestnáctky domácí s díky odmítli a míč odvrátili k Azpilicuetovi, který se z první opřel do balonu, ale jeho prudký volej zamířil přesně do rukavic připraveného brankáře Čecha.
     
    81
    N'Golo Kanté byl faulován na pravé straně, k rozehrávce standardní situace se staví Španěl Pedro.

    Daniel Kinc

    Branky: 11. Alexis Sánchez, 14. Walcott (Bellerín), 40. Özil (Alexis Sánchez)

    Karty:   29. Ivanović (CHE), 83. D. Costa (CHE)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 9:7. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 9:11.
    Arsenal FC: Čech – Bellerín, Mustafi, Koscielny (C), Monreal – Coquelin (32. Xhaka), Cazorla – Walcott, Özil, Iwobi (69. Gibbs) – Alexis Sánchez (79. Giroud).
    Náhradníci: Ospina – Gibbs, Holding, Xhaka, Lucas, Oxlade-Chamberlain, Giroud.

    Chelsea FC: Courtois – Ivanović (C), Cahill, Luiz, Azpilicueta – Kanté, Matić – Willian (70. Pedro), Fàbregas (55. Alonso), E. Hazard (71. Batshuayi) – D. Costa.
    Náhradníci: Begović – Alonso, Chalobah, Moses, Oscar, Pedro, Batshuayi.

    Rozhodčí: Michael Oliver.

    Diváci: 60 028
    bahis siteleri