Palermo – Juventus 0:1 (kon.) | Neapol – Chievo 2:0 (kon.)
konec
U.S. Citta di Palermo
0:1 (0:0)
Juventus FC
Sobota 24.09.2016, 18:00 • Stadio Renzo Barbera, Palermo • Italská Serie A • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Palermo podalo v domácím prostředí sympatický výkon, avšak na mistrovský Juventus to dnes nestačilo!

    První velkou šanci si vypracoval hostující Juventus v jedenácté minutě, když se Higuaín dokázal procpat ve vápně ke střele, avšak ta byla nakonec zblokovaná! Zřejmě největší šanci prvního poločasu měl po půl hodině hry Lemina, který dostal přihrávku do levé části vápna, avšak jeho následná střelu dokázal Posavec vyrazit! V závěru mohl ještě zahrozit Mandžukić, avšak ten na míč nedosáhl.

    První branku utkání vstřelili hned na začátku druhého poločasu hosté. Ránu Daniho Alvese si do vlastní sítě tečoval Edoardo Goldaniga! Juventus měl poté hned několik velikých příležitostí na to, navýšit své vedení, avšak ani jednu neproměnil. V závěru ještě hrozilo Palermo, které usilovalo o vyrovnání, nicméně to se domácím nepodařilo!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (20:00:11)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 1:6. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:10.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Dlouhý odkop brankáře Buffona měl najít na útočné polovině útočníka Higuaína, avšak ten prohrál souboj s Gonzálezem, a tak je u míče znovu domácí Palermo!
     
    90+2
    Palermo mělo další zajímavou příležitost na vyrovnání! Na pravé straně dostal přihrávku Cionek, který odcentroval míč na přední tyč, kam nabíhal Balogh. Buffon však šel ven z branky a dokázal míč lapit do rukavic!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Na vlastní polovině skvěle zasáhl Khedira, který vybojoval míč pro Higuína, a ten vyslal do úniku Mandžukiće. Chorvatský útočník však nepřešel přes obránce Gonzáleze!
     
    89
    S Asamoahem to nevypadá příliš dobře! Ghanský záložník odešel za postranní čáru a vzhledem k tomu, že Juventus již vyčerpal všechny možnosti střídání je dosti pravděpodobné, že bude muset utkání dohrát!
     
    88
    Na trávníku nyní zůstal ležet střídající Asamoah, který si zjevně přivodil nějaký zdravotní problém, a tak to vypadá, že bude ghanský záložník potřebovat ošetření!
     
    86
    Domácí celek opět kombinuje na útočné polovině, nicméně Palermu se nedaří prokombinovat do nějaké nebezpečné situaci, ze které by dokázalo ohrozit branku Buffona.
     
    85
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Dani Alves, přichází Giorgio Chiellini.
     
    85
    Dani Alves zariskoval při rozehrávce, když lehce podklouzl před napadajícím Diamantim. Brazilský bek byl následně faulován, a tak je hra přerušena!
     
    84
    Teď se však dostali k míči hostující hráči, kteří momentálně kombinují na polovině hřiště a dopředu se rozhodně neženou!
     
    83
    Rispoli našel v levé části naběhnutého útočníka Balogha, který vystřelil z ostrého úhlu, avšak jeho střelu dokázal lapit Buffon!
    Radost hostujících hráčů po vstřelení úvodní branky tohoto zápasu

    Two goals in two games for @danialves23! #PalermoJuve 0-1! #FinoAllaFine #ForzaJuve #InstaJuve

    Fotka zveřejněná uživatelem Juventus Football Club (@juventus),


     
    82
    Palermo je v posledních minutách aktivnější a žene se za vyrovnáním, neboť hostující celek polevil ve své aktivitě a nechává tvořit svého soupeře!
     
    81
    Dlouhý nákop obránce Gonzáleze hledal na útočné polovině Balogha, nicméně maďarský útočník se k míči přes obránce Juventusu nedostal!
     
    79
    Na druhé straně se pokoušel zahrozit Juventus! Khedira vybojoval míč na vlastní polovině a následným centrem chtěl dostat do úniku Higuaína, avšak k tomu se míč nedostal.
     
    78
    Velmi blízko vyrovnání bylo také Palermo! Domácí celek táhl akci přes levou stranu, odkud odcentroval obránce Goldaniga. Jeho centr hledal před brankou Bruno Henriqueho, avšak ten míč těsně nezasáhl!

    Jan Havlovic

    Branky: 49. Goldaniga (vla.)

    Karty:   6. Goldaniga (PLM), 20. G. González (PLM), 35. Aleesami (PLM) – 3. Bonucci (JUV), 9. Mandžukić (JUV), 27. Dani Alves (JUV)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:9. Střely mimo: 1:6. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:10.
    U.S. Citta di Palermo: Posavec – Cionek, G. González, Goldaniga – Rispoli, Gazzi, Jajalo, Aleesami – Diamanti (C), Čočev (68. Bruno Henrique) – Balogh.
    Náhradníci: Marson, Fulignati – Vitiello, Anđelković, Hiljemark, Sallai, Bouy, Bruno Henrique, Nestorovski, Lo Faso, Pezzella.

    Juventus FC: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Rugani (31. Cuadrado) – Dani Alves (85. Chiellini), S. Khedira, Lemina, Pjanić (68. Asamoah), Sandro – Mandžukić, Higuaín.
    Náhradníci: Neto, Audero Mulyadi – Chiellini, Cuadrado, Hernanes, Pjaca, Dybala, Asamoah, Lichtsteiner, Evra, Sturaro.

    Rozhodčí: Paolo Valeri – Giallatini, La Rocca (vš. Itálie)
    bahis siteleri