Tondela – Moreirense 1:2 (kon.) | Setúbal – Porto 0:0 (kon.) | Boavista – Estoril 0:0 (kon.)
konec
Boavista FC
0:0 (0:0)
GD Estoril Praia
Sobota 29.10.2016, 21:30 • Estádio do Bessa Século XXI, Porto (kapacita: 28.263 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, ale samozřejmě se na vás budu těšit u on-line přenosů ze zítřejších zápasů portugalské ligy. Dobrou noc! (23:30:06)
     
    Dnešní utkání je u konce a oba týmy získávají po jednom bodu. Jednalo se o střetnutí bez většího množství šancí na vstřelení branky, avšak domácí byli přeci jenom blíže vítězství, neboť v 82. minutě trefili bok tyče Moreirovy brány. V nastavení se pak ještě Erivelto přiblížil k penaltě, avšak sudí byl jiného názoru a proto utkání skončilo bez branek.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+2. Sporný souboj Erivelta (BOA) s Cardosem (ETR)
     
    90+2
    Bleskový výpad Boavisty zakončil Bukia přihrávkou na rozběhnutého Erivelta, který v pokutovém území upadl a mocně se dožadoval pokutového kopu. Hraniční zákrok Cardosa však sudí posoudil jako čistý!
     
    90+1
    Nastavenou dobu začali aktivněji hosté, ale na levé straně vůbec nic nezískali. Dopředu se tak rychle vydávají domácí.
     
    90
    Nad rámec řádných devadesáti se budou hrát ještě tři minuty.
     
    90
    Jeden z domácích se v pokračování předchozí akce pokusil získat pokutový kop, ale rozhodčí byl velmi blízko celé situace a nechává pokračovat ve hře.
     
    89
    Nyní se Bukia odhodlal k centru, který hostující obrana odvrátila jen k osamocenému Renatu Santosovi. Ten však přízemní ranou neprostřelil hradbu těl před sebou.
     
    88
    Andre Bukia se pokusil překvapit hostujícího gólmana, nicméně pravou nohou složitější střelu vůbec nezvládl.
     
    87
    Je tady poslední změna v sestavě Estorilu. Poslední minuty budou hrát hosté bez Matheuse Índia, neboť jeho pozici na hřišti si přivlastnil Lucas Farias.
     
    86
    Také domácí brankář si poradil s centrovaným míčem do pokutového území, ale kdo by očekával nějakou rychlejší rozehrávku a postup vpřed, šeredně by se zmýlil.
     
    85
    Pokus o rychlý přechod do útočné fáze v podání domácích končí zbytečnou nepřesností u postranní čáry. Vhazovat budou logicky hosté.
     
    84
    Znovu se domácí fotbalisté dostali až k centru do pokutového území, avšak tentokrát si pro centr z Bukiovy nohy došel Moreira.
     
    83
    Na poslední minuty se na hřiště vydává Gustavo Tocantins. Místo něj si jde na lavičku posedět Eduardo.
     
    82
    Všechno mohl změnit jeden z domácích, který si naběhl do pokutového území a dobrou hlavičkou míč otřel o bok brankové konstrukce.
     
    81
    Ofenzivní snaha Estorilu skončila velmi záhy po přechodu na útočnou polovinu. Tak to dneska vypadá na bezbrankovou záležitost.
     
    80
    A domácí fotbalisté dnes vyčerpají všechna střídání. V 80. minutě totiž hřiště opouští Iuri Medeiros, kterého vystřídal Andre Bukia.
     
    78
    Rychlá akce Boavisty byla včas zažehnána a do brejku se naopak mohli vydat hosté. Bruno Gomes by si ale musel lépe pohlídat ofsajdové postavení.

    Lukáš Podleśny

    Branky:

    Karty:   57. Henrique (BOA)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 9:3. Rohy: 2:3. Fauly: 15:12.
    Boavista FC: Agajev – Machado, N. Henrique, Talocha, Lucas – Mandiang (C), Carraca (73. Carvalho) – Santos, Espinho, Medeiros (80. Bukia) – Schembri (67. Erivelto)
    Náhradníci: Meira – Correia, Tengarrinha, Carvalho, Erivelto, Sampaio, Bukia

    GD Estoril Praia: Moreira – Mano, Afonso, Joel, Cardoso – Taira, Amado (C) – Índio (87. Farias), Eduardo (83. Tocantins), Mattheus – Kléber (73. Gomes)
    Náhradníci: Ribeiro – Gomes, P. Henrique, Tocantins, Farias, Dankler, Jarčuk

    Rozhodčí: Luís Ferreira – Luís Cabral, Jorge Fernandes
    bahis siteleri