Žilina B – Skalica 0:0 (kon.) | MFK Zvolen – R. Sobota 2:0 (kon.) | Haniska – Lipany 1:1 (kon.)
Bardejov – L. Mikuláš 3:2 (kon.) | Nové Mesto n/V – Svätý Jur 2:1 (kon.) | Nitra – Pohronie 0:0 (kon.)
Poprad – Spiš. N. Ves 1:2 (kon.)
konec
FK Poprad
1:2 (0:1)
FK Spišská Nová Ves
sk Sobota 29.10.2016, 17:30 • NTC Poprad • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    V druhom polčase hostia zvýšili svoje vedenie gólom z penalty v 59. minúte. Pokutový kop premenil Čekovský. Popradčania dokázali ešte v 77. minúte znížiť a pokračovať v tlaku, no vyrovnať už nedokázali. Spišská Nová Ves teda v spišskom derby zvíťazila 1:2.

    Ďakujeme za pozornosť. Pekný večer. (19:21:28)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Bilas rozohrával štandardku z pravej strany. Loptu poslal prudko do šestnástky, kde sa ju snažil hlavičkovať Šuľa. Nebol však úspešný.
     
    90+1
    Zároveň rozhodca okamžite ukázal dve nadstavené minúty. Tá prvá už je asi v polovici.
     
    90+1
    Striedanie v tíme FK Spišská Nová Ves: z ihriska odchádza Peter Vantroba, prichádza Tomáš Baranyi.
     
    90
    Ferencov center z ľavej strany vyzeral byť pre súpera nebezpečný, no Sedláček spoločne s Olawalem prehlavičkovali protihráčov.
     
    88
    Pred Liptákom sa otváral priestor už aj na zakončenie, no rozhodol sa to z hranice šestnástky vrátiť dozadu na Šuľu. Jeho následný center už veľa rozpakov hosťom nenarobil.
     
    87
    Vilkovský si tentokrát veľmi nerozumel s Vantrobom. Vantroba mu posielal loptu, no Vilkovský bol zle otočený a napokon ju nespracoval.
     
    85
    Brankár Gáborčík bol prudko atakovaný Daškom. Za svojho muža v bráne sa postavil Sedláček a snažil sa Daškovi poriadne prehovoriť do duše. Gáborčíka prišli pozrieť aj lekári, no vyzerá byť v poriadku. Bude zahrávať päťku.
     
    84
    Bilas odcentroval loptu zo štandardky. Loptu poslal prudko do šestnástky smerom k Liptákovi na pravej strane, ale ten veľmi nepohrozil. Rozohrávať bude brankár Gáborčík.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 490 divákov.
     
    82
    Zekucia poslal loptu zo štandardky dlhým a vysokým oblúčikom na hranicu pokutového územia. Kováč však nezakončil, Malec bol pri lopte skôr.
     
    81
    Lipták v súboji nedal dýchať Radoslavovi Sirkovi. Zložil ho k zemi, ale na kartový trest to až nebolo. Loptu získavajú hostia.
     
    80
    Spišská Nová Ves mala po veľmi dlhej dobe k dispozícii rohový kop. Zahrával ho Zekucia, ktorý loptu poslal priamo do šestnástky, no Popradčania loptu odvrátili.
     
    78
    Striedanie v tíme FK Spišská Nová Ves: z ihriska odchádza Tomáš Čekovský, prichádza Michal Vilkovský.
     
    77
    Poprad dal gól!
    Domáci futbalisti znižujú stav stretnutia! Na center od Ferenca z ľavej strany naskočil VIKTOR MAŤAŠ a jednoznačnou hlavičkou z tesnej blízkosti prekonal Gáborčíka!
     
    77
    Olawale nenechal veľa priestoru Bilasovi. Popradskému futbalistovi sa však napokon nejako podarilo oslobodiť a odcentrovať. Spišiaci však v pokutovom území boli v prevahe.
     
    75
    Daško sa nepríjemne hlavou v súboji zrazil s Udaom Kanuom. Následne sa mu však protihráč ospravedlnil a hráč Popradu to prijal.
     
    73
    Erik Šuľa sa dostal k strele spoza vápna. Jeho delovku ešte tečoval vnútri pokutového územia Boroš. Gáborčík aj napriek tejto skutočnosti nemal problém loptu zachytiť.
     
    72
    Ferencov center z ľavej strany v pokutovom území zachytil Maťaš, no následne sa mu cez Sedláčka nepodarilo vystreliť.
     
    71
    Domáci rozvíjajú ďalší útok. Lopta sa však zatiaľ posúva len po obvode ihriska a iba po obrancoch. Spišiaci vytláčajú súpera ku krajom ihriska.
     
    69
    Hlavný rozhodca okamžite bez rozmýšľania vytiahol žltú kartu proti Slavomírovi Kicovi, ktorý nepríjemne faulom poslal k zemi Petra Vantrobu.
     
    67
    Popradčanom kombinácia akosi nevychádza. Spišiaci likvidujú rôzne pokusy. Či už po ľavej, pravej alebo cez stred ihriska. Hostia sa nikam ponáhľať nemusia, takéto vedenie im bohate stačí.
     
    65
    Žltú kartu dostáva Dunajčan (FK Spišská Nová Ves).
     
    65
    Lupčo po prihrávke Kicu hľadal z prvej na útočnej polovici Alekoua, ale nakoniec loptu poslal nejaký meter vedľa.
     
    63
    Striedanie v tíme FK Spišská Nová Ves: z ihriska odchádza Filip Palutka, prichádza Lukáš Kováč.
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Ján Hatok, prichádza Samuel Lipták.
     
    62
    Popradčania sa snažili kombinovať na malom priestore, no veľmi sa im to nedarilo. Spišiaci vystihli smery prihrávok a loptu odstránili mimo ihriska.
     
    60
    Uda Kanu tvrdo napádal Alekoua a nenechal mu ani len meter voľného priestoru, aby mohol prihrávku od Daška spracovať. Zároveň však hráča Popradu fauloval a loptu teda získavajú domáci.
     
    59
    Spišská Nová Ves dáva gól!
    K lopte sa postavil TOMÁŠ ČEKOVSKÝ a suverénnou strelou k pravej žrdi úspešne premenil pokutový kop! Je to jeho druhý gól v zápase.
     
    57
    Daško fauloval hosťujúceho Petra Vantrobu v pokutovom území a Spišská Nová Ves bude zahrávať jedenástku!
     
    57
    Lupčo zahrával štandardku pre Poprad. Loptu sa snažil nasmerovať smerom na Bilasa, ktorého však obsadzoval Olawale a k zakončeniu ho nepustil.
     
    56
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Róbert Ujčík, prichádza Alekos Alekou.
     
    55
    Žltú kartu dostáva Zekucia (FK Spišská Nová Ves).
     
    55
    Hatokovi sa v pokutovom území ukazovala dvojica Ujčík, Maťaš, ktorej napokon popradský obranca poslal loptu. Zakončoval druhý menovaný, ale z tesnej blízkosti trafil iba do Gáborčíka.
     
    54
    Boroš sa dostal o stretu s protihráčom a nevyzeralo to s ním chvíľu veľmi dobre. Hlavný rozhodca pristúpil k nemu, dohovoril mu a následne hráč Spišskej pokračuje v hre.
     
    52
    Uda Kanu videl na útočnej polovici nabiehajúceho Čekovského, ktorý sa mu ukazoval, ale loptu nakoniec až na neho cez dvoch protihráčov neprepasíroval.
     
    49
    Bilas posunul na pravú stranu ihriska Hatokovi, ktorý prihrávkou do vnútra pokutového územia hľadal Maťaša. Spišiaci sa však dokázali ubrániť.
     
    48
    Šikovná akcia domácich. Ferenc posunul dopredu na hranicu pokutového územia Ujčíkovi, ktorý vrátil dozadu na Bilasa a ten pálil. Jeho delovka však letela ponad bránku.
     
    47
    Daško sa pošmykol v súboji s protihráčom. Rýchlo však vstal na vlastné nohy a stihol loptu predsa len posunúť Ferencovi.
     
    46
    Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Szymon Gruca, prichádza Erik Šuľa.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas bol síce vyrovnaný, ale pár lepších herných pasáží mali futbalisti Spišskej Novej Vsi. Hosťom sa podarilo streliť gól v 27. minúte, kedy sa presadil Čekovský.
    Druhý polčas sa začína približne o 18:33.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Popradčania sa v závere polčasu ešte pokúšajú o akési signály smerom dopredu. Loptu následne získali hostia a dopredu šiel Čekovský. Ocitol sa však v ofsajde.
     
    45+1
    Rozhodcovia nadstavujú jednu minútu.
     
    44
    Popradčania pokazili prihrávku v zadných radoch v strede ihriska. Loptu zachytil Wisdom Uda Kanu a snažil sa Maleca prekvapiť ďalekonosnou strelou. Lopta však letela vedľa a nemala ani dostatočnú silu.
     
    43
    Dunajčan sa stal aktérom štandardky svojho mužstva. Loptu však poslal do územia nikoho. Zachytil ju už brankár Malec, ktorý potom okamžite rozohrával.
     
    42
    Ferenc posunul na ľavom krídle Kicovi, ktorý sa snažil odcentrovať smerom do pokutového územia. Tam nebol pripravený takmer nik z jeho spoluhráčov.
     
    41
    Szymon Gruca, ktorý je v tomto zápase zatiaľ málo výrazný, tentokrát spracoval loptu pred šestnástkou a vyslal strelu. Tá však bola nepresná.
     
    39
    Vantroba na pravej strane nasadil jasličky Ferencovi, ale cez Kicu už prejsť nedokázal. Kica bol radikálny a loptu vypichol sklzom.
     
    37
    Rudolf Bilas zahrával štandardku pre svoj tím. Loptu poslal tvrdo na bránku. Gáborčíkovi táto strela vypadla, preto sa ju ešte Ujčík snažil dorážať. Na druhýkrát už však brankár Spišskej nezlyhal.
     
    35
    Zekucia dravo vnikol do šestnástky, ale proti domácemu Daškovi sa presadiť nedokázal. Domáci loptu odstrelili mimo nebezpečenstva.
     
    33
    Mohlo to byť 0:2 pre hostí! Popradčania prepadli pred šestnástkou a Spišiaci sa dotali do príležitosti. Sirko posunul Čekovskému, ktorý pálil, ale Malec strelu šikovne vyrazil. Následná dorážka od Dunajčana skončila na nohe popradského hráča!
     
    31
    Dunajčan šprintoval za Ferencom, ktorého nakoniec zľahka podkopol, Ferenc spadol a vypýtal si faul. Domáci majú loptu k dispozícii.
     
    30
    Nebezpečenstvo takmer vzniklo pred domácim brankárom Malcom. Ten si musel dať pozor na center, ktorý prichádzal z ľavej strany a šiel k Vantrobovi. Napokon mu obrancovia pomohli.
     
    29
    Maťaš sa ukazoval Hatokovi na svojej typickej pravej strane. Autové vhadzovanie napokon nezachytil, pretože bol ihneď sledovaný a vytláčaný Sedláčkom.
     
    27
    Spišská Nová Ves dáva gól!
    Hostia idú do vedenia v zápase po nečakanej akcii! Lopta sa po dlhom centri ocitla na pravom krídle pri Sirkovi, ktorý si počkal na nabehnutého TOMÁŠA ČEKOVSKÉHO v šestnástke a posunul mu loptu, ktorú už Čekovský nemal problém zakončiť v podstate do odkrytej brány!
     
    26
    Ferenc sa opäť pokúsil prejsť po ľavom krídle. Obhodil si Vantrobu, následne sa však už nepresadil proti Dunajčanovi.
     
    25
    Nebezpečenstvo pred Gáborčíkom! Ferenc na ľavej strane na seba naviazal dvoch alebo troch hráčov a potom nečakane posunul loptu do malého vápna. Maťaš bol prvý pri lopte, ale poslal ju vysoko nad bránku!
     
    24
    Ujčík sa ukazoval Hatokovi bližšie k postrannej čiare. Prihrávka nakoniec prišla, ale bola veľmi čitateľná. Spišiaci ju zachytili.
     
    22
    Ujčík si zbehol po center k stredovej čiare, no zozadu ho už nepríjemne napádal a atakoval Šimon Dunajčan, ktorý nakoniec aj fauloval a hlavný rozhodca tento zákrok odpískal.
     
    21
    Palutka vybehol s loptou po ľavom krídle a posunul ju centrom do šestnástky. Popradská obranná línia však túto nápadnú prihrávku bez problémov zachytila.
     
    19
    Spišiaci odohrali štandardku, ktorú domáci hráči odvrátili. Po pravom krídle následne vyšprintoval Maťaš, ktorý sa dostal do súboja so Sedláčkom a počas neho spadol. Hlavný rozhodca však žiaden faul neodpískal.
     
    17
    Ďalšia lopta z kopačky Vantrobu už bola o čosi nebezpečnejšia. Niekto z hráčov v malom vápne ju tečoval smerom k opačnej strane šestnástky, kde stál pripravený Karol Sedláček. Jeho delovka z voleja však minula bránku!
     
    16
    Vantroba odcentroval loptu od rohovej zástavky. Popradčania sa rozmiestnili ideálne, center úspešne odvrátili. Bude z toho však ďalší rohový kop pre súpera.
     
    15
    Stretnutie je v prvých pätnástich minútach vyrovnané. Lopta sa presúva zo strany na stranu a žiaden tím doposiaľ neprebral kormidlo a nehrá si svoju hru.
     
    13
    Tréner Popradu František Šturma zvýšil hlas na svojich zverencov, ktorí tentokrát absolútne pokazili prechod do útoku a prihrali si veľmi nepresne.
     
    12
    Hosťujúci Uda Kanu po hlavičkovom súboji v šestnástke nevyzeral byť v poriadku. Hlavný rozhodca sa pri ňom na chvíľku zastavil, ale usúdil, že môže pokračovať v hre.
     
    11
    Nebezpečná akcia hostí! Expopradčan Filip Palutka si spracoval loptu na pravom krídle, urobil pohyb na stred a z hranice šestnástky pálil. Loptu poslal tesne nad hornú žrď!
     
    10
    Spišiaci sa snažili pohroziť domácej defenzíve. Radoslav Sirko vnikol s loptou do pokutového územia, čakal, čo sa udeje a následne prihral. Domáci však dokázali loptu zastaviť.
     
    9
    Ferenc sa ukazoval obrancom voľný na ľavej strane. Hru však taktiež dobre čítal Dunajčan a center smerovaný z kopačky Malca vytlačil za postrannú čiaru. Ferenc sa teda k lopte nedostal.
     
    8
    Tropp hľadal dlhým centrom v pokutovom území nabehnutého Maťaša, ktorý šprintoval za loptou, čo mu len sily stačili, ale napokon ju nezachytil.
     
    6
    Čekovský získal loptu a nakoniec na druhý pokus ju posunul v šestnástke Petrovi Vantrobovi, ktorý už šiel iba sám na Maleca. Z tesnej blízkosti vystrelil, popradský brankár fantasticky vyrazil!
     
    5
    Šikovná a jednoduchá akcia domáceho mužstva. Rudolf Bilas utekal s loptou k šestnástke, mal pred sebou otvorený priestor, a tak sa rozhodol, že preverí Gáborčíka. Poslal tvrdú strelu, ktorú brankár hostí vyrazil pred seba. Do dorážky šprintoval Ujčík, ale už bol vytláčaný.
     
    4
    Peter Lupčo spracoval loptu pár metrov za šestnástkou a pokúsil sa vystreliť. Jeho zakončenie nebolo skoro vôbec razantné a Gáborčík ho bez problémov zachytil.
     
    3
    Čekovský sa ľahko zbavil Kicu na pravom krídle, prenikol do šestnástky a snažil sa loptu posunúť ďalej. Domáci obrancovia sa však následne už rozmiestnili dobre a prihrávku zachytili.
     
    2
    Popradčania získali autové vhadzovanie na útočnej polovici. Hatok rozohrával smerom k Bilasovi, ale ten sa pošmykol a loptu od seba nechtiac odstrelil.
     
    1
    Úvodného výkopu sa ujali futbalisti Spišskej Novej Vsi, ktorí rozohrávali cez stred. Akciu sa pokúšal založiť Uda Kanu,a le loptu centrom poslal iba za postrannú čiaru.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na plochu práve prichádzajú oba tímy. Popradčania budú hrať v typických bielych dresoch, Spišiaci sa predstavia v žltých.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Poprad: Malec (C) – Hatok, Daško, Tropp, Kica, Maťaš, Lupčo, Bilas, Gruca, Ferenc, Ujčík
    Náhradníci: Huszárik, Šuľa, Lipták, Alekou, Jochman, Plumb, Vigľaš

    FK Spišská Nová Ves: Gáborčík – Dunajčan, Boroš, Sedláček (C), Zekucia, Vantroba, Olawale, Sirko, Uda Kanu, Palutka, Čekovský
    Náhradníci: Stančák, Kováč, Vandraško, Vilkovský, Baranyi, Labanc

    Rozhodca: Michlian – Barenčík, Ličko.
     
    Vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 13. kola 2. ligy východ. Dnešný program zavŕši zápas v NTC v Poprade, kde domáci FK Poprad privíta v spišskom derby FK Spišská Nová Ves. Stretnutie sa začína o 17:30 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Popradským futbalistom momentálne v tabuľke patrí uspokojivá 4. priečka, ktorú si so ziskom 19 bodov a skóre 16:9 delia s piatym Liptovským Mikulášom. Na tretiu Lokomotívu Košice strácajú štyri body. Podtatranci z 12 zápasov dokázali vyhrať štyri, raz prehrali a až sedemkrát remízovali, čo je vôbec najviac spomedzi všetkých tímov v skupine východ. Popradu sa v posledných troch kolách darilo takto: remíza vo Zvolene 0:0, výhra nad Lipanmi 1:0 a remíza v Haniske 2:2.

    Spišskej Novej Vsi aktuálne patrí v tabuľke 7. miesto vďaka 12 získaným bodom a veľmi nelichotivým skóre 16:28. Spolu s Haniskou sú to mužstvá, ktoré inkasovali najväčší počet gólov. Spišiaci odohrali taktiež 12 zápasov, vyhrali štyrikrát a osem zápasov prehrali. Posledné tri zápasy odohrali Spišiaci nasledovne: prehrali doma s Lokomotívou Košice 3:4, vonku v Bardejove vysoko 5:0, ale v predošlom kole si pripísali cenné víťazstvo proti Zvolenu, ktorý zdolali 1:0. Na Zvolenčanov však Spišská Nová Ves stále stráca ešte päť bodov, zároveň však má dvojbodový náskok pred ôsmou Haniskou.

    Prvý vzájomný duel v tejto sezóne vyšiel lepšie Spišiakom. Tí doma 27. augusta zdolali Poprad tesne 2:1.

    Ako sa bude vyvíjať a ako dopadne druhé spoločné stretnutie v tejto sezóne, to sa dozviete, ak budete sledovať náš on-line prenos. Pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky: 77. Maťaš – 27. Čekovský, 59. Čekovský (pen.)

    Karty:   69. Kica (PPD) – 55. Zekucia (SNV), 65. Dunajčan (SNV)


    FK Poprad: Malec (C) – Hatok, Daško, Tropp, Kica, Maťaš, Lupčo, Bilas, Gruca, Ferenc, Ujčík
    Náhradníci: Huszárik, Šuľa, Lipták, Alekou, Jochman, Plumb, Vigľaš

    FK Spišská Nová Ves: Gáborčík – Dunajčan, Boroš, Sedláček (C), Zekucia, Vantroba, Olawale, Sirko, Uda Kanu, Palutka, Čekovský
    Náhradníci: Stančák, Kováč, Vandraško, Vilkovský, Baranyi, Labanc

    Rozhodčí: Michlian – Barenčík, Ličko

    Diváci: 490
    bahis siteleri