Kadaň – Litoměřice 2:1 (kon.) | Frýdek-M. – Most 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 4:1 (kon.)
Prostějov – Slavia 2:3 (kon.) | Motor ČB – Kladno 1:2 (kon.) | Jihlava – Přerov 4:3 (3:1 po s.n.)
konec
HC Frýdek-Místek
4:3 (1:1, 3:1, 0:1)
HC Most
Sobota 07.01.2017, 17:00 • Hala Polárka • Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:15
    Most právě vstřelil branku!
    Západočeši se po několika vyhozeních vrátili před Šimbocha a po přesném zásahu ztrácí na domácí tým už jen jednu branku! Přes Kubinčáka se puk dostal k pravému kruhu na hokejku Dufka, kterého Šimboch ještě vychytal, jenomže na dorážku PAVLA SMOLKY už neměl šanci dosáhnout. Puk se totiž otřel o horní tyči a skončil pár centimetrů za brankovou čarou. Asistece: Jan Dufek, Vojtěch Kubinčách.
     
    39:55
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Těsně před druhou přestávkou domácí znovu odskakují! Růžička prodloužil Pechancovu přihrávku na levou stranu, kam si sjel obránce JAKUB KANIA a milimetrově přesnou střelou trefil horní růžek Pincovy brány. Asistence: Marek Růžička, Antonín Pechanec.
     
    35:27
    Most právě vstřelil branku!
    Čtyři a půl minuty před koncem druhého dějství máme sníženo! Vojtěch Kubinčák se v přečíslení tentokrát rozhodl pro přihrávku na veterána TOMÁŠE DIVÍŠKA, který blafákem našel místo mezi nohama Juraje Šimbocha. Asistence: Vojtěch Kubinčák, Pavel Smolka.
     
    31:03
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdecko-místečtí opět využívají přesilovku a unikají do dvoubrankového vedení! Michal Kovařčík nabral dobrou rychlost, při které objel branku a na zlatém podnose předložil přihrávku ONDŘEJI KOVAŘČÍKOVI, který rychle zamířil a pěknou střelou nedal Pincovi žádnou šanci. Asistence: Michal Kovařčík.
     
    21:28
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí i v úvodu druhé třetiny skórují a vrací se do vedení! Antonín Pechanec si na poslední chvíli rozmyslel střelu z levé strany a před padajícím Pincem ještě přihrál před brankoviště. U něj se tísněný Štebih ještě neprosadil, avšak vedle něj stojící MAREK RŮŽIČKA už puk za Pince dostal. Asistence: Miha Štebih, Antonín Pechanec.
     
    06:04
    Most právě vstřelil branku!
    Hodně nečekaná trefa hostujícího týmu, který ve vlastním oslabení srovnává na 1:1! Daniel Hora měl trestuhodně moc prostoru u levého kruhu pro vhazování, odkud sice napálil jenom Šimbocha, avšak úplně volný MARTIN MICAL se už se svou dorážkou do odkryté branky nemýlil. Asistence: Daniel Hora.
     
    03:37
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku a v úvodu zápasu jdou do vedení! Štebihovu skrytou střelu od modré čáry Marek Pinc vyrazil pouze před brankoviště, odkud se pohotovou dorážkou prosadil JIŘÍ PŮHONÝ! Asistence: Miha Štebih, David Cienciala.
    Marken.cz

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Půhoný (Štebih, Cienciala), 22. Marek Růžička (Štebih, Pechanec), 32. O. Kovařčík (M. Kovařčík), 40. Kania (Marek Růžička, Pechanec) – 7. Mical (Hora), 36. Divíšek (Kubinčák, Smolka), 53. Smolka (Dufek, Kubinčák)


    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Daneček) – Adámek, Kania, Bartko, Štebih, Matyáš, M. Jáchym, D. Stránský – Klimša (C), Rufer, Půhoný – Marek Růžička, Pechanec, Christov – O. Kovařčík, Cienciala, M. Kovařčík – Franek, Jaroš, Samiec.
    HC Most: Pinc (Mouček) – Charousek, Šesták, Drábek, Hora, Šefl, Strejček, Rulík – Smolka, Divíšek (C), Kubinčák – R. Veselý, Alinč, Mical – Trübenekr, Dufek, Rod – Komínek.

    Rozhodčí: Fiala – Ganger, Gančarčík

    Diváci: 1 581
    bahis siteleri