Nový Jičín – Opava 2:5 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 6:4 (kon.) | Poruba 2011 – Šumperk 1:5 (kon.)
Technika Brno – Vsetín 5:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mor. Budějovice 5:2 (kon.) | Nymburk – Žďár n/S 6:0 (kon.)
Kolín – Pelhřimov 9:4 (kon.) | Písek – Tábor 2:6 (kon.) | Bílina – Děčín 5:4 (kon.)
Klatovy – Klášterec nO 2:4 (kon.) | David Servis – Jindř. Hradec 5:6 (kon.) | Vrchlabí – Sokolov 11:0 (kon.)
Kobra – Řisuty 4:0 (kon.) | Jablonec n/N – Trutnov 3:1 (kon.)
konec
HC Draci Bílina
5:4 (0:1, 3:1, 2:2)
HC Děčín
Sobota 07.01.2017, 17:302. liga skupina Západ • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:59
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tomáš Faigl přihrál puk před branku Bíliny, kde si ho přebral MICHAL OLIVERIUS, jenž si doslova pohrál s brankářem Draků a nakonec ho dokázal i prostřelit. Medvědi jsou Bílině opět na dostřel jediného gólu – 5:4. Asistence: Tomáš Faigl, Radomír Vaněk.
     
    49:48
    Draci právě vstřelili branku!
    Děčínští obránci nyní vyhořeli na modré, na které jim zamotal hlavy ZDENĚK PETRÁŠ, kterému se natřikrát podařilo vstřelit pátou branku Bíliny – 5:3. Nyní mají hosté znovu co dohánět, a sice dvougólové manko. Asistence: Patrik Spěšný.
     
    45:02
    Draci právě vstřelili branku!
    Štěpka nahodil puk do brankoviště, který jím jen proletěl k druhé tyčce, kde byl připraven MIROSLAV POLÁK, jenž doklepl kotouč do děčínské branky – 4:3. Bílina si tak své vedení bere zase zpátky. Asistence: Dominik Štěpka, Tomáš Kolíček.
     
    42:30
    Děčín právě vstřelil branku!
    Sýkora vybojoval puk za domácí brankou, který pak poslal před branku na TOMÁŠE FAIGLA, který nebyl nikým atakován a v pohodě tak svou střelou srovnává stav tohoto utkání – 3:3. Znovu se tedy začíná znovu od začátku. Asistence: Ondřej Sýkora.
     
    36:37
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nyní se domácí dopustili před vlastní brankou chyby, když před ní nechali osamoceného JAROSLAVA HAŠKA, který do volného prostoru dostal přihrávku od Daniela Volrába a pak zkušeně zakončil – 3:2. Hosté se tak dostávají Bílině na dostřel jediné branky. Asistence: Daniel Volráb.
     
    32:11
    Draci právě vstřelili branku!
    Děčín se snažil o vyrovnání, ale Spěšný nečekaně rychle rozehrál kotouč Brettschneiderovi, jenž ho poslal na zapomenutého VÍTĚZSLAVA NEDRDU, který nadvakrát dokázal propasírovat puk do děčínské branky – 3:1. Asistence: Pavel Brettschneider.
     
    29:00
    Draci právě vstřelili branku!
    Cvrk nahodil puk před hostující branku, kde vznikl závar v hostujícím brankovišti, kde se bleskově zorientoval TOMÁŠ KOLÍČEK, který úspěšně otáčí vývoj utkání – 2:1. Medvědi tak mají co dohánět. Asistence: David Cvrk, Zdeněk Petráš.
     
    22:18
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci srovnávají stav tohoto utkání, a sice ve vlastním oslabení. DOMINIK ŠTĚPKA sebral hostům kotouč po nepřesné přihrávce a v samostatné akci překonává Michajlova – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Bez asistence.
     
    02:25
    Děčín právě vstřelil branku!
    Po menším trápení se hosté usadili v útočném pásmu, kde Hašek přihrál na modrou Málkovi, který poslal puk na branku, před kterou dotíral PAVEL ZAJAN, jenž byl posledním hráčem, který se dotkl puku – 0:1. Medvědi se tak ujímají velmi brzy vedení v tomto utkání. Asistence: Jaroslav Hašek, Dominik Málek.

    Vendula Zdražilová

    Jiří Kosejk

    Branky a nahrávky: 23. Štěpka, 29. Kolíček (Cvrk, Petráš), 33. Nedrda (Brettschneider), 46. Polák (Štěpka, Kolíček), 50. Petráš (Spěšný) – 3. Zajan (Hašek, Málek), 37. Hašek (Volráb), 43. Faigl (Sýkora), 54. Oliverius (Faigl, Vaněk)


    HC Draci Bílina: Spěšný (Adámek) – Polák, Pokorný, Fučík, Zeman, Brettschneider, Fryč, Cvrk – Nedrda, Štěpka, Havlíček – Petráš, Kolíček, Jirkovský – Kopřiva
    HC Děčín: Michajlov (Lavinger) – Málek, Vaněk, Procházka, Havlíček, Hucek, Kvaček – Hašek, Volráb, Zajan – Sýkora, Oliverius, Zika – Fojt, Faigl, Vacek – Vykouk, Kopta

    Rozhodčí: Vokřál – Svoboda, Klouček
    bahis siteleri