Jihlava – Dukla Praha 1:1 (kon.) | Jablonec – Znojmo 5:5 (kon.) | Brno – Liberec 0:1 (kon.)
Příbram – Ostrava 4:0 (kon.) | Plzeň – Sparta 0:0 (kon.)
konec
FK Jablonec
5:5 (3:1)
1. SC Znojmo FK
Sobota 17.08.2013, 17:00 • Chance aréna, Jablonec • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Tak to je neuvěřitelné. Jablonec podcenil závěr utkání a nakonec inkasuje i po páté. MILOŠ RELJIĆ se hezky probil přes dva bránící obránce a poté chladnokrevně zakončil – 5:5.
     
    86
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Hosté ale bojují až dokonce a za svůj sympatický přístup jsou odměněni. Čtvrtou branku Moravanů zařizuje po přesném centru TOMÁŠ OKLEŠTĚK – 5:4.
     
    81
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Na jablonecké Střelnice je to dnes opravdu střelnice. Znojemská defenziva si znovu počínala dost ne nedůrazně. Toho využil TOMÁŠ JABLONSKÝ a z bezprostřední blízkosti se prosazuje – 5:3.
     
    77
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Hostující radost ale nevydržela příliš dlouho. Po hodně sporné situaci se prosazuje domácí ONDŘEJ VANĚK a posílá svůj tým znovu do vedení – 4:3.
     
    75
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    No a vida, Jablonec byl rázem za svoji pasivitu potrestán vyrovnávací brankou. Po "černé práci" Reljiče se balon dostal až k MARKU HEINZOVI, který v poklidu uklidil míč do sítě – 3:3.
     
    54
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Moravané se z ničeho nic prosazují a dávají tak utkání zajímavý náboj. Po přesném centru Hříbka se prosadil hlavou MAREK HEINZ – 3:2.
     
    38
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Jasná záležitost v podání Baumitu pokračuje i nadále. Znojmo si počínalo v defenzivě hodně laxně a na to také doplatilo. Důrazný JAN KOPIC trestá svoji druhou brankou v zápase – 3:1.
     
    34
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Domácí teď předvedli ukázkovou akci, po které slaví svoji druhou branku v zápase. Vaněk se hezky uvolnil na levé straně hřiště, balon přesně předložil JANU KOPICOVI, který už měl před brankou jednoduchou práci – 2:1.
     
    15
    Jablonec právě vstřelil branku!

    Severočeši byli za svoji aktivitu konečně odměněni. Na hranici šestnáctky se objevil osamocený KAREL PITÁK a nechytatelnou ranou do šibenice vyrovnává – 1:1.
     
    3
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Hosté se poprvé dostali na polovinu soupeře a hned z první střely pokořili Špita. Po přihrávce z pravé strany se prosadil nepokrytý DAVID HELÍSEK – 0:1.

    Jakub Martínek


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 15. Piták (Kopic), 34. Kopic (Vaněk), 38. Kopic (Novák), 77. Vaněk, 81. Jablonský (Třešňák) – 3. Helísek (Cihlář), 54. Heinz (Hříbek), 75. Heinz (Reljić), 86. Okleštěk (Jonov), 90+2. Reljić (Jonov)

    Karty:   55. Vaněk (JAB) – 52. Nepožitek (ZNO), 64. Heinz (ZNO), 77. Hrubý (ZNO), 77. Hnaníček (ZNO), 83. Reljić (ZNO), 88. Hrošovský (ZNO)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 12:7. Střely mimo: 12:4.
    FK Jablonec: Špit – Kubista (46. Vošahlík), Kysela, Beneš, Novák – Kopic (73. Jablonský), Loučka, Piták (C) (67. Třešňák), Vaněk, Čížek – Hubník
    1. SC Znojmo FK: Hrubý – Hříbek, Hnaníček, Jonov (C), Mudra – Buchta (71. Hrošovský), Zeba (46. Reljić), Helísek, Nepožitek, Cihlář (65. Okleštěk) – Heinz

    Rozhodčí: Franěk – Filípek, Gallo

    Diváci: 3 150
    bahis siteleri