Sturm Graz – Salzburg 1:1 (kon.) | Grödig – Wolfsberger 4:3 (kon.) | Wacker – Ried 2:3 (kon.)
Austria – Wiener 5:0 (kon.)
konec
SV Grödig
4:3 (3:0)
RZ Pellets Wolfsberger AC
Sobota 17.08.2013, 19:00 • Untersbergarena Grödig • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    85
    Pellets WAC právě vstřelili branku!
    Tak se na to podívejme, ještě přichází obrovské drama! Grödig zahrál rohový kop velmi špatně a hosté prchli do přečíslení, které dokončil JACOBO. Už je to jen o gól – 4:3!
     
    79
    Pellets WAC právě vstřelili branku!
    Hosté bleskurychle rozehráli autové vhazování a přichází jejich druhá radost v zápase! Centr přistál na noze CHRISTIANA FALKA, jenž zblízka napálil balon nekompromisně do sítě – 4:2.
     
    71
    Grödig právě vstřelil branku!
    Ovšem radost hostů měla jepičí život! Hned vzápětí se k autu dostal v pokutovém území HANNES SIGURDSSON, parádně se otočil kolem obránce a zvýšil vedení zpět na tříbrankové – 4:1!
     
    70
    Pellets WAC právě vstřelili branku!
    K exekuci pokutového kopu se postavil MICHAEL LIENDL a brankáři nedal sebemenší šanci – 3:1.
     
    28
    Grödig právě vstřelil branku!
    Půl hodiny ještě ani neuplynulo a už přichází totální vrchol zmaru v podání hostů. Dieter Elsneg posílal přízemní centr těsně před branku, kam to nikdo z jeho spoluhráčů nestihl. Všechny ale zastoupil obránce GERNOT SUPPAN, který míč naprosto nepochopitelně uklidil do vlastní sítě! To je opravdu gól – 3:0.
     
    19
    Grödig právě vstřelil branku!
    A zase přichází rychlá akce domácího celku zakončená brankou! Philipp Huspek nacentroval z pravé strany do pokutového území. Tam byl na dva útočící hráče trestuhodně jediný oponent, který nedokázal zabránit krásnému zpracování a střele k tyči v podání THOMASE SALAMONA – 2:0!
     
    8
    Grödig právě vstřelil branku!
    Jako bych to zakřikl, z ničeho přichází vedoucí gól Grödigu! Tschernegg vyslal dopředu míč, který měl jednoznačně poslat do zámezí soupeřův obránce. Ten ale fatálně zaváhal a nechal se přetlačit PHILLIPEM ZULECHNEREM, který pak už snadno prostřelil brankáře – 1:0!

    Martin Voltr

    Branky: 8. Zulechner, 19. Salamon, 28. Suppan (vla.), 71. Sigurdsson – 70. Liendl, 79. Falk, 85. Jacobo

    Karty:   30. Leitgeb (GRD), 52. Taboga (GRD), 54. Tschernegg (GRD) – 7. Hüttenbrenner (WAC), 85. Jacobo (WAC)   69. Suppan (GRD)


    SV Grödig: Fend – Schubert, Cabrera "K", Taboga, Strobl – Leitgeb (60. Nutz), Tschernegg – Huspek (78. Handle), Elsneg, Salamon – Zulechner (66. Sigurdsson).

    Náhradníci: Stankovic – Karner, Sigurdsson, Tomi, Potzmann, Handle, Nutz.

    RZ Pellets Wolfsberger AC: Kofler – Suppan, Baldauf, Hüttenbrenner, Jovanovic "K" – Kerhe, Liendl, de Paula, Micic (13. Putsche) – Topcagic (46. Jacobo), Segovia (60. Falk).

    Náhradníci: Friesacher – Falk, Jakobo, Putsche, Gotal, Dunst, Solano.

    Rozhodčí: Schörgenhofer – Staudinger, Baumann.
    bahis siteleri