Liverpool – Stoke 1:0 (kon.) | Arsenal – Aston Villa 1:3 (kon.) | Norwich – Everton 2:2 (kon.)
Sunderland – Fulham 0:1 (kon.) | West Brom – Southampton 0:1 (kon.) | West Ham – Cardiff 2:0 (kon.)
Swansea – Manchester Utd. 1:4 (kon.)
konec
Norwich City
2:2 (0:0)
Everton FC
Sobota 17.08.2013, 16:00 • Carrow Road, Norwich • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    71
    Norwich právě vstřelil branku!
    Nádhera! Další parádní gól, Norwich bojuje a srovnává na 2:2! Whittakerův přesný centr z hranice vápna uklízí hlavou do branky RICKY VAN WOLFSWINKEL, jehož zakončení šlo dokonale přesně do pravého horního růžku branky. Howard se ani nepohl – 2:2.
     
    65
    Everton právě vstřelil branku!
    Hosté otáčí skóre! Tak to je tedy obrat. Jelavič dostal skvělou přihrávku za obranu, jeho ránu ještě ale dokázal Howard zneškodnit. Míč se ale odrazil k SEAMUSI COLEMANOVI, který trefuje prázdnou branku.
     
    61
    Everton právě vstřelil branku!
    Přenádherné vyrovnání skóre! Hosté si to zasloužili, prosadil se navíc ten, který si to za svou aktivitu zasloužil nejvíce – ROSS BARKLEY. Ten si zpracoval míč na hranici vápna, udělal si prostor a dělovou ranou vymetl horní růžek branky – Howard bez šance, 1:1.
     
    51
    Norwich právě vstřelil branku!
    Obrovská euforie ovládla na Carrow Road! STEVEN WHITTAKER obešel tři hráče na hranici velkého vápna, jedním z nich byl i Fellaini. Následovala nádherná pumelice, ta ale skončila jen na levé tyči. Domácí forvard dokázal ale balon úspěšně dorazit a domácí jdou do vedení!

    Jiří Liebreich

    Branky: 51. Whittaker, 71. van Wolfswinkel (Whittaker) – 61. Barkley (Coleman), 65. Coleman (Jelavić)

    Karty:   44. Martin (NRW), 59. Turner (NRW)


    Norwich City: Ruddy – Whittaker, Martin (C), Turner, Garrido – Bennett, Howson, Hoolahan, Johnson, Redmond (86. Olsson) – van Wolfswinkel
    Everton FC: Howard – Coleman, Jagielka (C), Distin, Baines – Mirallas (71. Naismith), Barkley, Fellaini, Osman, Pienaar – Jelavić (82. Koné)

    Rozhodčí: Oliver – Brooks, Halliday
    bahis siteleri