Chomutov – Mountfield HK 2:3 (po pr.) | Pardubice – K. Vary 4:2 (kon.) | Kladno – Litvínov 3:2 (kon.)
Slavia – Sparta 0:6 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:2 (3:0, 0:2, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 11.10.2013, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Závěr pracovního týdne nabídne v ČEZ Areně v Pardubicích již 11 kolo Tipsport extraligy. Své síly proti sobě změří domácí HC ČSOB Pojišťovna Pardubice a HC Energie Karlovy Vary.
     
    Karlovým Varům úvod do sezony vůbec nevyšel, a tak přišla výměna na trenérském postu. Richarda Žemličku nahradil Karel Mlejnek a změna hostům evidentně prospívá. Z posledních pěti duelů totiž Energie brala solidních deset bodů a tabulkou se posunula na jedenáctou příčku. Výběr trenérů Mlejnka a Kverky vyhrál poslední dva domácí zápasy rozdílem třídy, když nejprve porazil Litvínov 3:1, a poté i Kladno, které doslova zničil 6:1. Dnes však přijíždí na horkou půdu do Pardubic, kde to jednoduché rozhodně nebude.
     
    Pardubický tým je na tom o něco lépe, když zatím extraligový peleton vede. HC ČSOB Pojišťovna nebrala body pouze v jednom utkání sezony, když v domácím prostředí nestačila na Zlín. Jinak se však na to domácím fandům zatím kouká skvěle. Výběr koučů Venery a Říhy předvádí líbivý hokej a v současnosti drží sérii čtyř výher v řadě. Na domácím kluzišti to minulý pátek odnesl Liberec, který byl v poslední třetině převálcován 4:0 a prohrál tak 6:4. V neděli poté nestačila na Pardubice v domácím prostředí Plzeň. Ta prohrála po samostatných nájezdech 4:5, když si rozhodující trefu připsal Lukáš Radil.
     
    Úvodní sestavy:

    HC ČSOB Pojišťovna Pardubice: Růžička (Salfický) – Píša, Kočí, Benák, Ďaloga, Gregorc, Vašíček, Čáp – Sýkora, Kousal, Somík – Cetkovský, Nosek, Zohorna – Radil, Tybor, Starý – Poulíček, Zeman, Řezníček – Veselý.

    Trenéři: Zdeněk Venera a Miloš Říha ml.

    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Kubka, Bičánek, Šmach, Drtina, Parýzek, Gulaši, Schusser – Hovorka, Hruška, Zaťovič – Koblasa, Vlach, Doležal – Zucker, Vachovec, Dlouhý – V. Tomeček, Balán, Kytnár.

    Trenéři: Karel Mlejnek, Jaromír Kverka a Pavel Kněžický

    Rozhodčí: Homola, Hradil – Gebauer, Lederer.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:58
    První ohrožení branky si přichystal domácí tým. Somík pálil na Závroku ránu z levé strany, a ten vyrazil pro Kousala, avšak domácí útočník nedokázal dorazit. Na druhé straně končí rychlý výpad střelou do boční sítě.
     
    02:34
    Energie měla šanci brejku dvou na jednoho, jenže Vachovec nahrál na volného Dlouhého až příliš tvrdě, a ten tak nezakončil.
     
    03:02
    Tybor vjel z levé strany do útočného pásma a zpoza branky rychle zkoušel zamést touš za přesouvajícího se Závorku. Jeho beton však byl připraven.
     
    03:55
    Práci pro brankáře domácích si přichystal mladík Vojtěch Tomeček. Ten po výjezdu zpoza branky vypálil, avšak nepříliš prudce, a tak si Martin Růžička poradil.
     
    04:23
    Petr Sýkora z levého rohu kluziště nahazoval na brankáře Závorku, který s kotoučem nemá problém, a tak jej ukrývá do své rukavice. Následně se vhazuje po jeho pravici.
     
    04:52
    Přesilovka pro Pardubice. Petr Koblasa ve vyložené šanci fauloval jednoho z domácích, a tak dostává dvě minuty. Provinil se podražením.
     
    05:22
    Rychlý výpad domácích do útočného pásma mohl proměnit v první trefu utkání Kočí, jenže kapitán Pardubic mířil jen do středu branky, kde je Závorka připraven.
     
    06:02
    Píšovu střelu od modré tečoval opět Kočí, jenže mimo. O pár vteřin později už měl Tomáš Závorka další práci. Nejprve si poradil se střelou Kousala, a poté i s prudkou navštívenkou od Petra Sýkory. Domácí střelec pálil z levé strany, jenže pouze do výstroje hostujícího brankáře.
     
    06:28
    Zohornova tečovaná rána z pravé strany se dostala na Cetkovského, jehož teč musel Závorka znovu vyrazit. Velký tlak domácích ale zatím první branku utkání nepřinesl.
     
    06:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Koblasa se sice stačil vrátit na led a hostující tým hrál v plném počtu, jenže do přerušení hry tam byl pouhých pět vteřin. Poté totiž domácí poprvé skórují. Po nahrávce od Radila se krásně prodral před Závorku RADOSLAV TYBOR, který prudkou ranou prostřeluje brankáře Energie. Ten na dělovku neviděl, a tak poprvé loví puk ze své sítě. Asistence: Lukáš Radil a Blaž Gregorc.
     
    08:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A když po první brance tlak domácích neustal, tak se z něj zrodila i druhá trefa utkání! Nejprve sice Sýkora z levé strany na Závorku nevyzrál, ale k odraženému puku se jako vlk prodral ROBERT KOUSAL, který jej dokázal poslat do sítě. Bez asistence.
     
    09:10
    Z hostující hry je vidět hodně velký respekt k momentálnímu lídru Tipsport extraligy, a ten Energii pravděpodobně stál úvod utkání a dvě branky v síti Závorky.
     
    10:20
    Zeman si z pravé strany zkoušel prohodit obránce Energie, ale ten ho k zakončení nepustil. I tak jsou domácí nastěhovaní v útočné třetině.
     
    11:05
    Na ledě bez přehánění existuje pouze jedno mužstvo, a tak vidíme neustálý tlak Pardubic. Karlovy Vary zatím branku Růžičky vůbec neohrožují.
     
    11:47
    Až teď! Vlach pěkně našel z pravé strany u mantinelu Doležala, jehož pohotovou ránu brankář Pardubic skvěle vyráží do rohu.
     
    12:10
    V protiútoku hrozil hostům Tomáš Zohorna, jenže ten z dobré pozice pouze vyprášil betony Tomáše Závorky.
     
    13:42
    Kousal vysunul Poulíčka, ale ten puk nedokázal dostat pod kontrolu a za brankou jej ztrácí. Do útoku tak půjdou hosté z Karlových Varů.
     
    14:17
    Zaťovič zkoušel na útočné modré zadovkou nahrát na Hovorku, jenže ho vystavil do ofsajdu, a tak se bude vhazovat ve střední třetině.
     
    15:01
    V útočné třetině obdržel tvrdý zákrok holí Marek Ďaloga, a tak se bude vylučovat. Dvě plus dvě minuty za nedovolenou hru vysokou holí obdrží zadák Energie Michal Gulaši.
     
    15:27
    Jiří Doležal ve vlastním pásmu hodně zbytečně fauluje a vidí dvě minuty za sekání. Domácí hráči tak budou mít výhodu přesilovky 5/3 rovné dvě minuty.
     
    16:16
    Energie se ale zatím brání na jedničku a Závorka prakticky nemusel zasahovat.
     
    16:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jenže teď už loví třetí branku ze své sítě, 3:0! Dlouhou kombinaci v útočné třetině zakončila až přesná teč TOMÁŠE NOSKA, který skvěle změnil směr střely Václava Benáka. Asistence: Václav Benák a Tomáš Zohorna.
     
    17:01
    Domácí pokračují v přesilovce 5/3. Tu budou hrát ještě přes dvacet vteřin.
     
    17:14
    Z pravé strany zkusil prostřelit Závorku Tomáš Zohorna, ale tentokrát na hbitou lapačku brankáře hostí nevyzrál.
     
    17:38
    Energie již hrála ve čtyřech, když tu byla další velká šance Pardubic. Po nahrávce z levé strany pálil z první Nosek, jenže jeho pokus se otřel jen o boční síť.
     
    18:18
    A další střela v podání Pardubic. Ani teď však Sýkora z levé strany branku netrefil a hosté se osvobozují.
     
    18:49
    Hostující celek již hrál v plném počtu, když tu bylo další zakončení domácích. Radilovu střelu Závorka vyrazil jen před sebe, ale tam naštěstí stál Šmach.
     
    19:32
    Jednu z mála nebezpečných akcí si pro brankáře Růžičku připravil Marek Hovorka, který pálil od levého kruhu. Jeho dělovka však těsně minula branku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Domácí výběr Energii v první třetině nepustil k ničemu a vede 3:0. V zatím jednoznačné první třetině, která skončila 22:3 na střely se hraje na jednu branku a Karlovy Vary vůbec nestíhají. Do druhé části tak musejí výrazně vylepšit svůj herní projev, jinak z ČEZ Areny odjedou bez bodu. Druhá třetině začne v Pardubicích přibližně v 18:55.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Kousal zastavil útok hostů a nahrál na pravé křídlo pro Petra Sýkoru, jehož dělovka končí jen pár centimetrů od Závorkovy branky.
     
    22:20
    Hodně podobně to zkoušel z pravé strany i Zohorna, ale jeho pokus byl tečován na branku do ochranné sítě. Energie následně zahrála na zakázané uvolnění.
     
    22:31
    Poulíček se mezi kruhy už už dostával k puku a ihned si zkoušel obhodit obránce hostí. Puk mu ale ujel a končí po lapačkou připraveného Závorky.
     
    23:26
    Z těžkého úhlu zkoušel ohrozit Martina Růžičku v domácí brance Zaťovič, jenže jeho pokus končí na jednom z domácích obránců, který poté trošku zbytečně vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    24:29
    Ďaloga po svém vjezdu do útočné třetiny našel Benáka, jenže ten nebyl v dobrém střeleckém úhlu, a tak musel do kličky. Následná střela končí na jednom z obránců Energie Karlovy Vary.
     
    25:51
    Nyní uvidíme přesilovku hostujícího celku. Jakub Řezníček dostává dvě minuty za podražení ve středním pásmu.
     
    26:15
    Po nahrávce zpoza branky měl velkou šanci Marek Hovorka, ale Růžička se skvěle stačil přesunout k levé tyči a vyrazit!
     
    26:26
    Přesilovka Energie končí. Petra Sýkoru totiž držel Michal Vachovec, a tak dostává dvě minuty.
     
    27:03
    Drtinovu střelu od modré sice Růžička neudržel, ale jeho obránci možnou dorážku odmítají odstřelením puku.
     
    27:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hostující výběr se prosazuje při hře čtyř proti čtyřem a ukazuje, že zdaleka ještě rozhodnuto není. Vlach našel na levé straně STANISLAVA BALÁNA, který sice střílel z těžkého úhlu, ale i tak se může radovat. Domácímu brankáři totiž puk proklouzl pod rukou do sítě. Asistence: Roman Vlach.
     
    29:00
    Sýkora neměl rychlost, a tak před modrou našel Kočího, jehož střelu švihem Závorka vyráží mimo svou klec.
     
    29:31
    Energie se logicky po vstřelené brance ještě více nadechla a hrozí. Z levého kruhu vypálil Doležal a Růžička měl co dělat, aby puk vyrazil.
     
    30:48
    Svěřenci hlavního trenéra Karla Mlejnka oproti první třetině pálí ze všech pozic a brankář Pardubic musí být ve střehu. Teď jej vyzkoušel z levé strany Dlouhý, ale Růžička dokázal vyrazit.
     
    31:27
    Karlovým Varům jistě pomůže i fakt, že si zahrají přesilovou hru. Dvě minuty za faul kolenem totiž dostává Zdeněk Čáp.
     
    32:23
    Hostující tým je pevně usazen v útočném pásmu a hrozí. Bičánkova ostrá rána z pravé strany končí na připravené vyrážečce Martina Růžičky.
     
    33:15
    Skvělý Růžička! Brankář Pardubic teď skvěle zakročil proti ráně Romana Vlacha z pravé strany a dorážce zadáka Drtiny, který doklepával kotouč z předbrankového prostoru.
     
    34:08
    Jen co se domácí výběr vrátil ke hře v pěti, tak půjde znovu do čtyř. Jiří Vašíček dostává za sekání dvě a za hru vysokou holí dvě plus dvě minuty v souhrnu tak rovných šest minut! Velká šance pro hosty ke snížení.
     
    34:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je to tak! Po první třetině by jen málo fandů Energie vsadilo na dramatickou zápletu, ale ta je tu! MAREK HOVORKA se pěkně prosmýkl mezi domácími beky a v nájezdu zakončuje blafákem přesně mezi betony Martina Růžičky, 3:2. Asistence: Martin Zaťovič.
     
    34:48
    V témže čase vyloučen Václav Kočí za hákování, a tak bude mít Energie jedinečnou příležitost dvouminutové přesilovky 5/3.
     
    35:13
    Domácí se zatím brání dobře a vyhazují kotouč až před Závorku.
     
    35:53
    Na ledě se výrazně přiostřilo a každý souboj si říká o vyloučení.
     
    35:53
    Bohužel pro domácí tu je další trest Pardubice. Za krosček v obranné třetině je vyloučen Tomáš Zohorna.
     
    35:53
    A na straně druhé tu jsou dvě minuty pro Marka Hovorku za hrubost.
     
    36:35
    Krásná kombinace hostů po ose hřiště šla z pravé strany pro Tomečka, ale ten odkrytou branku nedokázal využít k vyrovnání. Puk špatně trefil, a tak dokázal Růžička vyrazit!
     
    36:51
    Festival vyloučení v ČEZ Areně pokračuje. Na domácí straně dostává dvě minuty za hrubost Robert Kousal, na té hostující pak Michal Vachovec dvě minuty za sekání a další dvě za hrubost.
     
    37:08
    Sýkora se na levé straně dostal k zakončení, ale to poslal pouze do brankáře Závorky. Následně srazil k zemi dotírajícího obránce a dostane dvě minuty za hrubost.
     
    37:21
    Hraje se 5/3 z pohledu Energie Karlovy Vary. Bičánkova prudká dělovka od modré se odráží od zadního mantinelu do zadní sítě domácí branky.
     
    38:08
    Pardubicím se daří vyhodit, a tak začnou hosté svůj další útok až od Závorky.
     
    38:27
    Do útočné třetiny se jim ale nepovedlo dostat, a tak to musí zkusit ze středního pásma znovu. Pardubickým se ale hra v oslabení daří.
     
    39:09
    V momentu, kdy se domácí výběr dostal do pěti pálil z levé strany Balán, jenže na Růžičku nevyzrál. Ten jeho táhlou ránu chytá do lapačky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nabídla poznání jiný hokej. Domácím se nedařilo využít své komfortní vedení a Energie se dostala do hry. Její první trefu si nachystal z levé strany Balán, když překvapil Růžičku z těžkého úhlu. Na rozdíl jediné branky poté dal po pěkném průniku Hovorka, a tak ještě třetí třetina určitě nabídne napínavou podívanou. Ta bude jistě podpořena řadou vyloučení v druhé části, které domácí obecenstvo velmi těžce neslo. V ČEZ Areně začne přibližně v 19:49.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:39
    Sýkora nenahrál na Kousala přesně, a tak si první zakončení třetiny přichystal hostující Koblasa, který pálil přes Ďalogu. Puk z jeho hole ale do branky nemířil.
     
    41:13
    Zohorna tělem chytře posunul puk pro Cetkovského, jehož pohotovou dělovku Závorka skvěle vyráží.
     
    41:41
    Pardubice tlačí svého soupeře v útočné třetině, ale Nosek sám před Závorkou v pádu neuspěl, když pálí mimo.
     
    41:52
    Přesilovka pro Energii. Za vysokou hůl je vyloučen Zohorna.
     
    42:27
    Brejk domácích dostal na levou stranu Radil pro Starého, jehož rána končí zhruba metr od branky Tomáše Závorky.
     
    42:49
    Hostům se první minuta přesilové hry moc nepovedla. Pardubický tým vyhodil ze své třetiny snad čtyři kotouče.
     
    43:20
    Cetkovský v oslabení získal kotouč a ze středního pásma vyjel až do zakončení. To však bohužel pro Pardubice poslal jen do připraveného Závorky.
     
    43:52
    Václav Benák dokázal po nepřesné kombinaci Karlových Varů vyhodit z obranné třetiny, a tak jsou domácí v pěti.
     
    44:01
    A následně tu bude přesilová hra Pardubic. Dvě minuty za příliš mnoho hráčů dostává hráčská lavice Energie, trest odpyká Roman Vlach.
     
    44:28
    Zakončení si připravil Václav Kočí, jenže Tomáš Závorka dokázal puk udržet mezi svými betony. Vhazuje se tak po jeho pravici.
     
    44:45
    Bičánek se po nepřesném nahození od Sýkory dostal k puku a vyhazuje. Domácí začnou další útok až od Martina Růžičky.
     
    45:13
    Benák na útočné modré špatně nahrál na Noska, a tak se k puku dostal Jiří Drtina, který znovu vyhazuje.
     
    45:50
    Pardubická přesilovka není vůbec povedená, a tak se hosté za malý okamžik vrátí do plného počtu.
     
    47:24
    Lehké nahození na Růžičku domácí brankář pouze nečekaně ztlumil a nakonec měl štěstí, když se puk dostal od jednoho z hostů do brankoviště, kde měl brankář Pardubic druhou možnost akci ukončit.
     
    47:51
    Rychlík Marek Ďaloga najel do útočné třetiny z levé strany a těsně za modrou vypálil. Závorka byl na místě a střelu chytá do lapačky.
     
    48:06
    Kočího bombu z pravé strany Závorka opět skvěle vyráží do rohu kluziště.
     
    48:17
    Po následném zakázaném uvolnění Energie se vhazuje po levici brankáře Závorky.
     
    48:34
    Sýkora z pravé strany nahrával na Kousala, který si puk našel, jenže Závorku nepřekonal. Ten se fantasticky stačil přesunout a vyrazit s pomocí horní tyče nad!
     
    49:48
    Benák se svým zakončením z pravé strany až příliš váhal, a tak se nakonec dostává do ofsajdu. Vhazuje se ve střední třetině.
     
    50:32
    Starý nedostihl odražený kotouč, a tak šla Energie do brejku. Ten zakončil ranou z pravé strany Marek Hovorka, ale Růžička byl připraven a vyráží.
     
    51:40
    Zajímavou příležitost si přichystal dobrou individuální akcí Milan Kytnár. Z pravé strany si sjel do středu hřiště, odkud vypálil přes obránce a Růžička se musel mít na pozoru, aby ránu zastavil. Nakonec se mu to povedlo, a tak stále drží výhodný stav pro Pardubice.
     
    52:08
    Zakázané uvolnění domácích nastěhuje hru před Růžičku, kde se bude po pravici domácího brankáře vhazovat.
     
    52:13
    Bičánek pálil ihned po vhazování, ale Růžička skvěle vyráží. Dělovku zastavil s pomocí hole a betonu, od kterého jde touš do ochranné sítě.
     
    53:04
    Domácí Zohorna málem využil zaváhání hostů ve střední třetině, jenže při nájezdu z těžkého úhlu neměl moc variant k zakončení, a tak vypálil pouze do betonu připraveného Tomáše Závorky.
     
    53:49
    Po Radilově nahrávce pálil z mezikruží nepřesně Jan Starý. Do útoku tak jde hostující Energie Karlovy Vary.
     
    54:25
    Ofsajd hostí znamená, že se necelých šest minut před koncem třetí třetiny bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    54:55
    Vachovec pěkně prošel přes dva domácí obránce, jenže zpětná nahrávka se mu nepovedla, a tak jdou Pardubice do brejku.
     
    55:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Velmi důležitý moment utkání, domácí utíkají na rozdíl dvou branek, 4:2! Nahození Tomáše Zohorny od pravého mantinelu dokázal skvěle tečovat mezi betony Závorky JIŘÍ CETKOVSKÝ. Asistence: Tomáš Zohorna a Marek Ďaloga.
     
    56:12
    Vzápětí však mohla Energie opět snížit! Hovorka nejprve u levé tyče nedokázal přesně zakončit, aby si poté sjel do mezikruží, kde měl po nahrávce od svého spoluhráče skvělou pozici. Růžička jej však vychytal!
     
    56:56
    Znovu v akci Martin Růžička. Zákrok si pro něj nachystal z levé strany Radek Dlouhý, který to neúspěšně zkoušel od levého mantinelu.
     
    57:30
    Jan Starý a jeho zakončení znamenají úspěšný zákrok pro Tomáše Závorky. Ten ránu ze střední vzdálenosti viděl, a tak ji bez potíží chytá.
     
    57:42
    Kubka nahodil do útočného pásma ještě před červenou, a to tak znamená zakázané uvolnění. Vhazuje se po pravici Tomáše Závorky.
     
    57:56
    Zaťovič v brejku vyzkoušel Martina Růžičku hned dvakrát. První pokus domácí brankář nepříliš jistě vyrazil, druhý už byl lepší, když ránu ze strany chytá do lapačky.
     
    57:56
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:56
    Energie to zkusí po oddechovém čase bez brankáře v šesti.
     
    58:07
    Nosek dostal puk ve středním pásmu, najel do útočného, ale tam branku tečovanou střelou netrefuje.
     
    58:44
    Hostující tým kombinuje s pukem ve střední třetině a do zakončení se nemůže dostat.
     
    59:02
    Teď už to vypadalo nadějněji, ale tečovaná rána z levého křídla končí v ochranné síti.
     
    59:20
    Domácí dobře napadají, a tak se Energie nemůže dostat do útočného pásma ČEZ Areny.
     
    59:47
    Už to vypadalo, že nahození jednoho z domácích hráčů doskotačí do branky, jenže Bičánek puk skvěle dojel a odpaluje.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Domácí HC ČSOB Pojišťovna Pardubice tak nakonec vítězí v 11. kole v utkání proti HC Energii Karlovy Vary 4:2 a zůstane na první příčce Tipsport extraligy. Jasná první třetina dostala domácí borce do velmi výhodné pozice, ale ani tříbrankové vedení málem nestačilo. Energie totiž ve druhé třetině notně přidala a snížila na rozdíl jediné trefy. Tento stav platil prakticky celou třetí třetinu až do 57. minuty, kdy po nahození Zohorny rozhodl utkání povedenou tečí Cetkovský.
     
    Hráči utkání: Martin Růžička (PCE) – Marek Hovorka (KVA). To je z ČEZ Areny pro dnešek vše, nashledanou. (20:30:41)
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 7. Tybor (Radil, Gregorc), 9. Kousal, 17. Nosek (Benák, Zohorna), 56. Cetkovský (Zohorna, Ďaloga) – 28. Balán (Vlach), 35. Hovorka (Zaťovič)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) – Píša, Kočí, Benák, Ďaloga, Gregorc, Vašíček, Čáp – Sýkora, Kousal, Somík – Cetkovský, Nosek, Zohorna – Radil, Tybor, Starý – Poulíček, Zeman, Řezníček – Veselý.

    Trenéři: Zdeněk Venera a Miloš Říha ml.

    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Kubka, Bičánek, Šmach, Drtina, Parýzek, Gulaši, Schusser – Hovorka, Hruška, Zaťovič – Koblasa, Vlach, Doležal – Zucker, Vachovec, Dlouhý – V. Tomeček, Balán, Kytnár.

    Trenéři: Karel Mlejnek, Jaromír Kverka a Pavel Kněžický

    Rozhodčí: Homola, Hradil – Gebauer, Lederer

    Diváci: 7323
    bahis siteleri