Chomutov – Mountfield HK 2:3 (po pr.) | Pardubice – K. Vary 4:2 (kon.) | Kladno – Litvínov 3:2 (kon.)
Slavia – Sparta 0:6 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
4:2 (3:0, 0:2, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 11.10.2013, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Už to vypadalo, že nahození jednoho z domácích hráčů doskotačí do branky, jenže Bičánek puk skvěle dojel a odpaluje.
     
    57:56
    Energie to zkusí po oddechovém čase bez brankáře v šesti.
     
    57:56
    Oddechový čas pro hosty.
     
    56:12
    Vzápětí však mohla Energie opět snížit! Hovorka nejprve u levé tyče nedokázal přesně zakončit, aby si poté sjel do mezikruží, kde měl po nahrávce od svého spoluhráče skvělou pozici. Růžička jej však vychytal!
     
    55:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Velmi důležitý moment utkání, domácí utíkají na rozdíl dvou branek, 4:2! Nahození Tomáše Zohorny od pravého mantinelu dokázal skvěle tečovat mezi betony Závorky JIŘÍ CETKOVSKÝ. Asistence: Tomáš Zohorna a Marek Ďaloga.
     
    48:34
    Sýkora z pravé strany nahrával na Kousala, který si puk našel, jenže Závorku nepřekonal. Ten se fantasticky stačil přesunout a vyrazit s pomocí horní tyče nad!
     
    44:01
    A následně tu bude přesilová hra Pardubic. Dvě minuty za příliš mnoho hráčů dostává hráčská lavice Energie, trest odpyká Roman Vlach.
     
    41:52
    Přesilovka pro Energii. Za vysokou hůl je vyloučen Zohorna.
     
    37:08
    Sýkora se na levé straně dostal k zakončení, ale to poslal pouze do brankáře Závorky. Následně srazil k zemi dotírajícího obránce a dostane dvě minuty za hrubost.
     
    36:51
    Festival vyloučení v ČEZ Areně pokračuje. Na domácí straně dostává dvě minuty za hrubost Robert Kousal, na té hostující pak Michal Vachovec dvě minuty za sekání a další dvě za hrubost.
     
    36:35
    Krásná kombinace hostů po ose hřiště šla z pravé strany pro Tomečka, ale ten odkrytou branku nedokázal využít k vyrovnání. Puk špatně trefil, a tak dokázal Růžička vyrazit!
     
    35:53
    A na straně druhé tu jsou dvě minuty pro Marka Hovorku za hrubost.
     
    35:53
    Bohužel pro domácí tu je další trest Pardubice. Za krosček v obranné třetině je vyloučen Tomáš Zohorna.
     
    34:48
    V témže čase vyloučen Václav Kočí za hákování, a tak bude mít Energie jedinečnou příležitost dvouminutové přesilovky 5/3.
     
    34:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je to tak! Po první třetině by jen málo fandů Energie vsadilo na dramatickou zápletu, ale ta je tu! MAREK HOVORKA se pěkně prosmýkl mezi domácími beky a v nájezdu zakončuje blafákem přesně mezi betony Martina Růžičky, 3:2. Asistence: Martin Zaťovič.
     
    34:08
    Jen co se domácí výběr vrátil ke hře v pěti, tak půjde znovu do čtyř. Jiří Vašíček dostává za sekání dvě a za hru vysokou holí dvě plus dvě minuty v souhrnu tak rovných šest minut! Velká šance pro hosty ke snížení.
     
    33:15
    Skvělý Růžička! Brankář Pardubic teď skvěle zakročil proti ráně Romana Vlacha z pravé strany a dorážce zadáka Drtiny, který doklepával kotouč z předbrankového prostoru.
     
    31:27
    Karlovým Varům jistě pomůže i fakt, že si zahrají přesilovou hru. Dvě minuty za faul kolenem totiž dostává Zdeněk Čáp.
     
    27:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hostující výběr se prosazuje při hře čtyř proti čtyřem a ukazuje, že zdaleka ještě rozhodnuto není. Vlach našel na levé straně STANISLAVA BALÁNA, který sice střílel z těžkého úhlu, ale i tak se může radovat. Domácímu brankáři totiž puk proklouzl pod rukou do sítě. Asistence: Roman Vlach.
     
    26:26
    Přesilovka Energie končí. Petra Sýkoru totiž držel Michal Vachovec, a tak dostává dvě minuty.
     
    26:15
    Po nahrávce zpoza branky měl velkou šanci Marek Hovorka, ale Růžička se skvěle stačil přesunout k levé tyči a vyrazit!
     
    25:51
    Nyní uvidíme přesilovku hostujícího celku. Jakub Řezníček dostává dvě minuty za podražení ve středním pásmu.
     
    16:40
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jenže teď už loví třetí branku ze své sítě, 3:0! Dlouhou kombinaci v útočné třetině zakončila až přesná teč TOMÁŠE NOSKA, který skvěle změnil směr střely Václava Benáka. Asistence: Václav Benák a Tomáš Zohorna.
     
    15:27
    Jiří Doležal ve vlastním pásmu hodně zbytečně fauluje a vidí dvě minuty za sekání. Domácí hráči tak budou mít výhodu přesilovky 5/3 rovné dvě minuty.
     
    15:01
    V útočné třetině obdržel tvrdý zákrok holí Marek Ďaloga, a tak se bude vylučovat. Dvě plus dvě minuty za nedovolenou hru vysokou holí obdrží zadák Energie Michal Gulaši.
     
    08:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A když po první brance tlak domácích neustal, tak se z něj zrodila i druhá trefa utkání! Nejprve sice Sýkora z levé strany na Závorku nevyzrál, ale k odraženému puku se jako vlk prodral ROBERT KOUSAL, který jej dokázal poslat do sítě. Bez asistence.
     
    06:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Koblasa se sice stačil vrátit na led a hostující tým hrál v plném počtu, jenže do přerušení hry tam byl pouhých pět vteřin. Poté totiž domácí poprvé skórují. Po nahrávce od Radila se krásně prodral před Závorku RADOSLAV TYBOR, který prudkou ranou prostřeluje brankáře Energie. Ten na dělovku neviděl, a tak poprvé loví puk ze své sítě. Asistence: Lukáš Radil a Blaž Gregorc.
     
    04:52
    Přesilovka pro Pardubice. Petr Koblasa ve vyložené šanci fauloval jednoho z domácích, a tak dostává dvě minuty. Provinil se podražením.
    Marken.cz

    Martin Mišovec

    Branky a nahrávky: 7. Tybor (Radil, Gregorc), 9. Kousal, 17. Nosek (Benák, Zohorna), 56. Cetkovský (Zohorna, Ďaloga) – 28. Balán (Vlach), 35. Hovorka (Zaťovič)


    HC Dynamo Pardubice: Růžička (Salfický) – Píša, Kočí, Benák, Ďaloga, Gregorc, Vašíček, Čáp – Sýkora, Kousal, Somík – Cetkovský, Nosek, Zohorna – Radil, Tybor, Starý – Poulíček, Zeman, Řezníček – Veselý.

    Trenéři: Zdeněk Venera a Miloš Říha ml.

    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Kubka, Bičánek, Šmach, Drtina, Parýzek, Gulaši, Schusser – Hovorka, Hruška, Zaťovič – Koblasa, Vlach, Doležal – Zucker, Vachovec, Dlouhý – V. Tomeček, Balán, Kytnár.

    Trenéři: Karel Mlejnek, Jaromír Kverka a Pavel Kněžický

    Rozhodčí: Homola, Hradil – Gebauer, Lederer

    Diváci: 7323
    bahis siteleri