Třinec – Vítkovice 2:4 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 2:3 (po pr.) | Plzeň – Mountfield HK 2:0 (kon.)
Liberec – Zlín 0:4 (kon.) | Kladno – Chomutov 1:2 (kon.) | Litvínov – Slavia 1:0 (2:0 po s.n.)
Pardubice – Sparta 3:5 (kon.)
po prodl.
HC Energie Karlovy Vary
2:3 (0:0, 1:0, 1:2 - 0:1)
HC Kometa Brno
Neděle 01.12.2013, 15:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ ŽIŽKA rozhoduje o dnešním vítězi. Dvakrát si narazil na modré s Tomášem Svobodou a když se objevila skulina, využil ji a nekompromisně propálil bezradného Závorku. Asistence: Tomáš Svoboda.
     
    49:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ze samotného úniku dokázala už kompletní Kometa založit kombinaci, ze které vznikla skrumáž a z té i branka znamenající vyrovnání. Tu vstřelil JAN HRUŠKA! Asistence: Pavel Brendl, Michal Kempný.
     
    44:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí se dostali opět do vedení! To vše díky MICHALOVI GULAŠIMU, který tvrdou ránou od modré překonává Čiliaka! Asistence: Marek Hovorka.
     
    41:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa vyrovnává! Po chybě jednoho z domácích hráčů, kterému se nepodařilo vyhodit kotouč podél mantinelu přes VILÉMA BURIANA, který následně kotouč zavezl do mezikruží a odtud prostřelil domácího Závorku.
     
    28:46
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Kombinace elitní formace domácích přináší první branku večera. Na vzdálené tyči se dostal k dorážce MARTIN ZAŤOVIČ, který láme po střele nad bezmocného Čiliaka skóre dnešního utkání a to ve prospěch domácího týmu. Asistence: Marek Hovorka, Radim Bičánek.
    Marken.cz

    Jaroslav Kubricht

    Branky a nahrávky: 29. Zaťovič (Hovorka, Bičánek), 45. Gulaši (Hovorka) – 42. Burian, 50. Hruška (Brendl, Kempný), 61. Hruška (Svoboda)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Bičánek, Rýgl, Drtina J., Schusser, Gulaši, Dresler, Dvořák – Zaťovič, Balán, Pohl – Kytnár, Vlach, Hovorka – Dlouhý, Hruška, Zucker – Koblasa, Vachovec, Micka – Tomeček.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Trvaj) – Hanzlík, Nosek, Kempný, Kováčik, Žižka, Kuboš, Dlapa – Hruška, Čermák, Brendl – Káňa J., Němec, Svoboda – Burian, Koreis, Dočekal – Křivohlávek, Zohorna, Jenyš.

    Rozhodčí: Šindler, Hodek – Brejcha, Suchánek.

    Diváci: 3326
    bahis siteleri