Boston – Columbus 3:1 (kon.) | Montreal – Toronto 4:2 (kon.) | Florida – Pittsburgh 1:5 (kon.)
New Jersey – Buffalo 1:0 (po pr.) | NY Islanders – Washington 2:3 (po pr.) | Nashville – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.)
Arizona – Chicago 2:5 (kon.) | Colorado – Minnesota 3:2 (1:0 po s.n.) | Los Angeles – Calgary 1:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 4:3 (1:0 po s.n.) | Carolina – Vancouver 2:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 2:4 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
2:5 (0:3, 2:0, 0:2)
Chicago Blackhawks
Neděle 01.12.2013, 02:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto, hosté získali puk ve středním pásmu, Toews jej předal MARIÁNU HOSSOVI, který ač bráněn dokázal ze střední třetiny trefit prázdnou branku! Asistence: Jonathan Toews a Brent Seabrook.
     
    50:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté ve třetí třetině opět zlepšili svou hru, akce 3 na 3, kde si domácí hráči špatně rozebrali hráče nakonec končí jejich čtvrtou brankou v zápase! Parádní střelou se prosazuje dnes hodně aktivní střelec, jinak bitkař BRANDON BOLLIG! Asistence: Marcus Kruger a Ben Smith.
     
    35:56
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné branky po parádní akci! Ribeiro skoro naslepo našel na druhé straně Vrbatu, který nasměroval přihrávku před branku přesně na hůl MARTINA HANZALA, pro kterého nebyl problém zasunout kotouč do poloprázdné branky! Asistence: Radim Vrbata a Mike Ribeiro.
     
    25:52
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do velké tlaku v útočné třetině. Stone vypálil od modré čáry, řekl bych i schválně nepřesně, puk se odrazil od zadního mantinelu zpátky před branku, kde čekal na dorážku ROB KLINKHAMMER, pro kterého už byla snadná práce doklepnout kotouč do sítě! Asistence: Michael Stone a Oliver Ekman-Larsson.
     
    11:04
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Show v podání hostujících hokejistů pokračuje. Pohlednou akci, kdy Kane z rohu kluziště našel NICKLASE HJALMARSSONA, kterého nedostatečně bránil Vrbata, zakončil švédský zadák přesnou střelou k tyči! Asistence: Patrick Kane a Michal Handzuš.
     
    09:18
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tuto situaci si Smith za rámeček nedá! Po nahození od modré čáry puk zůstal před brankou, ANDREW SHAW do něj lehce plácl bekhendem a puk se pomalu dokutálel vedle Smithova betonu až do branky! Asistence: Brent Seabrook a Duncan Keith.
     
    02:34
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks přeci jen dvojnásobnou přesilovku využívají! Hossovu střelu od modré před brankou lehce tečuje PATRICK KANE mimo Smithův dosah! Asistence: Marián Hossa a Duncan Keith.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 26. Klinkhammer (Stone, Ekman-Larsson), 36. Hanzal (Vrbata, Ribeiro) – 3. Kane (Hossa, Keith), 10. Shaw (Seabrook, Keith), 12. Hjalmarsson (Kane, Handzuš), 51. Bollig (Kruger, Smith), 60. Hossa (Toews, Seabrook)


    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Ekman-Larsson, Stone, Morris, Yandle, Schlemko, Murphy – Moss, Ribeiro, Doan – Vrbata, Hanzal, Kennedy – Boedker, Vermette, Klinkhammer – Bissonnette, Halpern, Chipchura
    Chicago Blackhawks: Raanta (Crawford) – Seabrook, Keith, Oduya, Hjalmarsson, Rozsíval, Leddy – Hossa, Toews, Sharp – Kane, Handzuš, Saad – Shaw, Pirri, Versteeg – Smith, Kruger, Bollig

    Rozhodčí: Hasenfratz, Leggo – Gibbs, Cameron

    Diváci: 17321
    bahis siteleri