Havlíčkův Brod – Krkonoše 4:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:1 (0:1, 0:0, 4:0)
HC Krkonoše
Neděle 01.12.2013, 14:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Příjemné nedělní odpoledne, je mou milou povinností přivítat vás u sledování on-line přenosu duelu HC Rebel Havlíčkův Brod – HC Krkonoše, jež se uskuteční v rámci 18. kola C. E. B. ligy starší dorostu. Utkání začíná v 14:00.
     
    Havlíkův Brod se může pochlubit za minulý víkend stoprocentní úspěšností. V pátek zvládl derby Vysočiny, když o všechny tři body ochudil na venkovním ledě Žďár nad Sázavou (3:1) a doma si smlsl na posledních Strakonicích, které porazil 7:2, když se hattrickem zaskvěl Jakub Kraučuk. V tabulce se posunul na 2. místo a zajistil si účast v elitní čtyřce.
     
    Krkonoše se navnadily na příjemnou vlnu po domácím souboji s Příbramí, jíž doslova rozmetaly po jednoznačném triumfu 10:3. O dva dny později ale následovalo kruté vystřízlivění, když nezvládly hodně divokou přestřelku ve Velkých Popovicích (7:9) a překvapivě přepustily 2. místo tabulky právě Rebelům, jimž v prvním vzájemném měření sil doma podlehly 4:5 po penaltové loterii. Na záda se jim dívají z odstupu jediného bodu.
     
    Vzájemný zápas (2013/14):

    Krkonoše – Havlíčkův Brod 4:5sn
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Adam) – Klofáč, Mendl "C", Bancíř, Krajcigr, Gažák – Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kolouch, Semrád, Polák, Přibyl, Kořenář.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    HC Krkonoše: Hlubuček (Kulich) – Patzelt "C", Erban, Lamač, Mikulík, Sedláček, Háze, Věříš, Rutrle, Tatar, Chlum, Hlaváč, Exner.
    Trenér: Petr Srnský.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:22
    Rebelové se hned cpali do útoku, ale nedokázali nic vymyslet. To samé v bledě modrém pak ukázaly i Krkonoše.
     
    00:48
    Rostislav Klofáč projel po pravém křídle do útočné třetiny a na kruhu zakončil. Petr Hlubuček jeho přízemní pokus vykopl betonem.
     
    01:30
    Havlíčkův Brod se tlačil před branku Severočechů, ale ani jednou se mu nepodařilo se prodrat až před Hlubučka. Vždy jejich šance skončila jen na mantinelu.
     
    02:20
    V pozoru musel být Dominik Nahodil, který ale nakonec ani nemusel zasahovat. Střelu Vojtěcha Házeho totiž jeden z beků zablokoval.
     
    03:03
    Lukáš Křížek vypálil po přejetí modré čáry. Jeho pokus jdoucí mezi Hlubučkovy betony ale hostující gólman vyrazil.
     
    03:48
    Před kasou Krkonoš bylo rušno. Lukáš Křížek nahazoval zpoza brány a Hlubuček svými betony pouze srazil puk na brankoviště, ale zde se k němu nedostal číhající Jakub Abbrent.
     
    04:30
    Daniel Kolouch s Martinem Polákem zkoušeli své štěstí mezi kruhy. První jmenovaný byl ale zablokován a druhý z nich se pak ke kotouči ani nedostal.
     
    05:24
    Rebelové jsou zatím lepším celkem, ale nedokáží si vypracovat čisté gólové šance. Krkonoše se pak omezují jen na občasné vyvezení kotouče, jako to nyní ukázal Jan Rutrle.
     
    06:32
    Jakub Exner se pokoušel z rohu pásma nahodit puk na jeho jmenovce Tatara, ale kotouč byl zablokován a následný pokus od modré rovněž nedopadl slavně. Nicméně jsme viděli první pokus hostů o útok.
     
    07:11
    Po buly, které proběhlo před Dominikem Nahodilem, se opřel na modré čáře do hrací gumy Martin Věříš, ale domácí muž s maskou včas zaklekl.
     
    07:58
    Vojtěch Patzelt se dostal před brankou ke kotouči, ale usměrnil jej jen vedle Nahodilovy tyče. Hosté se dostávají stále více do hry.
     
    08:19
    Marek Bancíř napálil na modré čáře puk, který ale proletěl jen těsně vedle. Následně se celek z Krkonoš dopouští zakázaného uvolnění.
     
    08:48
    Domácí celek polevil ze svého tempa, jež nastolil na startu utkání, a pouští svého soupeře do útoku. Nyní byli Krkonošští zastaveni ofsajdem.
     
    09:29
    Martin Věříš se neprocpal přes modrou čáru a na druhé straně zakončil ranou z kruhu rychlý brejk Jakub Kraučuk, ale kotouč jen těsně přeletěl horní tyč.
     
    09:48
    Rebelové se procpali až před Hlubučka, který se měl co ohánět, ale nakonec vše ustál a podržel hrací gumu pod lapačkou.
     
    10:09
    Po střele Jana Krajcigra po námazu Martina Poláka od modré čáry je tu další zásah hostujícího muže s maskou, který udržel puk ve výstroji.
     
    10:44
    Štěpán Sedláček se nejprve nevymotal na levém kruhu ke střele, a tak nahrál před kasu, kde číhal Vojtěch Háze, ale ten se také ke kotouči nedostal. Následně přišlo nahození od modré, kde v klidu podržel Nahodil.
     
    11:16
    Výtečně Nahodil! Domácí muž s maskou zlikvidoval velkou šanci Jakuba Exnera, jenž se zjevil zcela sám před jeho svatyní, ale posila z pražské Sparty proti jeho zakončení po ledě vystrčila svůj beton.
     
    12:01
    A znovu se dostali hosté do šance. Jakub Tatar si sjel z pravého kruhu až před brankoviště, odkud pálil na bližší tyč, ale trefil jen nastavené betony brankáře Havlíčkova Brodu.
     
    12:29
    Petr Hlubuček nejprve předvedl jistý zákrok, jímž přerušil hru, a po buly se dopustili Rebelové úmyslného ofsajdu. Buly před jejich kasou.
     
    13:05
    No a vznikla z něj pořádná mela! Po tlačenici na levém kruhu se dostal ke kotouči Jakub Exner, leč Dominik Nahodil bravurně vykopl svůj pravý beton a ránu k tyči vykopl za bránu!
     
    13:42
    Krkonošští jakoby politi živou vodou stále více a více vystrkují růžky. Nyní opět zatlačili a Rebelové byli donuceni vyhodit na zakázané uvolnění.
     
    14:07
    Tak icing i na druhé straně. Dominik Nahodil nejprve zneškodnil šanci Jana Rutrleho, na druhé straně se pak vytasil se zákrokem Petr Hlubuček, který vyrazil střelu Jakuba Kraučuka z rohu. Následně přišel již zmíněný icing.
     
    15:06
    Chvilku se hrálo ve střední třetině, až to nevydržel Jan Rutrle, který nahodil kotouč od modré na branku. Dominik Nahodil v poklidu lapil jeho pokus do lapačky.
     
    15:55
    Hosté se nedokázali prosadit a překonat obranný val na modré čáře. Na druhé straně se Rebelové také nedostali dál, než na modrou.
     
    16:11
    Krkonoše právě vstřelily branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! Bylo jen otázkou času, kdy padne první branka. Jan Rutrle poslal po levém křídle kotouč na kruh, kde se ŠTĚPÁN SEDLÁČEK zbavil obránce a poslal kolmici na brankoviště, kde si vytáhl Nahodila ven Vojtěch Háze, jenž poslal puk zpět na svého kolegu, který se nemýlil. Asistence: Vojtěch Háze a Jan Rutrle.
     
    16:20
    Krkonoše budou hrát v oslabení. Jan Rutrle (KRK) dostal trest za zdržování hry.
     
    17:20
    Krkonošští zatím skvěle brání s nepouští domácí celek před jejich maskovaného muže. Petr Hlubuček tak může býti relativně v klidu.
     
    18:28
    A hosté se dokonce dostali i k ohrožení branky, ale Nahodilovy betony byly včas na ledě. Rebelové se po návratu Rutrleho na led dostali do pásma, ale bylo to s ofsajdem.
     
    19:05
    Rebelové nedokázali přejít až do zakončení a po levém křídle pelášil na branku Jan Rutrle, ale do pásma mu přejel Vojtěch Háze a píská se ofsajd.
     
    19:13
    Domácí výběr má další možnost přesilové hry. Jiří Erban (KRK) inkasuje trest za podražení. První přesilovku Rebel nevyužil, dokáže to nyní?
     
    19:40
    Od modré čáry pálil Marek Bancíř, ale jeho pokus mířící mezi betony vyrazil hostující muž s maskou do míst, odkud jej odpálili Krkonoše pryč.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Rebelové měli parádní náskok do této třetiny, ale Krkonoše se dostaly postupem času do tempa a nakonec i do vedení, když skóroval Štěpán Sedláček.

    Prostřední část začne cca ve 14:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Jakub Abbrent se hned cpal před Hlubučka, ale jeho výjezd zpoza brány skončil jen vypíchnutím kotouče od hostujcího muže s maskou.
     
    20:28
    Rebelové dohrávají přesilovku a Krkonoše výborně šetří čas. Pokus o rychlý brejk Havlíčkova Brodu skončil jen zakázaným uvolněním.
     
    21:11
    Přesilovka je u konce. Domácí se dostali mezi kruhy ke kotouči, ale přes obranný val soupeře jej nedostali dál. Hosté u kotouče.
     
    21:59
    Od modré vyslal nepříjemnou ránu Daniel Kolouch. Puk se točil a kroutil, ale nakonec se vymotal jen těsně vedle levé Hlubučkovy tyče.
     
    22:25
    Rebelové se budou muset bránit. Ve středním pásmu se bojovalo o puk a domácí celek špatně střídal a hráčská lavice (HBR) dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Michal Přibyl.
     
    23:00
    Dobře zasáhl Dominik Nahodil, jenž podržel ve výstroji pokus od modré čáry, na nějž moc neviděl. Domácí muž s maskou tak přerušuje hru.
     
    23:23
    Krkonoše tak dlouho kombinovaly, až se na to domácí beci nevydrželi koukat a odpálili hrací gumu daleko od svého brankaře.
     
    24:00
    A znova se dostal puk až k Petru Hlubučkovi. Rebelové pak museli velmi ostražitě hájit své brankoviště, ale uspěli na jedničku.
     
    24:40
    Již při plném počtu se dral do zakončení Daniel Kolouch, který také nakonec vypálil, ale o malý kousek minul Hlubučkovu zadní tyč.
     
    25:24
    Martin Polák smolařem momentu! Michal Semrád se procpal až na brankoviště, odkud servíroval puk před prázdnou bránu, ale jeho kolega je nedokázal trefit. Naopak z toho byl brejk, který vyřešil svým zákrokem Dominik Nahodil.
     
    26:01
    Petr Hlubuček musel na led po střele od modré čáry. Hostující strážce svatyně včas zaklekl a podržel hrací gumu na hrudi.
     
    26:48
    Oba celky se snažily něco vytvořit v útočné třetině, ale jako zdařilejší kreativci se ukázali obránci, kteří všechny náznaky překazili.
     
    27:37
    Dvakrát došlo na přímý souboj Petr Hlubuček versus Daniel Kolouch. Domácí útočník to nejprve zkusil zblízka po ledě, ale trefil jen připravený beton a následný průnik po pravém křídle zakončil jen střelou do Hlubučkovy náruče.
     
    28:37
    Hra se přelévá ze strany na stranu, ale většinou se kotouč nalézá ve střední třetině. Kombinace oběma týmům celkem vázne.
     
    29:04
    Lukáš Křížek se teď po menších peripetiích dostal na vrcholu mezikruží k odraženému kotouči a napálil jej na kasu. Puk byl lehce tečován a nakonec skončil v Hlubučkově lapačce.
     
    29:46
    Rostislav Klofáč zaváhal za svou brankou a ke kotouči se dostal Jan Rutrle a vybruslil si až před Dominika Nahodila, jehož betony ale nepřehodil.
     
    30:37
    Daniel Kolouch se znovu hnal za kotoučem, ale mezi kruhy proti němu vyjel Petr Hlubuček a výborně odehrál kotouč ke druhému mantinelu.
     
    30:59
    Pokud Krkonoš o útok končí ofsajdem. Což o to, našlápnuto měli klucí dobře, ale to provedení již bylo trochu slabší.
     
    31:11
    Jakub Exner se na brankovišti nakonec dostal k hrací gumě a pokusil se něco vytvořit, ale jeho šance skončila jen na připraveném Dominiku Nahodilovi, jenž schoval kotouč ve výstroji.
     
    31:51
    Michal Semrád se ze středního pásma prokličkoval až na pravý kruh, odkud vypálil. Jeho střelu pod horní tyč ale vyškrábl Hlubuček svou vyrážečkou.
     
    32:30
    A znovu se do kotouče opřel Michal Semrád. Tentokrát zakončoval od modré čáry, ale jeho rána prošla jen cca deset čísel vedle Hlubučkovy branky.
     
    33:37
    Útok Severočechů skončil tak, že Marek Bancíř sebral mezi kruhy kotouč a vydal se s ním do šance. Po přejetí modré vypálil, ale střela byla zablokovaná. Následně se srazil s Jakubem Exnerem, jenž odjíždí v bolestech na střídačku.
     
    34:06
    Svěřenci Petra Srnského se zkoušeli vymotat zpoza brány. Nakonec se puk dostal do ochranné sítě. Stalo se tak poté, co Rostislav Klofáč tečoval puk.
     
    34:25
    Domácí celek vyhrál buly a hned se cpal do útoku, který byl ale zastaven ofsajdem. Následně se hráči chystali na levém bodu pro vhazování, než si všimli, že sudí stojí na druhé straně.
     
    35:16
    Jakub Kraučuk kombinoval s Lukášem Křížkem v rohu pásma tak dlouho, až to zkusil druhý jmenovaný pokusem podél Hlubučkova betonu, leč hrací guma prošla jen mimo.
     
    35:52
    Na druhé straně musel zasahovat Dominik Nahodil, jenž si stáhl do lapačky pokus od modré čáry. Následovat bude vhazování po jeho pravici.
     
    36:24
    Po něm založili Rebelové protiakci, kterou ale na zadním mantinelu vyřešila bránicí dvojice Vojtěch Háze – Jakub Exner.
     
    36:45
    Velmi aktivní Daniel Kolouch nejprve vypálil z pravého kruhu těsně vedle, následně ale zabojoval jako lev a dojel hrací gumu na zadním mantinelu. Zde celkem bez potíží objel klec a zakončil. Puk se od Semrádových bruslí odrazil a mířil mezi nohy gólmana, který ale včas sklapl betony. Následně se k dorážce nedostal Martin Polák.
     
    37:40
    Rebelové nejprve neodkázali svými střeleckými pokusy pokořit připraveného Hlubučka a následně se Krkonoše osvobozují jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    37:58
    Jakub Abbrent se dostal po ose kluziště až mezi kruhy, kde se vyhl obránci a na pravém kruhu vypálil. Kotouč skončil jen těsně vedle.
     
    38:50
    Domácí jsou v zadních řadách poněkud nejistí a soupeř jim svým napadáním u mantinelů notně znepříjemňuje bytí.
     
    39:15
    Lukáš Křížek se po pravém křídle procpal až za modrou čáru. Odsud vypálil a jeho pokus jen těsně minul levou tyč Hlubučkovy svatyně.
     
    39:43
    V závěru třetiny se ještě vylučuje. Domácí celek dostává dvě minuty. Konkrétně Michal Semrád (HBR), který si odpyká trest za hákování.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední část nám gól nenabídla. Domácí celek byl aktivnější a v mnoha směrech svého soupeře předčil, leč trápí jej koncovka a spolehlivý Petr Hlubuček tak stále žhaví naději na shut-out.

    Další část zápasu začne cca v 15:28.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Krkonoše vyvezly ihned po zisku buly kotouč za Nahodila, kde jej sebral Rostislav Klofáč a osvobodil svůj tým vyhozením do středního pásma.
     
    40:58
    Rebelové se na mantinelu dostali ke kotouči a ihned jej poslali daleko od své branky. Domácí celek se zatím dobře brání. Předtím způsobil vhazování ve střední třetině.
     
    41:25
    A nyní jsou hosté donuceni zahrát na zakázané uvolnění. Buly před brankou Petra Hlubučka.
     
    41:47
    Fantastický Dominik Nahodil! Jan Rutrle se dostal na brankovišti ke kotouči, ale domácí muž s maskou fantasticky natáhl své betony. Následně se dostal ke kotouči znovu a po objetí brány na něj zívala odkrytá klec, ale Nahodil se fantastickým skokem přemístil a kotouč mu vypíchl!
     
    42:48
    Rebelové se marně snažili prodrat až do útočné třetiny. Hosté dobře brání svoji modrou čáru. Havlíčkův Brod tak pouze nahazuje na bránu.
     
    43:46
    Hra nemá takové tempo, jaké by diváci očekávali. Rebelové sice bojují a snaží se neustále vyprovokovat soupeře k chybě, ale Krkonoše zatím odolávají.
     
    44:38
    Hosté se cpali před útočnou modrou čáru do útoku, ale díky obrannému zákroku jednoho z Rebelů se kotouč dostal až mimo kluziště.
     
    45:06
    Jan Rutrle se dostal u mantinelu ke kotouči, ale když se prokličkoval na kruh, tak jej odstavil od hrací gumy Daniel Kolouch.
     
    45:35
    Vojtěch Háze se dostal na levém kruhu ke kotouči a poslal jej na branku. Spolehlivý gólman Nahodil jej ale viděl a v klidu si hrací gumu stáhl do lapačky.
     
    46:40
    Velké šance na obou stranách! Jakub Tatar nejprve nahazoval před odkrytou klec, ale fantastickým obranným zákrokem se blýskl dojíždějící Rostislav Klofáč, jemuž se povedlo odpálit hrací gumu pryč. Následně se do brejku vydal po vysunutí Martina Poláka Michal Semrád, ale jeho rána z kruhu letěla jen těsně nad.
     
    47:11
    Rebelům se nepovedl průnik do pásma soupeře a při opakovaném pokusu se píská zakázané uvolnění. Havlíčkův Brod pomalu ztrácí čas.
     
    47:53
    Bude se vylučovat. Rebelové budou hrát přesilovku a mají šanci na srovnání stavu! Jiří Lamač (KRK) dostal dvě minuty za podražení.
     
    48:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové v přesilovce srovnávají stav zápasu na 1:1! Rostislavu Klofáčovi se to nejprve nepovedlo, když jeho střela skončila jen na vyrážečce gólmana Krkonoš. Hostům se ale nepovedlo vyhodit a na levém kruhu se dostal k hracímu předmětu MICHAL SEMRÁD, jehož střela prošla až za Petra Hlubučka! Asistence: Lukáš Křížek.
     
    49:02
    Martin Polák sebral puk ve středním pásmu, jeho kolega byl faulován a bude tu další přesilovka. Zatím je to výhoda pro domácí...
     
    49:24
    ... ta ale moc dlouho netrvala a navíc se Rebelové sami vyhnali z pásma. Následně usedá na lavici hanby Jan Rutrle (KRK) za podražení.
     
    49:50
    Jakub Kraučuk se snažil vymotat v rohu pásma s kotoučem, ale po srážce s vlastním hráčem upadl. Puk se ale dostal na modré čáře k Marku Bancířovi a jeho rána byla zblokovaná.
     
    50:34
    Krkonoše vyhodily kotouč až k Dominiku Nahodilovi. Rebelové ukázali přímočarou akci, ale družina Havlíčkova Brodu ji dovedla jen ke střele do Hlubučkova betonu.
     
    51:24
    Rostislav Klofáč přišel na modré čáře o kotouč a následně se hostům povedlo vyhodit kotouč až k Nahodilově svatyni. Hosté v plném počtu.
     
    Dnešní utkání sleduje 69 diváků.
     
    52:23
    Velké štěstí pro domácí tým! Všem fandům Rebelů teď musela ztuhnout krev v žilách! Vojtěch Háze mezi kruhy vypálil a jeho rána jen o kousek minula pravou tyčku. Puk se ale od zadního hrazení odrazil před brankoviště, kde dorážel Vojtěch Patzelt, leč u tyče našel jen bravurní beton Dominika Nahodila. Háze se pak mezi kruhy dostal k reparátu, ale zblokovaná střela propadla jen těsně vedle.
     
    53:45
    Havlíčkův Brod se dostal k Hlubučkovi, ale zblízka trefil jen jeho betony. Následně se puk odrazil do středního pásma, odkud domácí jen nahodili.
     
    54:22
    A při dalším pokusu o rychlý přechod do pásma jim byl odpískán úmyslný ofsajd. Ihned po buly pálil Jakub Exner, ale Dominik Nahodil měl svou lapačku připravenou.
     
    54:48
    Jakubové Tatar s Exnerem se dostali na brankovišti ke dvěma dorážkám, ale pokaždé zůstaly Nahodilovy betony pevně přitisknuté k ledu. Nakonec mu pomohl ještě obránce, který padl před něj. Domácí uklidňují situaci a vyhazují do středního pásma.
     
    55:34
    Krkonoše ostřelují Nahodila jako diví. Střela Vojtěcha Patzelta k bližší tyči skončila jen na betonu domácího gólmana a následné dělo z pravého kruhu bylo zblokované do ochranné sítě.
     
    55:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové otáčí vývoj zápasu a poté co přežili několik tutovek soupeře, sami udeřili. Opět se potvrdilo, že když nedáš, tak pak dostaneš. JAKUB ABBRENT sebral na své modré čáře kotouč a projel s ním až do útočné třetiny, kde se dostal na pravý kruh, odkud vypálil. Jeho přímočarý pokus skončil až za zády opařeného Hlubučka, který měl zřejmě nárok na to, aby tuto střelu chytil. Bez asistence.
     
    56:45
    Rebelové jsou po tomto gólu aktivnější, Krkonoše naopak trochu polevily. Domácí celek se neustále tlačí před soupeřovu svatyni.
     
    57:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Krkonoš je mi nyní trochu líto. Hosté měli více ze hry a vypracovali si hodně šancí, leč Rebelové dokázali jejich nápor potlačit a vedou již o dvě branky. DANIEL KOLOUCH se v mlýnici před brankou dostal ke kotouči a z první jej poslal přímo za záda dezorientovaného Petra Hlubučka! Bez asistence.

    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    58:08
    Domácí celek zahrál vysokou holí. Buly před Nahodilem. Zkusí Krkonoše něco vymyslet a odvolají Hlubučka z branky?
     
    58:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neodvolají, jelikož hned po buly přišla velmi nepřesná střela, po níž sebral domácí celek kotouč a nestíhající obrana soupeře nechala dálnici prostoru duu Michal Kořenář – LUKÁŠ KŘÍŽEK. Oba hráči si několikrát vyměnili puk a gólman Krkonoš se po této koupeli nemusí ani sprchovat. Druhý jmenovaný rychlou střelou do poloodkryté klece završil obrat dne! Asistence: Michal Kořenář.
     
    59:09
    Ještě musel vytáhnout po střele z kruhu dobrá zákrok betonem Dominik Nahodil. Na druhé straně pak přišla po brejku střela z pravého kruhu, jíž lapil připravený Hlubuček.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Dlouho to tak nevypadalo, ale Rebelové nakonec slaví vysoké vítězství. Nejprve vyrovnal Michal Semrád a v samotném závěru rozhodl Jakub Abbrent. Výsledek pak ještě navýšili Daniel Kolouch a Lukáš Křížek.

    Z Kotliny se v vámi s přáním hezkého zbytku dne loučí Richard Wagner. Na počtenou! (15:57:23)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 49. Semrád (Křížek), 56. Abbrent, 58. Kolouch, 59. Křížek (Kořenář) – 17. Sedláček (Háze, Rutrle)


    BK Havlíčkův Brod: Nahodil (Adam) – Klofáč, Mendl "C", Bancíř, Krajcigr, Gažák – Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kolouch, Semrád, Polák, Přibyl, Kořenář.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    HC Krkonoše: Hlubuček (Kulich) – Patzelt "C", Erban, Lamač, Mikulík, Sedláček, Háze, Věříš, Rutrle, Tatar, Chlum, Hlaváč, Exner.
    Trenér: Petr Srnský.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Radek Špringl st., Radek Špringl ml.

    Diváci: 69
    bahis siteleri