Havlíčkův Brod – Krkonoše 4:1 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:1 (0:1, 0:0, 4:0)
HC Krkonoše
Neděle 01.12.2013, 14:00 • ZS Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    58:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neodvolají, jelikož hned po buly přišla velmi nepřesná střela, po níž sebral domácí celek kotouč a nestíhající obrana soupeře nechala dálnici prostoru duu Michal Kořenář – LUKÁŠ KŘÍŽEK. Oba hráči si několikrát vyměnili puk a gólman Krkonoš se po této koupeli nemusí ani sprchovat. Druhý jmenovaný rychlou střelou do poloodkryté klece završil obrat dne! Asistence: Michal Kořenář.
     
    57:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Krkonoš je mi nyní trochu líto. Hosté měli více ze hry a vypracovali si hodně šancí, leč Rebelové dokázali jejich nápor potlačit a vedou již o dvě branky. DANIEL KOLOUCH se v mlýnici před brankou dostal ke kotouči a z první jej poslal přímo za záda dezorientovaného Petra Hlubučka! Bez asistence.

    Hosté si vyžádali oddechový čas.
     
    55:46
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové otáčí vývoj zápasu a poté co přežili několik tutovek soupeře, sami udeřili. Opět se potvrdilo, že když nedáš, tak pak dostaneš. JAKUB ABBRENT sebral na své modré čáře kotouč a projel s ním až do útočné třetiny, kde se dostal na pravý kruh, odkud vypálil. Jeho přímočarý pokus skončil až za zády opařeného Hlubučka, který měl zřejmě nárok na to, aby tuto střelu chytil. Bez asistence.
     
    54:48
    Jakubové Tatar s Exnerem se dostali na brankovišti ke dvěma dorážkám, ale pokaždé zůstaly Nahodilovy betony pevně přitisknuté k ledu. Nakonec mu pomohl ještě obránce, který padl před něj. Domácí uklidňují situaci a vyhazují do středního pásma.
     
    52:23
    Velké štěstí pro domácí tým! Všem fandům Rebelů teď musela ztuhnout krev v žilách! Vojtěch Háze mezi kruhy vypálil a jeho rána jen o kousek minula pravou tyčku. Puk se ale od zadního hrazení odrazil před brankoviště, kde dorážel Vojtěch Patzelt, leč u tyče našel jen bravurní beton Dominika Nahodila. Háze se pak mezi kruhy dostal k reparátu, ale zblokovaná střela propadla jen těsně vedle.
     
    49:24
    ... ta ale moc dlouho netrvala a navíc se Rebelové sami vyhnali z pásma. Následně usedá na lavici hanby Jan Rutrle (KRK) za podražení.
     
    48:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové v přesilovce srovnávají stav zápasu na 1:1! Rostislavu Klofáčovi se to nejprve nepovedlo, když jeho střela skončila jen na vyrážečce gólmana Krkonoš. Hostům se ale nepovedlo vyhodit a na levém kruhu se dostal k hracímu předmětu MICHAL SEMRÁD, jehož střela prošla až za Petra Hlubučka! Asistence: Lukáš Křížek.
     
    47:53
    Bude se vylučovat. Rebelové budou hrát přesilovku a mají šanci na srovnání stavu! Jiří Lamač (KRK) dostal dvě minuty za podražení.
     
    46:40
    Velké šance na obou stranách! Jakub Tatar nejprve nahazoval před odkrytou klec, ale fantastickým obranným zákrokem se blýskl dojíždějící Rostislav Klofáč, jemuž se povedlo odpálit hrací gumu pryč. Následně se do brejku vydal po vysunutí Martina Poláka Michal Semrád, ale jeho rána z kruhu letěla jen těsně nad.
     
    41:47
    Fantastický Dominik Nahodil! Jan Rutrle se dostal na brankovišti ke kotouči, ale domácí muž s maskou fantasticky natáhl své betony. Následně se dostal ke kotouči znovu a po objetí brány na něj zívala odkrytá klec, ale Nahodil se fantastickým skokem přemístil a kotouč mu vypíchl!
     
    39:43
    V závěru třetiny se ještě vylučuje. Domácí celek dostává dvě minuty. Konkrétně Michal Semrád (HBR), který si odpyká trest za hákování.
     
    36:45
    Velmi aktivní Daniel Kolouch nejprve vypálil z pravého kruhu těsně vedle, následně ale zabojoval jako lev a dojel hrací gumu na zadním mantinelu. Zde celkem bez potíží objel klec a zakončil. Puk se od Semrádových bruslí odrazil a mířil mezi nohy gólmana, který ale včas sklapl betony. Následně se k dorážce nedostal Martin Polák.
     
    25:24
    Martin Polák smolařem momentu! Michal Semrád se procpal až na brankoviště, odkud servíroval puk před prázdnou bránu, ale jeho kolega je nedokázal trefit. Naopak z toho byl brejk, který vyřešil svým zákrokem Dominik Nahodil.
     
    22:25
    Rebelové se budou muset bránit. Ve středním pásmu se bojovalo o puk a domácí celek špatně střídal a hráčská lavice (HBR) dostává trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Michal Přibyl.
     
    19:13
    Domácí výběr má další možnost přesilové hry. Jiří Erban (KRK) inkasuje trest za podražení. První přesilovku Rebel nevyužil, dokáže to nyní?
     
    16:20
    Krkonoše budou hrát v oslabení. Jan Rutrle (KRK) dostal trest za zdržování hry.
     
    16:11
    Krkonoše právě vstřelily branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! Bylo jen otázkou času, kdy padne první branka. Jan Rutrle poslal po levém křídle kotouč na kruh, kde se ŠTĚPÁN SEDLÁČEK zbavil obránce a poslal kolmici na brankoviště, kde si vytáhl Nahodila ven Vojtěch Háze, jenž poslal puk zpět na svého kolegu, který se nemýlil. Asistence: Vojtěch Háze a Jan Rutrle.
     
    13:05
    No a vznikla z něj pořádná mela! Po tlačenici na levém kruhu se dostal ke kotouči Jakub Exner, leč Dominik Nahodil bravurně vykopl svůj pravý beton a ránu k tyči vykopl za bránu!
     
    11:16
    Výtečně Nahodil! Domácí muž s maskou zlikvidoval velkou šanci Jakuba Exnera, jenž se zjevil zcela sám před jeho svatyní, ale posila z pražské Sparty proti jeho zakončení po ledě vystrčila svůj beton.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 49. Semrád (Křížek), 56. Abbrent, 58. Kolouch, 59. Křížek (Kořenář) – 17. Sedláček (Háze, Rutrle)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Adam) – Klofáč, Mendl "C", Bancíř, Krajcigr, Gažák – Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kolouch, Semrád, Polák, Přibyl, Kořenář.
    Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    HC Krkonoše: Hlubuček (Kulich) – Patzelt "C", Erban, Lamač, Mikulík, Sedláček, Háze, Věříš, Rutrle, Tatar, Chlum, Hlaváč, Exner.
    Trenér: Petr Srnský.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Radek Špringl st., Radek Špringl ml.

    Diváci: 69
    bahis siteleri