Třinec – Vsetín 5:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:7 (kon.) | Ústí n/L – Litvínov 2:4 (kon.)
Hr. Králové – Slavia 4:5 (0:1 po s.n.) | Olomouc – Opava 9:0 (kon.) | Kometa Brno – Jihlava 3:4 (0:1 po s.n.)
Žďár n/S – Liberec 6:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Kometa Brno
3:4 (1:1, 1:0, 1:2 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Neděle 01.12.2013, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
    Vítěznou trefu zajistil TOMÁŠ MEJZLÍK.
     
    Hostujcíí Tomáš Mejzlík dává, když nad betonem překonal Dostála! – 0:1
     
    63:15
    Kousal sám před Dostálem, jeho bekhend ale mířil jen do připraveného brankáře domácích!
     
    62:35
    Klenec dostal zajímavou nabídku do mezikruží, z první se mu ale jeho pokus příliš nevydařil a rána mu tak nesedla, jak by si představoval. Všechno pohotově řeší gólman Škarek.
     
    59:57
    Hostující Oščádal měl v samotném závěru na holi možnou vítěznou branku, jeho pokus švihem z pravého kruhu ale mířil jen do připraveného Dostála.
     
    55:43
    Čermák z levého křídla pálí v přečíslení dva na jednoho jen do připraveného Dostála. Hosté jsou vyrovnávací brankou patřičně nabuzeni.
     
    55:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilovka bleskově využita, na modré čáře napřáhl MICHAL SMUTNÝ, který se svoji pumelenicí k levé tyči dočkal vyrovnávací trefy. Domácí Dostál byl na tuhle dobře mířenou pumelenici krátký. Asistence: Tomáš Mejzlík, Ondřej Najman.
     
    55:04
    Velká šance pro hosty srovnat skóre zápasu! Domácí Aleš Trnka je vyloučen za hákování.
     
    52:04
    Ošádal je vyloučen za hákování. Přesilovka pro domácí Kometu.
     
    50:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hostující hráči snižují stav zápasu! Po chybě Komety ve středním pásmu se do samostatného úniku utrhl TOMÁŠ MEJZLÍK a sám proti Dostálovi si počínal svoji kličkou do bekhendu úspěšně. Následně svoji branku patřičně oslavil. Kometa tak vede již jen o jednu trefu. Bez asistence.
     
    47:08
    Kometa jde znovu do oslabení, Čejka je vyloučen za hákování.
     
    44:46
    Přesilovka pro Jihlavu. Zábranský (KOM) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    41:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí na kraji třetí třetiny navyšují své vedení! Lukáš Zukal od modré čáry našel přesně hůl u pravé tyče stojícího FILIPA KRÁLE, který jemnou tečí dopravil puk do poloodkryté brány. Velkou zásluhu na tomhle gólu má brněnský kapitán, jeho pas byl milimetrový. Asistence: Lukáš Zukal.
     
    38:10
    Kousal po pravém křídle prchl do slibného samostatného úniku, natlačil se před Dostála, toho ale nedokázal překonat. Skóre se tak nemění.
     
    30:40
    Po ráně Zábranského od modré mohl dorážet Zukal, trefil ale jen hostujícího brankáře!
     
    29:07
    Domácí budou hrát přesilovou hru. Pražák je vyloučen za krosček.
     
    25:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa otupila počáteční tlak hostí a vrací se zpátky do vedení. Na modré čáře napřáhl obránce LUKÁŠ ZUKAL, který svoji ránu nasměroval přímo do hostující brány. Brankář Škarek toho moc neviděl a na puk tak nezvládl patřičně zareagovat. Asistence: Sebastian Šmída, Marek Škvrně.
     
    23:29
    Kousal hledal před bránou Najmana, který v jasné šanci poslal puk jen mimo levou tyč domácí brány. Velká šance jihlavské Dukly!
     
    17:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté v první třetině ještě vyrovnávají stav duelu. Z rychlého protiútoku se puk dostal do mezikruží k volnému ONDŘEJI NAJMANOVI, který měl poměrně dostatek času na koncovku. Proti jeho střele k tyči byl brněnský Dostál bez šance. Asistence: Vojtěch Pražák.
     
    13:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a dostávají se v zápase do vedení! Po zmatcích na hranici brankoviště hostí se k volnému puku dostal FILIP KLENEC a s patřičnou dávkou štěstí ho propálil pod rukou povyjetého Škarka do hostující brány. Asistence: Lukáš Zukal, Jakub Čejka.
     
    12:19
    Po faulu na pronikajícího Kučeru se bude vylučovat. Za hákování míří na trestnou lavici hostující Mareš. První přesilovka pro Kometu v zápase.
     
    10:23
    Hostující Kousal dostal přihrávku do mezikruží, před Dostálem byl zcela sám, než si ale stačil puk zpracovat, byli u něj domácí a Kousal nedokázal přesně vystřelit.
     
    00:47
    Čejka dostal od Šmídy z pravého křídla přesný pas do mezikruží, sám před Škarkem však nedokázal zakončit přesně.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 14. Klenec (Zukal, Čejka), 26. Zukal (Šmída, Škvrně), 42. Král (Zukal) – 18. Najman (Pražák), 51. Mejzlík, 56. Smutný (Mejzlík, Najman), rozh. náj. Mejzlík


    HC Kometa Brno: Dostál (Šindelka) – Petrla, Jeřábek, Trnka, Zábranský, Zukal (C), Furch, Mikyska – Klenec, Kučera, Král, Knap, Gajarský, Škvrně, Čejka, Matula, Svoboda, Süss, Krejčí.
    HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – Havelka, Mareš, Pražák (C), Váňa – Čermák, Branský, Najman, Adam, Chylík, Mejzlík, Smutný, Huňáček, Kousal, Prokš, Vrátný, Oščádal.
    bahis siteleri