Jihlava – Most 6:3 (kon.) | Kadaň – Olomouc 5:4 (po pr.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 4:1 (kon.)
Havířov – Benátky n/J 1:9 (kon.) | Beroun – Ústí n/L 3:2 (kon.) | Litoměřice – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
Šumperk – Motor ČB 3:4 (kon.)
konec
AZ Havířov
1:9 (1:3, 0:3, 0:3)
HC Benátky nad Jizerou
Středa 22.01.2014, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:11
    Benátky právě vstřelily branku!
    Tak to už je debakl. VÍT JONÁK tečuje puk nahozený od mantinelu podeváté za Danečka. Asistence Josef Skořepa a Pavel Zacha.
     
    55:36
    Benátky právě vstřelily branku!
    Jak je to jednoduché, když se to daří! DANIEL ŠPAČEK si z levého křídla najel bleskově až před Danečka a nad jeho ramenem zavěsil puk pod víko. Asistence Lukáš Krejčík a Daniel Skalický.
     
    51:08
    Benátky právě vstřelily branku!
    Stačila opravdu chvilka a je tu další přesilovkový gól Benátek. Pabiškova střela od modré se odrazila od tyče přesně na hůl VÍTA JONÁKA a ten neměl problém puk doklepnout do odkryté branky. Asistence Lukáš Pabiška.
     
    29:19
    Benátky právě vstřelily branku!
    Další využitá přesilovka Benátek. MICHAL BÁRTA se trefuje zblízka pod víko a to vypadá na debakl Havířovských. Asistence Antonín Dušek.
     
    25:41
    Benátky právě vstřelily branku!
    Další nedůslednost v defenzívě AZetu aje to 5:1 pro hosty. PETR KICA jen lehce tečoval nahození před branku a puk zamířil přesně k tyči. Asistence Michal Bárta a Antonín Dušek.
     
    22:13
    Benátky právě vstřelily branku!
    Už to vypadalo, že tuto přesilovku AZ přežije bez pohromy, ale pak od modré namířil přesně FILIP PYROCHTA a vymetl šibenici havířovské branky – 1:4. Asistence Lukáš Krejčík a Daniel Špaček.
     
    17:01
    Benátky právě vstřelily branku!
    Hosté využívají i druhou přesilovku a vedou už 3:1. MICHAL BÁRTA pronikl do útočného pásma po křídle, objel branku a než se stačil Daneček přesunout zasunul mu puk k tyčce. Asistence Antonín Dušek.
     
    10:11
    Benátky právě vstřelily branku!
    Tak tomu se říká bleskový obrat skóre. Hned po rozehrání se vydali hosté do útoku a DANIEL SKALICKÝ střelou hned s poza modré čáry překvapil Danečka přesnou ránou k tyči.Asistence David Kajínek a Lukáš Krejčík.
     
    09:58
    Benátky právě vstřelily branku!
    A máme srovnáno! PAVEL ZACHA si s pukem objel branku narazil si jej se spoluhráčem a pak zavěsil přesně k tyči. Asistence Jiří Říha.
     
    06:43
    Havířov právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ HAVEL se dostal do samostatného úniku a s přehledem po ledě mezi betony překonává Trenčana. Asistence Rostislav Marosz a Michal Sztefek.
    Marken.cz

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 7. Havel (Marosz, Sztefek) – 10. Zacha (Říha), 11. Skalický (Kajínek, Krejčík), 18. Bárta (Dušek), 23. Pyrochta (Krejčík, Špaček), 26. Kica (Bárta, Dušek), 30. Bárta (Dušek), 52. Jonák (Pabiška), 56. Špaček (Krejčí, Skalický), 58. Jonák (Skořepa, Zacha)


    AZ Havířov: L. Daneček (Turšner) – Bezuška, Vosátko, Roupec, Krisl, Graca, Koma, Klimíček, Deutsch – Havel, Marosz, Sztefek – J. Daneček, Šlahař, Maruna – Říčka, Haas, Klimša – Škumát, Pechanec, Rimmel
    Trenéři:Jan Daneček – Stanislav Sztefek.

    HC Benátky nad Jizerou: Trenčan (Stejskal) – Říha, Ulrych, Kajínek, Pyrochta, Jánošík, Niko, Pabiška – Kica, Dušek, Bárta – Jonák, Skořepa, Zacha – Krejčík, Skalický, Špaček – Klimt, Vařecha, Maďar – Mikyska
    Trenér: Filip Pešán

    Rozhodčí: Hejduk – Čížek, Křivohlavý

    Diváci: 1.960
    bahis siteleri