Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Středočeský kraj
2:6 (1:2, 1:1, 0:3)
Hlavní město Praha
Středa 22.01.2014, 18:30 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Z Kotliny je to z programu ZODM vše, mějte se krásně a děkujeme za sledování onlajnů! (20:32:59)
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Lukáš Rousek (JHC) – Michael Gaspar (PHA)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:43
    Středočeši se neudrželi u branky a na druhé straně promarnila Praha dobrou šanci. Je konec, vážení a milí.
     
    44:12
    Pražský mančaft se skvěle brání a dokonce se dostal i do šance. Na pravém kruhu vystřelil rozjetý útočník, ale Kryštof Zázvorka udržel puk v klíně.
     
    43:34
    Na trestnou lavici musí ještě usednout za hákování hráč pražského celku Jakub Marek (PHA). Jeho tým tak ještě minimálně jednou pozná, jaké je to hrát v oslabení.
     
    43:32
    Lukáš Rousek si s Lukášem Dvořákem několikrát vyměnili kotouč, ale nakonec se nedokázali domluvit a puku se chopili pražští hokejisté.
     
    42:42
    Středočeši se drželi před kasou, jíž hájí brankář Václav Mokrý a Pražané nakonec poslali puk trochu ukvapeně přes všechny čáry.
     
    42:01
    A hned po buly to zkusil po kratší kombinaci z levého kruhu Matyáš Zelinger, ale ani on nedokázal pokořit výborného Mokrého.
     
    41:40
    Zápas už se jen dohrává a Středočeši se snaží o korekci skóre. Z pravého kruhu zakončil Adam Šiller, ale na připraveného Václava Mokrého nevyzrál.
     
    40:29
    Ale pražští hokejisté nemají dost a stále se snaží ještě skórovat. Do puku se opřel na levém kruhu Václav Burda a Kryštof Zázvorka musel rychle na led. Puk ale schoval ve výstroji.
     
    39:46
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Tak to je kanonáda! Upřímně je mi sympaticky bojujících Středočechů líto. Dominik Danov se prosmýkl obranou a nalil kotouč na modrou čáru, kde si směrem ke středu kluziště vyjel ANTONÍN WÜNSCH, jehož dělovka skončila přesně nad ramenem Kryštofa Zázvorky! Asistence: Dominik Danov.
     
    39:10
    A to vyhrál tým ze středu Čech a hned se natlačil do pásma, ale Václav Mokrý si výjezd zpoza brány pohlídal a kotouč pokryl ve své výstroji.
     
    38:50
    Středočeši se snažili o odpověď, ale jejich akce byla přerušená odpískaným ofsajdem, po němž bude následovat buly ve středním pásmu.
     
    37:55
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Hlavní město Praha právě dovršuje "bůra" a je tak rozhodnuto, že dnešní zápas, poslední střetnutí v rámci ZODM v Kotlině vyhraje Praha. Ostap Safin vypálil, gólman jeho střelu pouze ztlumil a VÁCLAV BURDA pak poslal kotouč za jeho záda. Máme zde druhého dvougólového střelce. Navíc se jedná o využitou přesilovku. Asistence: Ostap Safin.
     
    37:05
    Rozhodčí se nyní rozhodl vyloučit Dominika Hrachovce (STC) za faul kolenem. Někteří diváci, zřejmě plavci s dlouhou praxí z pískání hokeje, jeho výrok kritizují.
     
    36:18
    Dominik Danov se procpal na pravý kruh a tvrdě vypálil. Jeho střela ale skončila jen v lapačce připraveného Kryštofa Zázvorky, který na bližší tyči podržel kotouč.
     
    35:42
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražský celek se dostává do dvougólového náskoku. Před brankou se zjevil VIKTOR MARTÍNEK, který využil nekoncentrovanosti brankáře Kryštofa Zázvorky, který si nepohlídal kotouč a pražský kanonýr tak druhou trefou v zápase zvyšuje na 4:2! Bez asistence.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Rousek (Wojnar, Kučera), 20. Kučera (Wojnar) – 8. Safin (Kern), 13. Burda (Safin), 24. Martínek, 36. Martínek, 38. Burda (Safin), 40. Wünsch (Danov)


    Středočeský kraj: Zázvorka (Patera) – Šantrůček, Kryll, Šebesta, Veber, Husarik – Zelingr, Haspeklo, Dlabola, Hrabík, Dvořák, Furch "C", Hrachovec, Mocek, Foerster, Rejzek, Kučera, Rousek, Wojnar, Šiller.
    Trenér: Jaroslav Brabec.

    Hlavní město Praha: Mokrý (Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský "A", Vojtela, T. Duda, Hanuš – Burda "C", Safin, Kern "A", Martínek, Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika.
    Trenér: Jiří Kročák.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jan Blaha, David Parýzek
    bahis siteleri