Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Královéhradecký kraj
2:1 (0:0, 2:1, 0:0)
Karlovarský kraj
Středa 22.01.2014, 15:00 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Ondřej Chrtek (HKK) – František Klejna (KVK) (16:52:40)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:59
    Královéhradečtí zalehli puk na pravém kruhu. Za zdržování hry je vykázán Jaroslav Dvořák (HKK), už se nic nestane!
     
    44:53
    Tomáš Vomáčka kryje fantasticky dorážku z brankové čáry a Královéhradečtí následně vyhazují puk na zakázané uvolnění!
     
    44:35
    Martin Slabý předvedl zcela zbytečnou eskapádu. Rozhodčí přerušil hru, jelikož v pravém rohu zůstal ležet otřesený Jakub Lelek. Karlovarský hráč ale začal křičet na sudího a své nervy pak nechal na pochodu i v ostrém slovním souboji s protihráčem.
     
    44:06
    Tomáš Vomáčka nejprve předvedl dobrý zákrok a následně se jeho celek osvobozuje jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    43:26
    Královéhradecký brankář následně lapil nebezpečnou střelu Jana Bečky z pravého kruhu. Královéhradečtí i Karlovarští fanoušci fandí jako o život. Slyšet je hlavně ty východočeské.
     
    43:21
    Následně se o to pokusil i Jaroslav Dvořák, ale ten trefil jen hráče, který stál proti němu. Na druhé straně utekl Martinu Slabému puk a ten schoval pod lapačku Tomáš Vomáčka.
     
    42:50
    Jenže se hned zase vrátil na střídačku a Filip Jirásek dnes potřetí zklamal při pokusu do prázdné branky!
     
    42:14
    Vysoký oblouček Královéhradeckých zachytil František Klejna, jenž poslal dopředu Radka Proška, ale ten byl nachytán v ofsajdu. Gólman se vrací zpět do kasy.
     
    41:58
    Na brankovišti se výborným zákrokem blýskl Tomáš Vomáčka, který podržel puk mezi betony po dorážce Jiřího Nídla z bezprostřední blízkosti.

    Královéhradečtí si vyžádali time-out.
     
    41:48
    Jiří Nídl se na kruhu dostal ke střele, kterou Tomáš Vomáčka vyrazil jen před sebe, ale jeho jmenovec Halberštát se nedokázal následně trefit do prázdné branky!
     
    41:39
    Tomáš Vomáčka drží kotouč pod lapačkou poté, co se odrazil od zadního mantinelu. Severočeši si následně vyžádali time-out a hrají bez gólmana!
     
    41:16
    Ke střele se na pravém kruhu dostal Václav Maršík, ale jeho zakončení si našlo cestu jen do hrudi připraveného brankáře Adama Berana.
     
    40:08
    Do brejku se dostal Jaroslav Dvořák, který ujížděl sám na Adama Berana, kterého se snažil rozhýbat a z první mu prostrčit kotouč mezi betony až za čáru. Karlovarský gólman ale odolal a puk si pohlídal.
     
    39:33
    Radek Prošek se po nahrávce Martina Slabého ocitl na pravém kruhu, kde se opřel do kotouče, jenž ale skončil jen na vyrážečce připraveného Tomáše Vomáčky.
     
    37:48
    František Klejna se po pravém křídle procpal až před branku a nakonec kolem Tomáše Vomáčky poslal nahrávku před prázdnou klec, ale nebyl tam nikdo, kdo by dorazil kotouč.
     
    36:49
    Píská se zakázané uvolnění Královéhradeckých, kteří se museli bránit tlaku soupeře, a hned po buly navíc musel likvidovat nepříjemnou jedovku Tomáš Vomáčka.
     
    35:40
    Neoplatí. Na začátku početní výhody to vypadalo, že to vyjde, ale nakonec se Královéhradečtí osvobodili a udrželi před brankou soupeře.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 19. F. Jirásek (Štohanzl), 28. Štohanzl (F. Jirásek, Dvořák) – 17. Nídl (Slabý)


    Královéhradecký kraj: Vomáčka (Kouba) – Jonáš, Voňka, D. Jirásek, Pohl, Muška, Šalda – Růta, Teuber, Lelek, Chrtek, Pažourek, Hanousek, Matouš "C", F. Jirásek, Martinec, Štohanzl, Havelec, Křížek, Franc, Maršík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Karlovarský kraj: Beran (Fuksa) – Bernáth, Chmiel, Ptáček, Kellner, Klejna, Koco Kala, Štaif, Přibyl – Tocik, Petrov, Halberštát, Hoang, Bečka, Prošek, Nídl, Maloušek, Habr, Šik, Šetek, Slabý.
    Trenéři: Radek Škarda a Jiří Parkmann.

    Rozhodčí: Jan Doležal – Jan Blaha, David Parýzek
    bahis siteleri