Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Královéhradecký kraj
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
Ústecký kraj
Středa 22.01.2014, 09:45 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Martin Štohanzl (HKK) – Matyáš Svoboda (ULK) (11:38:10)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:50
    Jaroslav Dvořák nepustil Ústecké ven z pásma! Je konec!
     
    44:39
    Nicméně je tu trest pro Ústecký kraj a Východočeši tak zřejmě zvítězí. Na lavici hanby usedá Lukáš Vopat (ULK) za podražení.

    Time-out také pro Královéhradecký kraj.
     
    44:31
    Filip Jirásek mohl znovu zakončovat do odkryté klece, ale když to byl ofsajd, tak mu kotouč vypíchl dojíždějící obránce!
     
    44:24
    Milan Kožnar se nadvakrát dostal zpět ven z branky a Matyáš Svoboda našel na modré čáře Marka Havlíka, který nahazoval na teč, ale obrana východočeského celku skvěle zapracovala a odstavila všechny hráče, takže Vomáčka v klidu pokryl puk na hrudi.

    Time-out pro Ústecké.
     
    43:49
    Fanoušci Královéhradeckého kraje už se radovali z gólu do prázdné brány, který vsítil Filip Jirásek, ale ten nemohl platit, protože byl pískán ofsajd.
     
    43:32
    Branka severočeského celku je prázdná! Matyáš Svoboda z levého kruhu trefil jen vyrážečku připraveného brankáře Tomáše Vomáčky!
     
    43:22
    Nyní už ale odjíždí v péči lékaře a kustoda na střídačku. Jen evidentně otřesen. Jestli jsem dobře viděl, tak se jednalo o jediného střelce zápasu Radima Šaldu.
     
    43:22
    Matyáš Svoboda parádně našel Jana Svobodu, který se efektní stahovačkou zbavil obránce a ujížděl sám na bránu, ale jeho forehandové zakončení zneškodnil fantastickým betonem Tomáš Vomáčka, který tak vytáhl zákrok zápasu. Následně brankář královéhradeckého mladšího dorostu vyjel na kruh a oslavně zagestikuloval směrem k fanouškům. Při jeho zákroku ale došlo k posunutí branky a za kasou zůstal ležet jeden z hráčů východočeského výběru, který je dlouho ošetřován.
     
    42:44
    Již při plném počtu hráčů na ledové ploše nalil Zdeněk Křížek kotouč na levý kruh, kde jej napálil pod břevno Radim Šalda, ale Milan Kožnar předvedl fantastický zákrok lapačkou!
     
    42:30
    Zdeněk Křížek se na pravém kruhu dostal ke střele, ale ta skončila jen na betonech výborného brankáře Milana Kožnara.
     
    41:43
    Na ledě i na tribunách přibylo nervozity. Nejprve se do šance nedostal Ústecký kraj a následně byla akce východočeského výběru zastavena jen za cenu nedovoleného bránění, za nějž pyká na trestné lavici Filip Fraško (ULK).
     
    41:05
    Petr Chlán přiklepl puk Lukáši Vacínovi, jehož střela byla v klubku těl před kasou tečovaná a prošla těsně vedle tyče. Následně se do puku opřel na modré čáře Roman Cikánek, ale nejprve trefil obránce a další sražený puk pokryl pod svým tělem Tomáš Vomáčka!
     
    40:28
    Ondřej Buchtela je na ledě. Východočeši se za přesilovku nedostali k pořádné střele a Milan Kožnar tak mohl být úplně v klidu.
     
    40:01
    Ústecký celek dokázal vyhodit kotouč až k brance Tomáše Vomáčky a sprintujícímu hráči chybělo jen málo k tomu, aby puk dostihl dřív, než jeho soupeř.
     
    39:35
    Dobrou šanci Královéhradeckého kraje překazil ostrým zákrokem Ondřej Buchtela (ULK), který doslova sroloval k zemi Martina Štohanzla, který ve velkých bolestech odjíždí na střídačku. Hráč severočeského celku je dnes již potřetí na trestné lavici.
     
    39:26
    Ústečtí hokejisté mají velký tlak a snaží se dostat k přímému ohrožení branky. Východočeši ale skvěle brání prostor před Vomáčkovou klecí a soupeře do ničeho vážnějšího nepouštějí.
     
    38:38
    Nahození Lukáše Vopata jen projelo za Vomáčkovou klecí a Královéhradečtí možná trochu zbrkle posílají puk jen na zakázané uvolnění.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 25. Šalda


    Královéhradecký kraj: Vomáčka (Kouba) – Jonáš, Voňka, D. Jirásek, Pohl, Muška, Šalda – Růta, Teuber, Lelek, Chrtek, Pažourek, Hanousek, Matouš "C", F. Jirásek, Martinec, Štohanzl, Havelec, Křížek, Franc, Maršík.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Ústecký kraj: Kožnar (Janouškovec) – Jírovec, Buchtela, Seemann, Studený, Havlík, Cikánek – Bukač, Pech, Vaněk, , Stínil, Kordule, M. Svoboda "C", Chlán, J. Svoboda, Mráz, Vopat, Myšák, Fraško, Vacín.
    Trenér: Viktor Lukeš.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jan Kubát, Vít Stehlík
    bahis siteleri