Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Jihočeský kraj
6:2 (1:0, 4:1, 1:1)
Karlovarský kraj
Středa 22.01.2014, 08:00 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Ondřej Váňa (JHC) – Filip Bernáth (KVK) (09:30:16)
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:34
    Ještě vidíme icing ze strany Jihočechů a uvidíme buly před Pavlátovou svatyní. Jihočeský kraj se tak přiblížil postupu do finále.
     
    44:01
    Jihočeši dohrávají v klidu zápas a nikam se neženou. Karlovarští jsou na tom obdobně, a tak sledujeme celkem poklidný konec utkání.
     
    43:11
    Jihočeši kombinovali před brankou Adama Berana a snažili se něco vyprodukovat, ale přišli o kotouč a Jan Tesař měl plno práce s tím, aby se stihl vrátit.
     
    42:32
    Chybnou rozehrávku Karlovarských zachytil na modré čáře Jan Tesař, který se snažil u branky nalézt hokejku spoluhráče, ale František Klejna jeho pas zablokoval.
     
    41:47
    Karlovarští chytili, lidově řečeno, slinu a znovu se tlačili až do zakončení, ale na modré čáře je zastavil úmyslný ofsajd.
     
    40:38
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Karlovarský výběr se také prosazuje a alespoň kosmeticky upravuje skóre. Kdo jiný se mohl trefit, než JAN BEČKA. Ten dostal kotouč od Jakuba Ptáčka a projel až před brankoviště, kde zvedl kotouč nad rameno Dominika Pavláta! Asistence: Jakub Ptáček.
     
    39:48
    Bravo Adamu Beranovi! Z mezikruží vypálil Tomáš Vochozka, ale karlovarský muž s maskou jeho ránu vytáhl betonem. Ten samý hráč se pak dostal k dorážce u druhé tyče, ale Beran se fantasticky přesunul a puk podržel na hrudi!
     
    39:34
    Celek z jihu Čech je ve velké pohodě. Z pravého kruhu pálil Martin Kašper a Adam Beran jeho ránu horko těžko vykopl před sebe. Následně ale dobře zamezil dorážce Vojtěcha Brabcem když pokryl kotouč ve výstroji.
     
    38:47
    Jan Tesař je dnes velmi střelecky aktivní. Dvakrát po sobě šteloval kotouč na branku, ale nejprve trefil jen obránce a následně jej vychytal připravený Beran.
     
    37:48
    A znovu musel karlovarský gólman čelit nebezpečné ráně. Tentokrát z prostoru mezi kruhy, ale znovu výborně zasáhl a jeho tým se tak mohl osvobodit alespoň vyhozením do středního pásma.
     
    36:48
    Jen co se Jihočeši ubránili, už zase útočí z plných sil. Jan Tesař zakončoval od modré a Adam Beran měl co dělat, aby kotouč svým betonem alespoň vyrazil.
     
    35:52
    Tým z jihu Čech nejprve vyhodil kotouč ven z pásma, ale následně se dostal na pravém kruhu ke střele Jiří Nídl, jehož však vychytal připravený Dominik Pavlát. K dorážce se prokousal Daniil Petrov, ale na připraveného gólmana Jihočechů si nepřišel!
     
    35:16
    Jihočeský kraj bude hrát oslaben. Stanislav Dosek (JHC) zastavil akci soupeře rybičkou, ale to tak nešťastnou, že se píská pád pod nohy.
     
    35:00
    Lukáš Matys hledal před brankou hokejku vytáhlého kapitána Jihočechů Jáchyma Kondelíka, ale tomu kotouč uskočil.
     
    34:02
    Jihočechům nejprve nevyšel útok a pískalo se jen zakázané uvolnění. Následně zkusili Karlovarští své štěstí střelou od modré čáry, ale ta zamířila jen mimo klec.
     
    33:18
    Na levém kruhu neměl jihočeský hráč dost času na střelu, a tak poslal kotouč na modrou čáru, kde jej vypálil Daniel Klusáček, ale našel jen hruď připraveného Adama Berana.
     
    32:24
    Daniel Dudáček zachyboval na modré čáře a dopředu se mohl hnát Tvan Thanh Hoang, ale karlovarský šikula zakopl u hůl protihráče a spadl na koleno.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 15. Matys (Vochozka), 18. Kašper (Kalaj), 27. Váňa (Schwamberger, Tesař), 28. Kaisler (Kašper), 29. Schwamberger (Káník), 31. Klusáček (Jurka) – 16. Nídl, 41. Bečka (Ptáček)


    Jihočeský kraj: Pavlát (Klestil) – Jurka, Tesař, Klusáček, Dosek, Brabec, Dudáček, Duda, Filip "C", Hromada – Škrdleta, Káník, Váňa, Vochozka, Schwamberger, Kaisler, Kalaj, Matys, Rolínek, Kondelík, Kašper.
    Trenéři: Jan Rybáček a Petr Červený.

    Karlovarský kraj: Fuksa (29. Beran) – Bernáth, Chmiel, Ptáček, Kellner, Klejna, Koco Kala, Štaif, Přibyl – Tocik, Petrov, Halberštát, Hoang, Bečka, Prošek, Nídl, Maloušek, Habr, Šik, Šetek, Slabý.
    Trenéři: Radek Škarda a Jiří Parkmann.

    Rozhodčí: Marek Honza – Jakub Červenka, Michal Habásko
    bahis siteleri