Spišská N. Ves – Michalovce 7:3 (kon.) | Prešov – Prievidza 8:4 (kon.) | Topoľčany – Bardejov 5:6 (kon.)
Pov. Bystrica – Senica 3:2 (kon.) | Detva – Trnava 2:3 (kon.)
konec
HC Prešov 07
8:4 (1:1, 5:1, 2:2)
MšHK Prievidza
sk Středa 22.01.2014, 17:00 • Ice arena • 1. liga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:03:49)
     
    59:38
    Prešov dal gól!
    Prešov presilovku 5 na 3 nevyužil, tú 5 na 4 už ale áno. Najprv dostal puk pred brankára na pravú stranu Tomčák od Renčoka, ktorý si zatiaľ nakorčuľoval pred bránku, kde mu Tomčák poslal puk a ERIK RENČOK zvyšuje na 8:4.

    Asistencie: Tomčák
     
    59:15
    Po ďalšej strele Ružičku od modrej vznikol chaos pred bránkou, čo domáci ale k strele nevyužili.
     
    59:05
    Dobre teraz pálil od modrej Boris Ružička, tesne pred brankárom tečoval puk cloniaci Krempaský, no brankár Borároš tento pokus kryje.
     
    58:45
    Hosťom sa podarilo vyhodiť puk až za Kmeťa.
     
    58:30
    Slávik dobre vystrelil puk k bližšej tyči spred kruhu, Borároš ale nemusí zasahovať, strela ide vedľa a odraz od mantinelu brankár chytá a hru prerušuje.
     
    58:10
    Až teraz sa to domácim podarilo, Sabol mal pred brankárom puk, ale padá, to je ešte nezavinené, pád Halása už ale zavinený je. Pekarčík ho podrazil a Prešov bude mať presilovku 5 na 3.
     
    57:50
    Hostia dobre držia puk v strede a Prešov sa nevie dostať do útoku.
     
    57:16
    Prievidza sa oberá o možnosť aspoň skúsiť niečo vymyslieť s výsledkom, Michal Glemba si posedí za hákovanie.
     
    56:52
    Prešov dáva gól! Nakoniec Prešov potvrdzuje dnešnú dominanciu aj napriek tomu, že po dvoch gólov hostí to vyzeralo všelijako. MICHAL KIVADER sa zmocnil pri mantineli puku, dostal sa s ním až pred brankára, ktorého si pekne obišiel podobne ako Kentoš a do prázdnej brány brány zvyšuje na 7:4.

    Bez asistencie.
     
    56:20
    Následne domáci iba nahodili a od Borároša začína útok Prievidza.
     
    56:00
    Prešov nedostal puk cez modrú čiaru a druhýkrát rozbieha útok od brankára.
     
    55:15
    Prešov by nechcel dopustiť prekvapenie, no hostia sa veľmi snažia. Do útoku sa teraz ale dostal domáci Krempaský a z kruhu jednoducho iba vystrelil tvrdú strelu, ktorú Borároš likviduje.
     
    54:40
    Prievidza cíti, že má šancu. Teraz prešiel puk cez celé útočné pásma, jeden z útočníkov sa tam naťahoval, no nepodarilo sa mu to.
     
    54:25
    Kmeť bol teraz pri rozohrávke veľmi neistý a nakoniec poslal puk súperovi, našťastie ale hostia nedokázali dostať puk do siete.
     
    53:40
    Prievidza dala gól! Pred bránkou sa dostal k puku JOZEF KENTOŠ, prešiel cez obrancu, obišiel aj brankára a ukázal, ako jednoducho sa dá streliť gól.

    Bez asistencie.
     
    53:20
    Následne na opačnej strane znova domáci, Knap z kruhu skúsil švihom prekvapiť Borároša, no trafia nad.
     
    53:05
    Tak na toto hostia čakali, po tlaku prišiel brejk a sám na bránku išiel Pánis, ten skúsil blafák zo zakončením medzi betóny, no proti Kmeťovi neuspel.
     
    52:40
    Ďalší útok Prešova, hostia dostali puk iba do stredu, kde si ho vzal Tomčák a švihom necháva vyraziť strelu Borárošom na ochrannú sieť.
     
    52:10
    Ďalšia veľká príležitosť. Domáci začali hrať to čo v druhej tretine a vytvárať si veľký tlak. Pred bránku prišla prihrávka na korčuľujúceho Slávika, ktorý ale neprekonáva pozorného Borároša.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 1. Halás (Kohutiar, Sabol), 21. Halás (Kohutiar, Sabol), 22. Krempaský (Ejem, Prokop), 29. Halás (Kohutiar, Guntáš), 36. Slávik (Podsedlý, Prokop), 39. Knap (Renčok, Guntáš), 57. Kivader, 60. Renčok (Tomčák) – 20. Pista (Pánis, Hús), 32. Hús, 48. Matejka (Galemba, Čopák), 54. Kentoš


    HC Prešov 07: Kmeť (Marton) – Malina, Tkáč, Slávik, Ejem, Ružička, Ivančo "A", Guntáš, Tartaľ – Kohutiar, Sabol "A", Halás – Krempaský, Prokop "C", Podsedlý – Kivader, Tomčák, Horvát – Fusek, Knap, Renčok
    MšHK Prievidza: Borároš – Popela "A", Petre, Matejka, Ďuriš, Pista, Majer – Pekarčík, Kraus "A", Kentoš – Glemba "C", Pánis, Hús – Čopák

    Rozhodčí: Jura – Smerek, Jobbágy
    bahis siteleri