Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Pardubický kraj
6:1 (1:0, 2:1, 3:0)
Liberecký kraj
Středa 22.01.2014, 11:30 • Horácký zimní stadion - zimáček, Jihlava • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Z Horáckého zimního stadionu se pro dnešek loučí a štafetu svým kolegům – Liboru Kuczovi a Vojtěchu Vopatovi – předává Tomáš Lysý. (13:25:24)
     
    Díky tomuto výsledku je jasné, že v následující zápas mezi Plzeňským a Olomouckým krajem, kterým Vás provede kolega Libor Kucza, bude bojem o druhou vstupenku do semifinále skupiny A.

    Aktualizovaná tabulka sk. A po pěti zápasech třetího dne:

    1. Kraj Vysočina, 6 záp., 12 bodů, skóre 26:10 – jistý postup do semifinále.
    2. Olomoucký kraj, 5 záp., 7 bodů, skóre 25:13.
    3. Plzeňský kraj, 5 záp., 6 bodů, skóre 13:7.
    4. Moravskoslezský kraj, 5 záp., 5 bodů, skóre 12:10.
    5. Zlínský kraj, 5 záp., 4 body, skóre 11:12.
    6. Liberecký kraj, 6 záp., 4 body, skóre 8:27.
    7. Pardubický kraj, 6 záp., 2 bodů, skóre 15:31.

    Jihlavský kraj je jistým postupujícím do semifinále, Olomoucký s Plzeňským krajem si to spolu rozdají přímo o postup do semifinále a Moravskoslezský se Zlínským krajem budou čekat na zavánání Plzeňského kraje, protože třetí ze skupiny bude hrát zápas o 5. místo.
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Pardubický kraj: Daniel Polák.
    Liberecký kraj: Matěj Pekař.
     
    Díky podařené třetí třetině nakonec vítězí Pardubický kraj nad Libereckým krajem poměrem 6:1 a s olympijským turnajem se loučí vítězstvím.
     
    45:00
    Konec zápasu.
     
    44:56
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    Ještě jednu branku střílí Pardubický kraj na závěr svého vystoupení hokejového olympijského turnaje. Mert poslal puk na Bucka, který ještě před brankou našel VLADIMÍRA ZAHRADNÍKA, který si vyměnil roli asistenta za střelce a uzavírá gólový účet dnešního zápasu. Asistence: Jiří Bucek, Jakub Mert.
     
    43:33
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    Gólem v přesilové hře potvrzují Pardubičtí svou výhru. Matys poslal puk do jízdy MATĚJI BLÜMELOVI, který střelou zblízka překonal Kuhna. Asistence: Ondřej Matys.
     
    43:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    42:56
    Přesilovku si po třech oslabeních zahraje Pardubický kraj. Jan Šuráň (LBK) se provinil podražením a půjde si na minutu odpočinout. Na vyloučení: 5-5.
     
    42:38
    Pardubický kraj v plném počtu.
     
    41:59
    Pardubický kraj vyhazuje puk až ke Kuhnovi.
     
    41:38
    Na Vlka najížděl z levé strany David Dvořák, loktem ho ale zastavil Michal Pochobradský (PAK) a dostává minutový trest – a to může být ještě rád. Třetí přesilovka Libereckého kraje během několika málo minut. Na vyloučení: 5-4.
     
    39:58
    Pardubický kraj v plném počtu.
     
    39:23
    Ani tato přesilová hra v podání Libereckého kraje není příliš úspěšná, Severočeši se v podstatě nedostávají před Vlka.
     
    38:58
    Další trest pro Pardubický kraj. Za nedovolené bránění dostává minutový trest Jakub Mert (PAK). Na vyloučení: 4-4.
     
    38:31
    Pardubický kraj v plném počtu.
     
    37:59
    Liberečtí se nedostávají před Vlka, navíc Polák vybojoval puk, posunul ho za obrannou modrou a tvrdým nahozením před Kuhna nadělal gólmanovi Severočechů problémy.
     
    37:31
    Minutovým trestem za sekání je potrestnán Michal Pochobradský (PAK). Na vyloučení: 3-4.
     
    36:10
    V souběžně hraném zápasu vede Vysočina nad Moravskoslezským krajem již 5:1, což znamená, že další zápas bude hrát Plzeňský kraj s krajem Olomouckým o pustup do semifinále.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 15. Machač (Matys), 25. Polák (Machač), 27. Machač (Polák), 32. Jakubec (Zahradník), 44. Blümel (Matys), 45. Zahradník (Bucek, Mert) – 16. Šíp (Kunst, Ira)


    Pardubický kraj: Vlk (Joska) – Mert (C), Jančařík, Mikula, Oliva, Dubovčí, Sýkora – Polák, Zadina, Kukla, Zahradník (A), Pochobradský, Machač, Hašek, Matys, Černý, Jakubec, Bucek, Hlaváček, Blümel. Trenér: Tomáš Blažek.
    Liberecký kraj: Hrstka (23. Kuhn) – Kotyza, Beran, Šuráň, Turský (C), Krejsa, Bálik, Beran – Šíma, Kunst (A), Bitman, Ira, Pekař, Šír, Šíp (A), Stratílek, Dvořák, Krytinář, Stolle. Trenér: Milan Plodek.

    Rozhodčí: Paulík – Sibera, Kuřítko
    bahis siteleri