Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 6:2 (kon.) | Kraj Vysočina – Liberecký kraj 4:2 (kon.) | Pardubický kraj – Plzeňský kraj 2:5 (kon.)
Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 1:0 (kon.) | Olomoucký kraj – Zlínský kraj 5:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Středočeský kraj 0:3 (kon.)
Pardubický kraj – Liberecký kraj 6:1 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Kraj Vysočina 2:5 (kon.) | Praha – Jihočeský kraj 2:2 (kon.)
Plzeňský kraj – Olomoucký kraj 0:2 (kon.) | Královéhradecký kraj – Karlovarský kraj 2:1 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 4:3 (kon.)
Ústecký kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Středočeský kraj – Praha 2:6 (kon.)
konec
Hlavní město Praha
2:2 (1:1, 0:0, 0:1)
Jihočeský kraj
Středa 22.01.2014, 13:15 • ZS Kotlina • Olympiáda dětí a mládeže
Partner:
     
    Nejlepší hráči zápasu:

    Václav Burda (PHA) – Jáchym Kondelík (JHC) (15:04:41)
     
    Konec zápasu.
     
    44:57
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Neskutečné! 3.6 vteřin před koncem zápasu se Jihočechům povedlo vyrovnat! Hned po buly napřáhl JAKUB KÁNÍK a jeho dělovka skončila až za zády opařeného brankáře Václava Mokrého, které teď sedí zdrcený na svém brankovišti! Velká radost oběhla na tribunách, kde je početná družina jihočeských fandů. Asistence: Michal Jurka.
     
    44:52
    Jihočeši se ale dostali do pásma a Václav Mokrý podržel ve výstroji střelu. Ještě jedno buly před jeho klecí.
     
    44:33
    Václav Burda dostal puk do středního pásma a Jan Kern při snaze trefit prázdnou klec napálil jen obráncovy nohy!
     
    44:16
    Je to logické a je tomu skutečně i tak! Dominik Pavlát na střídačce! Jihočeši s šesti hráči v poli, buly před Václavem Mokrým.
     
    44:16
    Zakázané uvolnění je odpískáno týmu hlavního města Prahy. Bude se tak vhazovat před brankou Václava Mokrého.

    Time-out pro Jihočeský kraj!
     
    44:09
    Pražané drží kotouč ve středním pásmu u své obranné modré čáry. Jihočeši jsou vyhnáni z pásma.
     
    43:30
    Jihočeši tlačí a na modré čáře se opřel do kotouče Vojtěch Brabec. Jeho střela ale skončila jen na vyrážečce brankáře Václava Mokrého.
     
    42:35
    Na druhé straně napálil na levém kruhu kotouč na branku Viktor Martínek, ale tomu nebylo přáno. Brankář Pavlát podržel kotouč ve výstroji.
     
    42:15
    Velký mumraj před Václavem Mokrým, který měl plno práce s dorážejícími Tomášem Schwambergerem a Jakubem Káníkem. Nakonec ale ve spolupráci s obránci kotouč za čáru přes své betony nepustil.
     
    41:29
    Jihočeši mají velkou šanci na opětovné srovnání stavu zápasu. Na trestnou lavici je totiž poslán pražský hráč Michal Steinocher (PHA), který pyká za podražení.
     
    40:53
    Z levého kruhu vyslal štiplavou ránu Tomáš Schwamberger, který ale o několik milimetrů minul levou tyčku svatyně hlavního města Prahy.
     
    40:03
    Trio Jakub Káník – Tomáš Schwamberger – Ondřej Váňa se tlačilo před branku soupeře a nakonec první jmenovaný vypálil, ale jeho rána skončila jen v klíně Václava Mokrého.
     
    39:22
    Jihočeši se nastěhovali před Václava Mokrého, ale Lukáš Matys nedokázal před brankou trefit ideálně nahrávku Matyáše Filipa.
     
    38:20
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané se prosazují v přesilové hře a dostávají se do vedení! Parádní souhra celé formace otevřela prostor pro VÁCLAVA BURDU, k němuž se přes Ostapa Safina s Janem Kernem dostal kotouč na spodek levého kruhu. Ostrostřelec z Letňan se opřel do kotouče a ten skončil přesně za zády rozhozeného gólmana Dominika Pavláta! Asistence: Jan Kern a Ostap Safin.
     
    37:36
    Pražané budou hrát přesilovku, protože za vražení na hrazení je potrestán Martin Kašper (PIS) na 1+7 minut.
     
    37:36
    U mantinelu přesně u boxu časoměřičů a pomocných rozhodčích se ocitl na ledě Tomáš Nacházel, který se po krátkém ošetření od lékaře zvedl a odjel na střídačku.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Kern (Safin, Burda), 39. Burda (Kern, Safin) – 8. Matys (Dudáček), 45. Káník (Jurka)


    Hlavní město Praha: Mokrý (Hamalčík) – Steinocher, Wünsch, Horský "A", Vojtela, T. Duda, Hanuš – Burda "C", Safin, Kern "A", Martínek, Gaspar, Grim, Straka, Švarc, Biben, Marek, Pavel, Danov, Nacházel, Pika.
    Trenér: Jiří Kročák.

    Jihočeský kraj: Pavlát (Klestil) – Jurka, Tesař, Klusáček, Dosek, Brabec, Dudáček, Duda, Filip "C", Hromada – Škrdleta, Káník, Váňa, Vochozka, Schwamberger, Kaisler, Kalaj, Matys, Rolínek, Kondelík, Kašper.
    Trenéři: Jan Rybáček a Petr Červený.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jakub Červenka, Jan Kubát
    bahis siteleri